Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Zagreb: koliko je providna taktika "vječnog mira" među političarima u vladi i Saboru Hrvatske

Trgovina na Markovom trgu

Plitki su Plenkovićevi "meštri" prevare u svojim strategijama, kad pokušavaju skriti istinu. Vrijeđaju inteligenciju najobičnijeg slobodnog čovjeka ako misle da mogu sakriti činjenicu kako je i sadašnja takozvana vlada Republike Hrvatske do ramena u počinjenju teškog kriminala. Svi relevantni faktori vide ono što ne vidi niti jedan jedini saborski zastupnik. Zanimljivo je to. Da li od straha? Od bojazni su naglo oslijepili i ogluvili!? Ili se boje da ne ugroze svoje osigurane parazitske sinekure?

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Takozvana vlada Republike Hrvatske svela je svoj kredibilitet i opstanak na jednu jedinu rečenicu: "Zdravko Marić je moje vanbračno dijete". Otac tog vanbračnog djeteta zove se Ivica Todorić, najtraženije optuženo lice hrvatskoga režima...

Ne ovisi vlada Hrvatske o broju podignutih korumpiranih ruku saborskih zastupnika. Ne ovisi niti o briljantnoj politici kojom hrvatski režim putem svojih također korumpiranih medija, hrani svoje podanike i obespravljenu raju. Također, ne ovisi njihov premijer Plenković niti o izbornim rezulatima "demokratske" Josip-Vreskove procedure. Da ironija ili sarkazam bude dublji, ne ovisi takozvana hrvatska politička scena niti o ogromnim uspjesima takozvanog ministra financija Republike Hrvatske, Zdravka Marića.

Problem i veliki kamen oko vrata ove garniture takozvane hrvatske političke, te sve što će se nadalje zbivati u i oko Agrokora, ovisi o jednom kopiletu kojega je Ivica Todorić do sada tajio ali ga je solidno oblikovao. Brinuo je o njegovom obrazovanju, zapošljavanju, karijeri, i gurao ga preko njegovog Agrokora čak do trenutne pozicije ministra financija Republike Hrvatske. Gdje bi tog "vunderkinda" dogurali da nije razotkriveno Todorićevo kopile? Možda bi prestigao i samog Plenkovića u sljedećem mandatu... Režimsko-krvnorodski poguranac trajao je i trajao do trenutka kada je Ivica Todorić uz svekoliku podršku takozvane vlade, ministra financija i cijele korumpirane hrvatske političke scene, gurnuo ruku u džep ruske Zber banke tj. Ruske Federacije. Da se taj nesretni slučaj nije dogodio, možda bi i ova takozvana vlada Republike Hrvatske imala "političku" stabilnost jos dugo vremena. Od tog trenutka sretnoj velikoj režimskoj lopovskoj obitelji u Hrvatskoj, počinje i njezino javno raspadanje na proste faktore. Ne raspada se samo ta banda već se polako nevoljko ali svekoliko, otkrivaju i jataci hrvatske režimske udružene bande.

Sigurnosna zajednica puknuti će od smijeha, kad vidi zbog čega padaju državni kriminal i državni kriminalci u postavljenu klopku. I to, u svakom trenutku, kada se god prohtije sigurnosnim čimbenicima !

Svi relevantni faktori vide ono što ne vidi niti jedan jedini saborski zastupnik. Zanimljivo je to. Da li od straha? Od bojazni su naglo oslijepili i ogluvili!? Ili se boje da ne ugroze svoje osigurane parazitske sinekure? "Opozicije" je baš zbog takozvanog ministra Zdravka Marića pokušala srušiti i vlastitoga premijera Andreja Plenkovića i njegovu takozvanu vladu. Svakakve su se kvalifikacije tom prigodom nije oglasio krivo na račun hrvatskoga premijera i kukavičjeg jajeta iz njegove vlade. Ponovimo to: nitko se od sabornika tom prilikom nije usudio javno pljunuti u lopovsko lice kompletne vlade i javno izjaviti da je Plenković duboko u sukobu interesa jer u svojoj vladi ima Todorićevo kopile! O takvim se temama bave i moje facebook stranice.

Primjerice "Simon Wiesenthal Croatia". Tekstovi su čitani diljem svijeta također. Nitko se do sada nije ničime žalio na sadržaj tekstova. Nitko! Ne žali se niti danas, ali...Od kada sam svoje prijatelje iz administracije Velike Britanije upoznao sa svojom namjerom naplate novčanih potraživanja u visini 73,2 milijarde britanskih funti, Velika je Britanija, čiji sam i ja prijatelj i osoba od povjerenja, shvatila je kako njezin izlazak iz EU, njihove porezne obveznike ne treba koštati niti jedan jedini penija. Zašto bi svoje porezne obveznike olakšali za silne desetke i desetke milijardi eura, kao naknadu Europskoj uniji jar su izašli iz EU-a koja je otkrivena kao krajnje sumnjiva organizacija?

Velika Britanija ali i kompletna sigurnosna zajednica rade na realizaciji tog svojevrsnog pothvata. Inspirirani mojim tekstovima, dokazima, mojom davnom suradnjom i sa njihovom diplomacijom, Velika Britanije je shvatila kako zaista ne mora Europskoj uniji ništa platiti što napušta ovu visoko korumpiranu zajednicu...

Sigurnosnoj zajednici na ruku ide i činjenica što najveći hrvatski kriminalac Ivica Todorić u Londonu čeka odluku britanskog pravosuđa o eventualnom ne/izručenju Republici Hrvatskoj.

Stoga Ivicina izjava "Ja sam biološki otac Zdravka Marića" na mah pred nadlezne institucije stavlja i Plenkovića i njegovu takozvanu vladu i takozvane sabornike ali i takozvanog predsjednika Republike Hrvatske na dohvat ruke pravde. Jasno, pod optužbom zbog kaznenog djela udruživanja zbog zločinačkog pothvata.

Zbog izbjegavanja velikog skandala, sugerirao sam lopovima da prikupe tih 73,2 milijarde britanskih funti i pošalju ih na tekući račun Velike Britanije pod naznakom "za hrvatskog kuhara Vjeku".

Neka se nakon toga ispričaju za počinjene štete prema meni, mojem poduzeću te članovima moje obitelji. Zaista, što se mene tiče, nek ostanu na poziciji dok nekom drugom ne stanu na žulj. Međutim, hrvatski režim sa jatacima još uvijek misli da može izbjeći ono sto je neizbježno. Nakon mojih objava na Facebooku, trči u sjedište Europske unije i nakon toga počinje se stvarati kampanja kako bi se i taj medij (društvena mreža) stavila pod kontrolu, kako bi tobože na svojim stranicama prestao širiti "govor mržnje"...

Plitki su u svojim strategijama, koje pokušavaju skriti istinu i samo istinu. Vrijeđaju inteligenciju najobičnijeg slobodnog čovjeka ako misle da mogu sakriti činjenicu kako je i sadašnja takozvana vlada do ramena u počinjenju teškog kriminala. Počevši od sukoba interesa zbog ministra financija Zdravka Marica pa nadalje...Takvi zajednički pokušaji sakrivanja nečeg što je očito, postaju komični i na javnoj sceni. Za kriminalce koji se nalaze u "banani" i prijetnje upućene facebooku su nekakvo rješenje samo da istina ne ugleda svjetlost i sud javnosti. Ponašaju se poput srbijanskog pravosuđa, koje se također boji otkriti financijere i organizatore likvidacije na njihovog premijera dr. Zorana Đinđića. Nikako im to ne uspijeva.

Vijest jednog hrvatskoga portala, da će Karlo Ressler pisati novi HDZ-ov statut stiže u vrijeme dok se njegovog očuha Vladimira Šeksa prokazuje kao suradnika jugoslavenskih tajnih službi i to nakon što se hvalisanjem po medijima zamjerio Plenkoviću.

Šeks, stari HDZ-ov lisac i siva eminencija hrvatskog pravosuđa, u posljednje vrijeme se raspričao i dao nekoliko intervjua u kojima je priznao da su izbacivanje Mosta iz vlade i koalicija s HNS-om njegove ideje, što je zapravo iznenadilo malo koga osim možda premijera, koji je ispao običan pijun u rukama HDZ-ovog "kingmakera".

Kako onda tumačiti Plenkovićevo imenovanje Šeksovog posinka na čelo radne skupine koja piše statut? Na prvu to izgleda kao Šeksova pobjeda, jer je njegov politički posinak angažirao stvarnog posinka da piše statut. Time bi sukob, ako je i postojao, bio izglađen. Premijer ustraje na putu da, umjesto da stvori modernu europsku stranke, sačuva stari divlji HDZ - samo će Šeksa zamijeniti mladim licem. Posinkom.

Ne želim dijeliti ikome lekcije pa niti službenome Beogradu. Međutim, neka malo promisle te konačno shvate koliko cijene premijerovu glavu. Možda na način kao što ja tražim odštetu u visini od 73,2 milijarde britanskih funti te ispriku od međunarodne zločinačke organizacije čiji se protagonisti nalaze u nekim režimima zemalja EU-a te u samom vrhu Europske unije. Možda bi zajednički lakše i brže namirili svaki svoja potraživanja te čuli isprike od onih koji su zločine počinili...

Žalosno je što se i nakon nedavne likvidacije srbijanskog političara na Kosovu, već početkom istrage zna kako se počinitelji vjerojatno nikada neće pronaći...Svaki takav pucanj i svaka takva "istraga" nakon pucnja, prostor Balkana čini sve nesigurnijim..i nesigurnijim. Pucnjavama i naručiteljima pucnjava moramo svi zajedno konačno stati na kraj.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane