Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na tragu

Kako ''biznismen'' Nenad Kovač vara građane?

Manijak i u "Tehnomaniji"

Laku paru zarađuju oni koji su u milosti mafijaša na vlasti. Oni peru pare, ne plaćaju carinu, porez, dobijaju poslove bez tendera. Nenad Kovač već 15 godina posluje na crno, počev od uvoza mobilne telefonije, preko napalate BUS-Plus prevoza, do prodaje na crno frižidera,veš mašina, šporeta i druge tehničke robe u ''Tehnomaniji'', bez deklaracije, garancije i plaćenih državnih doprinosa. Kome on plaća reket? Prvo je davao Draganu Đilasu, danas braći Vučić

M. Hadžić

Beogradska ''Tehnomanija'' je kompanija na dobrom glasu. Prodaju belu tehniku, kompjutere... Kada pazarite u ''Tehnomaniji'', platite elektični, šporet, veš mašinu, frižider, ili drugu tehničku robu, dostaviće je za dan dva. Za većinu proizvoda neće vam ostaviti garanciju. Uputiće vas da se javite kol centru, da reklamirate i tražite garanciju.Nemate druge, zovete kol centar 3- 713-713. Platićete poziv, izmaltretiraće vas do besvesti. Tražiće vaše ime, prezime, broj fiskalnog računa, matične broje prodavnice, pa poslovno identifikacione brojeve...Onda će vas ljubazno zamoliti da sačekate njihov odgoor za sedam dana. Dobićete ga SMS porukom, kojom vas obaveštavaju da čuvate fiskalnin račun o kupovini, koji služi kao garancija!

Fiskalni račun izbledi za dva meseca. Ugledna kompanija, kako se reklamira, prodaje robu bez garancije! Dakle, uvozi je, ne plaća carinu, ni PDV... Jednostavno, prodaju robu na crno.

Ko je vlasnik ''Tehnomanije''?

"Tehnomanija" d.o.o. iz Beograda registrovana je na adresi Milutina Milankovića 1/D, Novi Beograd, i ima samo jednog vlasnika, a to je "Roaming Electronics" d.o.o. Direktor "Tehnomanije" je Dejan Radulović.

"Roaming Electronics" d.o.o. je takođe registrovan na istoj adresi. Direktor je Aleksandar Janković, dok je jedini vlasnik "Koefik".

"Koefik" d.o.o. je registrovan na istoj novobeogradskoj adresi, direktor je Bojan Božović, a jedini vlasnik je Nenad Kovač.

Dakle, vlasnik ''Tehnomanije'' je Nenad Kovač!

Nenad Kovač je poznat kao vlasnik preduzeća Roaming d.o.o., čija je osnovna delatnost bila trgovina mobilnim telefonima, a koje je izgleda konačno ugašeno. Dotično preduzeće je bilo u ogromnom carinskom i poreskom prekršaju, zbog švercovanja nelegalnih mobilnih telefona. Kako je taj postupak završen, niko nema saznanja. Nenad Kovač, kao vlasnik, takođe je bio u nekoj vrsti postupka (prekršajnog ili krivičnog).

Današnje preduzeće Roaming Electronics d.o.o. formalno nema veze sa Roaming d.o.o., ali je svima jasno o čijoj se firmi radi, a pomenuti Nenad Kovač to danas i ne poriče.

Poučen iskustvom sa prethodnom firmom, stari lisac i bivši (a verovatno i sadašnji DB-ovac) više se nije dao prevariti i registrovati preduzeće na svoje ime.

Roaming Electronics je registrovao na kumu svoje bivše žene i njegovu ljubavnicu Mariju Simić iz Beograda. Isto tako, za svaki naknadni posao koji je trebalo obavljati (otvaranje nove maloprodajne radnje, počinjanje nove delatnosti ili čisto radi učešća na nameštenim tenderima u Telekomu Srbija), dotični je otvarao novu firmu.

Skoro svaka maloprodajna radnja se vodila na drugu firmu, nabavljala robu od Roaming Electronics-a, a marže Roaming Electronics-a su bile u tim poslovima minimalne, da bi što manje para ušlo u nju zbog straha da će je neko povezati sa Roamingom.

Tako dolazimo ponovo do WP tim sistema. Možda je firma osnovana 2002. godine, prema podacima sa sajta APR, ali je sa delatnošću počela u decembru 2004. godine.

Otvorena je maloprodajna radnja, tako što je WP tim sistem uzela u zakup isti prostor u Bulevaru kralja Aleksandra broj 70, koji je u zakupu imala i firma Roaming d.o.o, a zahvaljujući vezama u tadašnjoj JIK banci (koliko se sećam) u rasulu, koja je posedovala taj prostor. Tada je firma prebačena na gore spominjanu Mariju. Do tada je dotična osoba bila radnica Roaming electronics-a. Jedno vreme, WP tim sistem je bio i zvanični uvoznik za Motorola mobilne telefone.

Takođe, Nenad Kovač je redovno viđan u kabinetu bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa. Bio je član raznih stranaka, a i potpredsednik OO Rakovica u DHSS-u. Ako biste proverili dotičnog Nenada Kovača, verujem da bi ispalo da nema ni stan, ni auto, da je nezaposlen i da ima samo nekoliko godina radnog staža. Ipak, njegovi se poslovi danas prostiru po čitavom Balkanu.

Višemilionski iznosi koji građani i Grad Beograd plaćaju za sistem „Bus-plus" u stvari odlaze u ruke Nenada Kovača, poznatijeg kao Neša Roming, čije su firme bile pravi većinski vlasnici konzorcijuma „Apeks solušn tehnolodžija", koji je 2010. godine na tenderu od Grada Beograda dobio posao za naplaćivanje karata u javnom prevozu, saznaje Kurir.

Podsetimo, firma „Apeks", koja kontroliše „bus-plus", bila je 2010. godine 90 odsto u vlasništvu firme „Lanus" i 10 odsto u vlasništvu turske firme „Kentkart", a Nenad Kovač, zvani Neša Roming, vlasnik je firme „Koefik", koja je direktno povezana s firmom „Lanus".

Firma „Lanus", prema konsolidovanim finansijskim izveštajima za preduzeće „Koefik", objavljenim 2009., bila je jedno je od zavisnih preduzeća „Koefika", kao i druga Kovačeva firma - „Roming elektroniks".

„Lanus" je zajedno sa turskim „Kentkartom" stvorio „Apeks", koji danas teroriše Beograđane preko Bus Plus sistema. Iz ovog uvida u vlasničku strukturu, jasno je da je Nenad Kovač pravi vlasnik Bus Plus reketa, koji prekomernim cenama gradskog saobraćaja otima iz džepova milion i po ljudi svakodnevno!

Nenad Kovač se godinama krio iza raznih firmi, a sklapanjem ovog posla počeo je da dobija novac i od naplate prevoza

Milione evra koje zarađuje ''Tehnomanaija'' uvozom tehničke robe, bez carine i poreza, odlaze u džepove pomenutog Nenada Kovača. Upućeni tvrde da on reket plaća Andreju Vučiću. Iznosi nisu mali, a daje keš, jer Andrej želi da ima ''za stare dane''.

Ko će ove manijake privesti pravedi?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane