Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

BIA

Bahanalije u tajnoj službi

Podvodači i korisnici

Bezbednosni sistem Srbije je uništen. BIA je klinički mrtva. Agencijom rukovode kriminalci i strani doušnici. Podaci se svakodnevno prekrajaju i prilagođavaju političkim i mafijaškim potrebama. Većina radnika BIA je iz razloga lične bezbednosti prinuđena da pravi nezavisne operativne fondove za neka druga vremena, željno iščekujući kada će doći trenutak da se izdajnici i kriminalci koji vode BIA pohapse i osude za svo zlo koje su naneli Srbiji i Agenciji. Ispravna je ocena kako domaćih tako i stranih stručnjaka - BIA je nesposobna da zaštiti samo sebe, a kamoli državu. Mada, ruku na srce, BIA je pokazala zavidan kapacitet da rešava probleme koje je sama i napravila, predstavljajući ih kao vrh operativnih akcija! Jedan od glavnih kadrovika u BIA je Arapin Adhan Abu Madalala, koji pravi opasne planove o sklanjanju i kompromitaciji operativaca u ovoj Agenciji i likvidacije nepodobnih građana, protivnika zločinačke politike Aleksandra Vučića

potpukovnik Goran Mitrović

Insajder Magazina Tabloid, koji prati zbivanja na Banjici, opisao nam je da je pre dve nedelje na Banjici, u zgradi Bezbednosno informativne agencije, Palestinac, sa srpskim državljanstvom i pod poternicom Interpola, Adhan Abu Madalala, držao''kolegijum'' sa načelnicima u ovoj Agenciji, do kasno u noć. Gospodin Madalala je ''izaslanik'' srpskog predsednika Aleksandra Vučića, koji mu je omogućio da, iako nije službenik Agencije, i nju ''privatizuje''.

Njegova sekretarica je bivši savetnik Aleksandra Vučića, Duško Bobić, dva puta penzionisani službenik ove Agencije.Služi mu kao batler, i referiše Vučiću o radu Agencije i od njega dobija instrukcije.

Te noći je Adham, na predlog g. Bobića, doneo važne odluke o ''čišćenju'' Agencije od ''nepodobnih'' službenika. Prethodno je očistio arhivske fondove, jedva su uspeli da ih kopiraju, da Agencija ne ode u ''stečaj''.

Nakon što je naložio ko će šta od prisutnih da uradi, koga da prate,da ucenjuju, koga da pripreme za odlazak u večna lovišta, Adham je udario rukom o sto i povikao - "E, a sad ćemo da nešto pojebemo!''. On okom, a batler Bobić skokom. Adham je izvadio iz džepa podeblji svežanj novčanica, prisutni tvrde da je bilo više od 50 hiljada evra i dao je Bobiću da hitno dovede prodavačice ljubavi i da kupi najfinije kubanske cigarete.

Kada je posle obavljenog posla g. Bobić oko četiri sata ujutru došao sa cigaretama i damama,vratio je kusur, jer je sve iznosilo samo oko četiri hiljade evra.Adham ga je velikodušno častio sa preko 45 hiljada evra.''Zadrži i kusur'', reko je g. Bobiću!

Inače, pomenutog Bobića iz penzije je vratio prvi SNS-ov direktno BIA Nebojša Rodić.

Nakon penzionisanja, on je zajedno sa Radivojem Mičićem, svojim kolegom, postao savetnik u Srpskoj naprednoj stranci.Imao je dodatak od 300 evra, plus penzija. Prodavao je podatke koje je saznao u vršenju službenih dužnosti.

Kada je Aleksandar Đorđević postavljen za direktora BIA, posle nekoliko meseci, ograničio je vršljanje Mičića i Bobića po Agenciji, a potom im zabranio ulaz, jer im je istakao period na koji su mogli, kao penzioneri, biti angažovani.

Duško Bobić se vratio u Vučićev kabinet, da cinkari načelnike BIA, a Radivoje Mičić se muvao oko kabineta Tomislava Nikolića.

Dolaskom Adhama Abu Madalale u Srbiju, nakon što je za njim i njegovim mentorom Mohamedom Dahlanom raspisana Interpolova poternica, Bobić postaje Adhamov batler. Šef ''kabineta'' mu je bivši direktor BIA Miša Milićević i još nekoliko bivših rukovodilaca u Agenciji.

Budući da Adham i Dahlan ne mogu da izlaze iz Srbije, zbog poternice, Bobić putuje do Beča i kupuje najskupoceniju robu i potrepštine za ovu dvojicu Palestinaca, uz bogatu napojnicu. Adham Bobića čašćava tako što mu poklanja i novac koji na granici dobija na ime plaćenog PDV-a u Austriji, za kupljenu robu, a na Carini ima prolaz.

Kako je moguće da tajna služba padne na tako niske grane?

Visoko pozicionirani službenik Agencije tvrdi da je Bobić uspeo da lažima i intrigama ubedi Vučića da mu je on najverniji sluga. On izmišlja i događaje i ljude i neprijatelje, podilazi Vučiću, jer zna šta on želi da čuje. Tako je on uspeo preko Adhama da se vrati u BIA, mada je Palestinac ranije bio sa njim u sukobu.

Zlokoban je uticaj pomenutog Bobića na rad BIA.

Palestinac Adhan Abu Madalala je, ustvari, samo ''izvršni direktor'' kod Mohameda Dahlana, koji je takođe postao srpski državljanin. U Beogradu se Mohamed Dahlan, ubica Jasera Arafata, krije pod jakim policijskim obezbeđenjem krije, a za njim su Palestinci početkom oktobra, preko Interpola, raspisali poternicu zbog pronevere para iz humanitarnih fondova. On se ovde sklonio uprkos tome što je godinama mirno živeo u Abu Dabiju, jer je u međuvremenu pao u nemilost dinastije al Nahjan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, pošto je osmislio plan objedinjavanja sredstava za naoružavanje islamista, koja su prikupili šeici, sa parama koje je Aleksandar Vučić pokrao iz Srbije, a što je dovelo do toga da američki federalni sud zamrzne milijarde dolara sklonjenih u Saudijskoj Arabiji.

Muhamed Jusuf Dahlan je rođen 29. septembra 1961. godine u izbegličkom kampu Kan Junis u području Gaze. Od rane mladosti je pripadao palestinskom oslobodilačkom pokretu, ali je posle jednog hapšenja pristao da radi za izraelsku kontraobaveštajnu službu „Mosad" i postao žestoki neprijatelj tadašnjeg lidera palestinske organizacije PLO, Jasera Arafata, koji je od posledica trovanja umro 11. novembra 2004. godine.

Neposredno pre Arafatove smrti, Dahlan je u jednom intervjuu izjavio: „...Ispuniću obećanje koje sam dao predsedniku Bušu i ubiću Arafata. Ako treba, za to ću žrtvovati i svoj život."

Umesto da žrtvuje život, Dahlan se ovim zločinom enormno obogatio. Palestinska država je 29. septembra 2017. godine postala članica Interpola i jedna od prvih poternica koje je postavila odnosi se na Dahlana, koji se sumnjiči da je proneverio novac iz humanitarnih fondova namenjenih pomoći palestinskom narodu. Za sada, kako nezvanično može da se sazna, ukrao je oko 350 miliona američkih dolara. Po svemu sudeći, međutim, suma je daleko veća, jer je kada je stigao u Crnu Goru on govori o milijardu dolara kojima raspolaže za kupovinu oružja.

Dahlan je u Podgoricu, po preporuci, stigao ubrzo posle svog bekstva iz Gaze 2010. i tada se sreo sa Milom Đukanovićem da bi pregovarao o kupovini oružja za islamiste na Bliskom Istoku. Ovaj posao je prevazilazio mogućnosti male Crne Gore, pa su kontaktirane tadašnje vlasti u Beogradu. Osim toga, „pranje" tolike količine para u jednoj državi te veličine ne bi prošlo nezapaženo od strane međunarodnih institucija koje se bore protiv pranja para.

I Adham je muljao sa bivšim direktorom Atlas Banke, Kneževićem, koji posle preuzimanja Atlas Banke od strane Pireus Banke odlazi u Crnu Goru. Cigare su išle i na Bliski istok. Dahlan je imao jake veze u Deutsche Telekomu. Dahlan je doveo i Martina Šlafa, zajedno sa Nenadom Đorđevićem, bivšim JUL-ovcem i biznismenom. Aktivno je pripremao trovanje Arafata, sa Abu Mazenom.

Humanitarni fondovi su pokradeni uz pomoć Arafatovog finansijskog savetnika, koji ga je napustio par meseci pre Arafatove smrti. Sada su on i Dahlan u zavadi oko novca.U sudskom arbitražnom procesu u Parizu je sa Dahlanovom građevinskom firmom.

Problem sa kojim se suočava Mosad u vezi privođenja pravdi Dahlana jeste taj da je on humanitarne fondove namenjene Palestincima pljačkao u dosluhu sa Mosadom koji je na ovaj način finansijski nagrađivao sve svoje saradnike na palestinskoj strani. Dahlan bi, ako mu sude, sa sobom mogao da povuče i mnoge druge.

Treći značajni igrač koji bi mogao da pomrsi Mosadove planove je Saleh Al Aruri, vođa vojnog krila Hamasa, glavnog konkurenta Abasovom Fatahu. Uz konstataciju kako je Dahlan izbačen iz Fataha Al Aruri zaključuje da više ne postoje prepreke da se sa njim sarađuje.

Al Aruri je poznat po svojim terorističkim akcijama protiv Izraela i kao značajan finansijer islamističkih pokreta. Do ovog leta je živeo u azilu u Kataru. Kako izveštavaju dobro obavešteni arapski krugovi, on je već stupio u kontakt sa Dahlanom tražeći preko njega mogućnost da utočište nađe na Balkanu. Palestinski novinari, koji prate delovanje Muhameda Dahlana, tvrde da se on u Beogradu oseća kao kod kuće, mada menja često adrese stanovanja,u strahu od odmazde.

Adham Abu Madalala je zadužen da prikuplja poslovne i obaveštajne informacije i podatke za Dahlana, preko BIA, koje on koristi, ili menja sa drugim službama. Madalala nije toliko značajan, koliko ga je Duško Bobić predstavio Vučiću. Ipak, uloga Adhama na rad Agencije je užasna, jer Vučić informacije od BIA dobija isključivo od Bobića, a ne od njenih načelnika, u zvaničnoj formi.

Tužna je država Srbija!

A 1. Ko je Bobić?

Duško Bobić, večita je iskompleksirana sekretarica, jer nikada nije bio ništa drugo u Resoru državne bezbednosti i BIA, do dolaska SNS-a, stari je potkazivač i prosti manipulator.

Bobić je prvo izdao svoje nekadašnje kolege iz 90 tih godina. On i njegov drug iz dana sekretarisanja, polupismeni analitičar Radivoje Mičić zvani Mićko (koji dobro poznaje svog druga, pa ga je uspešno isturio ispred sebe, svestan da pogibelj mora doći), među kolegama su izazvali posebno gađenje kada se pročulo koliko su stvarnih operativnih akcija i aktivnosti RDB, u pričama sa svojim „prijateljima" iz sveta politike i kriminala, prepričali kao svoje, iako su o njima samo stidljivo čitali.

Bobić je od dnevnica i deviza iz specijalne kase BIA, koje je šakom i kapom uzimao za finansiranje svojih čestih i „neodložnih" putovanja po svetu (a najčešće u Dubai), osim putovanja trošio je novac i na druge provode, u jeku štednje. Kupio je od tog novca svojoj metresi i par lepih silikonskih sisa. Mada silikonske sise nije kupio samo njoj. Sisice je kupio i sekretarici, ruku na srce to nije jedina sekretarica koju je Bobić napadao.

Sise je kupio i Albanki Haneti, koja u BIA radi na osetljivom mestu, kao lična sekretarica načelnice Snežane Radanović. Haneta je tu postavljena na inicijativu sumnjive grupe iz BIA. Bobić je u duši veseljak. U ovo vreme štednje i oskudacija, na proslavama BIA i van nje, Bobić voli da muzičarke kiti novčanicama, najčešće onima od 50 evra, ili od pet hiljada dinara. Zanimljivi su i Bobićevi podaci o identitetima gradskih profesionalnih kurvi, koje je BIA besprizorno podvodila Arapima (i ko je sve to video kamerama snimio? A ko je „zloupotrebio položaj"? Bobić?

O tome je Bobić imao puno anegdota (o demoliranim sobama, nabavci narkotika za te svrhe, seksualnim devijacijama...) autentičnih i istinitih priča, jer je ispred BIA, do skoro lično bio zadužen za prikrivanje aktivnosti Arapa.

Navedeni podaci spremni su da u datom trenutku teško kompromituju aktuelnu vlast i njene bezbednosne strukture, što i nije neka šteta, ali i Arapske partnere. U arapskom svetu ovakve vesti mogu da dovedu do mnogo ozbiljnijih problema od klasične kompromitacije, rasturanja braka ili kraja političke karijere.

Sponzorušu je glupi Bobić posebno informisao o međuljudskim odnosima u BIA, imenima, adresama i ličnim životnim pričama i podacima mnogih radnika i funkcionera BIA, aktuelnih i bivših, o poslovima na kojima rade, njihovim političkim i kriminalnim vezama, i o mnogo čemu drugom što su neke strane službe, ali i kriminalno tajkunske organizacije u zemlji trenutno spremne zlatom da plate. Ali, ne treba zaboraviti ni Bobićeve priče o političkom vrhu zemlje, jer je svom okruženju, pa i sponzoruši u koju se smrtno zaljubio, kao „provereni kadar SNS-a" još iz doba predizborne kampanje umeo je da satima prepričava anegdote iz vremena početka stvaraja SNS-a, načinima finansiranja, sklonostima i bolesnim navikama nekih funkcionera SNS, poslovnim kombinacijama, nameštenim privatizacijama, BIA batinašima i drugim „profesionalcima" koji su se jeftino prodali za partijske knjižice i tako dalje.

A 2. Čuvan kao predsednički avion

Privatni avion Mohameda Dahlana prizemljen na surčinskom aerodromu, danonoćno čuva policija, a sve to tajno snima šef detašmana BIA na Aerodromu Zoran Reljić, po nalogu načelnice logistike Rade Sealković. Kada se otkrije ko sve putzuje ovim avionom, možda će se zatresti Evropa. Da li islamske vođe i teroristi, sa lažnim pasošem, putuju Dahlanovim avionom do mesta izvršenja zadataka?

A. 3 Radio Slobodna Evropa, 14. decembar 2016. godine

Mohamed Dahlan

U Ramali, sjedištu Palestine, trebalo bi da počne suđenje kontroverznom međunarodnom biznismenu Mohamedu Dahlanu zbog navodne pronevjere 18 miliona dolara iz javnih fondova.

Možda ova informacija ne bi zavrijedila pažnju da Mohamed Dahlan nije i crnogorski državljanin i da njegovo ime nije često na stupcima domaće štampe u kojima se govori o spornim investicijama i političkim igrama. Te napise prati neodgovoreno pitanje - kako je i zbog čega Dahlan postao državljanin Crne Gore?

Prema posljednjim informacijama, kontroverznom biznismenu i političaru nekadašnjem palestinskom ministru bezbjednosti Mohamedu Dahlanu će se suditi u Ramali u odsustvu, zbog višemilionske pronevjere.

Posljednji put Dahlanovo ime u Crnoj Gori je izgovoreno od strane opozicionog Demokratskog fronta. Braneći se od političkih optužbi vladajućih struktura da su bili dio pokušaja političke zavjere sa elementima terorizma u izbornom danu u Crnoj Gori, Demokratski front je iznio tezu „da je Dahlan bio jedan od onih koji su navodno osmislili lažni državni udar u Crnoj Gori".

Mohamed Dahlan je 2010. godine dobio crnogorski pasoš, a time i državljanstvo na predlog doskorašnjeg premijera Mila Đukanovića, pisali su crnogorski mediji.

A. 4 Podgorički DAN, 27. jula 2016.

Pod naslovom "Milov partner umiješan u pokušaj puča u Turskoj", podgorički dnevni list "Dan" objavio je 27. jula 2016. godine, tekst u kome se između ostalog kaže: "...Kontroverzni palestinski biznismen i crnogorski državljanin Mohamed Dahlan poslije neuspjelog puča u Turskoj iz Ujedinjenih Arapskih Emirata prešao je u Crnu Goru i Srbiju, a i Ankara traži njegovo hapšenje, prenose turski mediji.

Jedan od predstavnika vladajuće partije Turske, Stranke pravde i razvoja (AKP) Ahmet Varol izjavio je da će Mohamed Dahlan biti uhapšen ukoliko se ispostavi da je umiješan u neuspjeli puč, koji se dogodio 15.jula.

Dahlan, za koga je crnogorski premijer Milo Đukanović izjavio da mu je blizak prijatelj, prema izvještajima više arpskih i izraelskih medija, na meti je turskih istražitelja, koji žele da utvrde kakva je bila njegova uloga u dešavanjima u Ankari i Istanbulu 15. jula.

Palestinski biznismen je istovremno savjetnik za bezbjednost kraljevske porodice UAE, a kako navodi list „Jeniakit, vladajuća AKP sumnjiči Ujedinjene Arapske Emirate i Egipat da su podržali učesnike vojnog udara protiv administracije predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. Predstavnik AKP Ahmet Varol rekao je da turski narod malo zna o Mohamedu Dahlanu, i njegovim neprijateljskim tendencijama prema Turskoj. Interesantno je i da su turski mediji još u januaru tvrdili da su UAE i Dahlan dio zavjere za zbacivanje Erdogana, kao i da je za te namjere oformljen specijalan fond od 70 miliona dolara..."

Podgorički Dan 29. 9. 2017

PALESTINA TRAŽI HAPŠENJE KONTROVERZNOG DRŽAVLJANINA CRNE GORE MOHAMEDA DAHLANA

Milov prijatelj na potjernici Interpola.

Agencija Asošijated pres objavila da je Palestina postala član Interpola nakon glasanja na generalnoj skupštini ove organizacije, a prvi na potjernici biće Dahlan, osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije. Dahlan, kome je Đukanović omogućio crnogorsko državljanstvo, pominjan je u vezi brojnih afera i u Crnoj Gori, od kojih se posebno ističe neuspio pokušaj zakupa Kraljičine plaži

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane