Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Migovi nisko lete

Milovan Brkić

Imao sam pomešana osećanja kada sam u ponedeljak, 2. oktobra, čuo vest na TV Bastilji da će ruski Migovi najdalje do 6. oktobra biti na batajničkom aerodromu. A, 7. oktobra je veliki protest vojnog, policijskog i drugih sindikata i građana ispred zgrade Predsedništva Srbije. Iako je srpska vlast najavljivala da će remontovani Mig 29, njih šest, biti dopremljeni u decembru prošle godine, pa u martu, zatim u junu, a potom do kraja godine, iznenada će biti u Srbiji, pridruženi jedinom preostalom Migu koji je u sastavu srpske avijacije.

I radovao sam se toj vesti i počeo sam da brinem. I za sebe i za Srbiju. Ruska vlada je shvatila da je Srbija u smrtnoj opasnosti. Vučić i njegov brat Andrej su postali svesni da ih Zapad lovi kao opasne kriminalce - švercere oružja za ISIS, za pranje milijardi evra i dolara novca, za trgovinu narkoticima, opasnim vezama sa radikalnim islamom...

Verujem da je vojni ministar Vulin ugovorio ubrzanu isporuku, preneo obećanja i garancije ruskim zvaničnicima na njihove zahteve. Zato je i počeo lov na njega i traženje ostavke od drugih, prozapadnih ministara. Do sada im Vulin nije smetao. Ni njegovi stanovi, ni imovina.

Ako je ova vest tačna, onda smo na putu da dobijemo snažnog saveznika, a i Kina bi, onda, bila tu, da nas podrži, makar u Savetu bezbednosti i možda i novčano.

Srbija je pred ratom, a možda i nestankom. Američki potpredsednik Majk Pens primio je prošle nedelje Hašima Tačija na visokom državnom nivou, za razliku od Aleksandra Vučića pre dva meseca.

Nemačko Ministarstvo spoljnih poslova u svom izveštaju o stanju u Srbiji obaveštava državne zvaničnike da se u Srbiji očekuju krvavi događaji. Poternice za nekoliko stotina građana Srbije su pripremljene od strane sudova zapadnih zemalja, zbog korupcije, pranja novca, trgovine oružjem...Milijarde srpskih para završiće u budžetima zapadnih država.

Poznajući Aleksandra Vučića, on bi radije umro nego da sa Rusima bilo šta dogovori. Ali, on je smrtno bolestan. Njegov brat i očuh Anđelko žele da žive. Nadaju se da mogu da prođu kao porodica Milošević, da odu u Moskvu, da provedu ostatak života. U drugim državama nisu sigurni.

Možda je ostatak porodice Vučić odlučio da obuzda šizofrenog Aleksandra, da nađe saveznika. A, Aleksandar je poslovao sa svima, ni sa kim iskreno. Podjednako je poslovao sa Arapima, Kinezima, Amerikancima, Švabama, pomalo i sa Rusima, uglavnom radeći protiv Rusa.

Vučići su sa stokova Vojske Srbije pokrali municiju i naoružanje. Livadama, dolinama i zelenom travom, prugama i morima, dopremili su je na Kosovo. Da naoružaju Vojsku Kosova. Za velike pare, koje su im sada zaplenjene od strane Centralne informativne agencije (CIA). Kao da ih nisu ni imali.

A, možda su se Rusi i Amerikanci, ispod žita, dogovorili da se Srbija ne raspadne, da je ne okupiraju Turci, pa da budemo, umesto Sirije, zemlja ISIS-a...

Protesti koji su zakazani za 7. oktobar su početak bune protiv dahija. Protiv surove Vučićeve despotije. Ako ih Rusi prime na boravak, ko će stati na čelo Srbije? Hoće li ih Zapad zameniti svojim ljudima, novim huljama koje će nastaviti da pljačkaju i razbijaju Srbiju, a milion građana da nestane netragom iz ove, 30 godina mučene države?

Plašim se pomisli da će Dragan Đilas ponovo biti gradonačelnik Beograda. Barem ga kao kandidata podržava i Saša Janković, favorit engleske obaveštajne službe Mi 6? Zar Đilas, koji nam je gaće skinuo!

Kada je 2006. godine došao iz Češke, imao je šest hiljada evra. Onda je postao član DS-a, zatim ministar bez portfelja i gradonačelnik Beograda. Sa tih državnih položaja zaradio je, tačnije, opljačkao je, milijardu evra, a Beograd zadužio za najmanje 500 miliona, mada Siniša Mali tvrdi da je ostavio dug od milijardu i 100 miliona.

Hoće li banditi, poput Đilasa, zameniti Vučićev kartel, koji ih je od odgovornosti amnestirao. Nema nam spasa ako ne ustanemo i pokažemo da više nismo ovce. Podržimo masovno 7. oktobra protest. Podignimo glave, uspravimo se.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane