Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Hrvatsko - srpski (ne)sporazum u rukama korumpiranih režima

Unatoč i uprkos

U senci dvodnevnog Vučićevog izleta do Zagreba, bilo je vidljivo i onima koji slabo vide, da se tu radilo o prljavom kapitalu, kriminalnim poslovima, imovini "Agrokora" u Srbiji i svemu onome što nema nikakve veze sa državnim i nacionalnim interesima sa obe strane granice. Da je to tako, potvrđuje velika "ljubavna priča" koja se odvijala na takozvanom "ekonomskom forumu" gde su se sastali vodeći tajkuni iz Srbije i Hrvatske. Na primer, Vučić je hvalio Emila Tedeskog kako "divno" posluje u Srbiji, a Tedeski je hvalio "srbijanski gospodarski ambijent". Miodrag Kostić je hvalio "poslovni ambijent u Hrvatskoj". Nedostajao je samo Ivica Todorić. U međuvremenu, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pričali su bajke o zajedničkoj srećnoj budućnosti u Evropskoj uniji. Dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba, Vjekoslav Škreblin, video je sve to jasnije na svoj način i iz svoga ugla.

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u dva dana pokorio zvaničnu Hrvatsku. Kao što su i Francuzi i Francuskinje dočekali nacistu Hitlera, režimski Hrvati dočekali su četnika Vučića spuštenih "pantalona"...

Ono što ratnohuškačkoj Miloševićevoj Srbiji nije uspjelo ranih devedesetih godina prošloga stoljeća, uspjelo je "sinovcu" lažnoga vojvode Vojislava Šešelja 2018. godine. Čovjek je doslovce kidnapiran od strane hrvatske predskjednice Kolinde Grabar Kitarović i na silu doveden u Republiku Hrvatsku. Samouvjereno je stupao hrvatskim tlom i stvorio je privid kako je zapravo stigao u svoju nikada dosanjanu otadžbinu. Hrvatska predsjednička "politika" bila je sretna kada im je Vučić donio dokumentaciju o trojici u ratu nestalih hrvatskih bojovnika. Kolinda, predsjednik RH to smatra velikim uspjehom njene politike jer je Aleksandar Vučić pokleknuo pred njom i "doturio" joj spomenutu dokumentaciju. Pa ipak, toliko zbunjenosti, nedorečenosti i straha koji se osjeća na takozvanoj hrvatskoj političkoj sceni, nikada nismo vidjeli. Nikada toliko jezivog iščekivanja nije bilo do sada u redovima službenog Zagreba. Naši režimsko-korumpirani mediji ne smiju niti spomenuti a kamo li analizirati ovakvo psihološko stanje straha prisutnog kod Kolinde, Plenkovića ili Jandrokovića. Čak se i član takozvane hrvatske vlade, hrvatski Srbin Milorad Pupovac doslovce uvukao u Vučićev srpsko-predsjednički čmar iz kojega se obraćao velikom srbijanskom četniku Aleksandru Vučiću.

Očito je kako je srbijanski predsjednik uoči dolaska u Zagreb dopšao naoružan jokerom kojim će paralizirati, ušutkati, posramiti i pokoriti korumpirani, takozvani službeni Zagreb. Znali su to i hrvatski režimski kokošari. Zato su jako pazili da Aleksandra Vučića niti na koji način ne isprovociraju, kako ih dotični ne bi jos vise ponizio. Kako im doslovce u lice ne bi rekao, kako su najobičnija banda kriminalaca i terorista .Da, baš tako. Takav se joker nalazi u Vučićevom rukavu uoči ali i nakon dvodnevnog posjeta Republici Hrvatskoj. Zato je Aleksandar Vučić onako četnicki odgovorio na mogućnost razgovora o ratnoj šteti koju je Srbija počinila u Hrvatskoj, nakon izvršene agresije. Vučić je rekao da je "iznenađen i zaprepašten" izjavom premijera Andreja Plenkovića da u Zagrebu treba razgovarati o ratnoj odšteti i dodao: "...Sve što mogu reći je - da sam na njegovom mjestu, ne bih to pokretao. Bojim se da Hrvatska ne samo da ne može ništa dobiti, već može mnogo izgubiti. Mogao bih to potkrijepiti tisućama teških argumenata..."

Vučić može govoriti što mu drago. No, činjenica je kako je Srbija (Miloševićeva) izvršila agresiju, počinila ratnu štetu. To je činjenica. Sve ostalo je politiziranje. Sve ostalo je strah korumpirane hrvatske zvanične scene, da zatraži plaćanje štete od agresora na Republiku Hrvatsku. Znaju hrvatske režimske vucibatine i kriminalci kakav joker posjeduje srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Za neupucene je enigma na sto je Aleksandar Vucic mislio kada je rekao kako Hrvatska može mnogo izgubiti ako će inzistirati na ratnoj odšteti. Ujedno, nema samo Aleksandar Vučić joker u rukavu kojega se boje hrvatski režimski kriminalci. I međunarodna zajednica također posjeduje argument-joker od kojega zaziru administracije Njemačke, Nizozemske ali i Europske unije. Pažljivom analitičaru koji uz to posjeduje i pravu informaciju, jasno je zašto primjerice Savezna republika Njemačka nikako ne može formirati novu vladu. Tamo su sve izgledniji novi izbori koji će vjerojatno srušiti Angelu Merkel i njenu političku opciju sa scene.

Zamislite, dosadašnja neprikosnovenost najmoćnije žene svijeta "visi" na koncu. U Nizozemskoj se redaju skandali na najvišoj političkoj pozornici. I tamošnja politička scena visi u zraku. Zasto..?...Zato jer kao sto Srbija jos nije platila Hrvatskoj ratnu štetu tako i navedeni nisu platili štetu počinjenu zbog svojeg nedemokratskog ponašanja. Nisu platili štetu jer su primjerice podržali hrvatsku državnu zločinacku organizaciju i primili je u EUrounijsko društvo. Također, izravno su počinili štetu i Republici Srbiji. Ali i mnogim drugim čimbenicima. Nastala šteta se mora namiriti! Pažljiviji promatrač također zamijećuje kako EUropska unija vise ne spominje kako će od Velike Britanije naplatiti desetke i desetke milijardi eura za njezin izlazak iz EUropske unije...

"Nešto" ih koči da traže odštetu od Engleza. Baš kao i režimske Hrvate koji niti pomišljaju tražiti ratnu odštetu od Srbije. Čovjek bi pomislio, neki sasvim "pošašavio" svijet koji ne traži novac temeljem argumenata.

Umjesto toga, kao i Aleksandar Vučić, stižu upozorenja kako bi mnogo vise mogli izgubiti ako će inzistirati na nekakvim odštetama jer prozvani su ponavljam, načinili ogromnu štetu i Republici Srbiji! Svaka šteta mora se namiriti onome tko je štetu pretrpio. Namiriti se mora makar se radilo o pojedincu ili državi kao što je Republika Srbija primjerice. U ovom slučaju su štetu nanijele zločinačke organizacije Republike Hrvatske, Savezne Republike Njemačke, Kraljevine Nizozemske i korumpirana vrhuška EUropske unije. Znaju to prozvane zemlje koje će nanesene štete platiti njihovi porezni obveznici a koje su štete počinile njihove kriminalne administracije na celu tih država i EUropske unije. Zna to i međunarodna sigurnosna zajednica. Zbog toga se događaju previranja u Njemačkoj, Nizozemskoj, EU ali i u Hrvatskoj. Zna to i četnik na čelu Republike Srbije Aleksandar Vučić ali zna to i autor ove kolumne, dopisnik beogradskog Magazin Tabloid iz Zagreba. Također oštećeno lice u ovom slučaju.

Aleksandar Vučić treba načiniti još jednu sitnicu kako, bi već ispostavljeni odštetni račun Srbija stavila na naplatu. Treba "odobriti" srbijanskom pravosuđu da makar i nakon 15 godina objavi pozadinu-naručitelje likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića.. Da li elokventni srbijanski predsjednik ima imalo hrabrosti učiniti ovakav sitan korak? Da li će se Aleksandar Vučić uplašiti ovog izazova poput uplašenih i od straha uneređenih hrvatskih režimskih kriminalaca? To je osnovni i jedini razlog zašto HR zvaničnici svojeg gosta iz Srbije nisu pitali o evidentnoj ratnoj odšteti koju je Srbija počinila za vrijeme agresije na Republiku Hrvatsku. Naši, HR režimski kriminalci valjda su shvatili kako nemaju nikakve ali bas nikakve kompetencije postaviti to pitanje, pitanje ratne odštete Aleksandru Vučiću. Jasno, to će pitanje doći na red kada sazriju uvjeti, odnosno kada Republiku Hrvatsku i njene građane odista počne zastupati grupa profesionalaca i poštenih ljudi a ne grupica organizirana poput najobičnije zločinačke organizacija, koja danas strepi na svaki šušanj sigurnosne zajednice !

Zašto dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba nije bio na konferenciji povodom posjeta srbijanskog premijera Republici Hrvatskoj?Jednostavno, imao je prečeg posla. Znao je u detalje karakter posjeta i kako će se odvijati. Osim toga, morao je biti na radnom mjestu koje izgleda otprilike ovako: zvoni telefon, javljam se, a sa druge strane muški glas. "Ovdje Tomislav Medved, ministar branitelja Republike Hrvatske. Izvolite g. ministre! Molim vas pet velikih porcija ćevapa i dva pomfrija. U redu g. Medved, recite mi adresu gdje Vam možemo dostaviti narudžbu. OK, biti će Vam dostavljeno za cca 40 minuta..."

Eto...Na isporučenu hranu nije bilo primjedbi..Štoviše, nije prvi puta da narudžba stigne i sa najvišeg nivoa. I svi sudionici su na kraju zadovoljni. Kada bi uvijek tako funkcionirala suradnja između vrha i temelja hrvatske države, tada bi i Dubrovnik imao dovoljno liječnika i medicinskog osoblja a ne da se stanovnici našeg najbogatijeg grada boje za zdravlje jer im liječnici bježe u potrazi za egzistencijom...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane