Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

O tome se govori

Preventivna akcija Vučićevog Informera

Spašavanje kuma Nikole

Iako je podignuta, očigledno lažna, optužnica protiv muža pevačice Jelene Marjanović, a Informer skoro dve godine surovo proganja ovu porodicu, Informer se oglasio ovih dana napadom na Sašu Jankovića, lažnom tvrdnjom da on želi da za ubistvo optuži ''uglednog biznismena''. Insajder Magazina Tabloid iz Informera, saznaje da je ovaj preventivni napad preduzet da se zaštiti tajkun Nikola Petrović, da ne bude označen kao ubica pevačice, mada ga još niko ne optužuje

Milica Grabež

Sretne čovek nekoliko žena i kaže - Pomaže Bog zla ženo. Jedna se odmah obrecne i pita kako zna da je ona ta zla, među ženama. Čovek odgovori - pa sama si se javila.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, na čijem čelu je nesretna Nataša Krivokapić, podiglo je optužnicu protiv izvesnog Zorana Marjanovića, sumnjičući ga da je ubio svoju suprugu Jelenu. Iako samo u prošloj godini u Beogradu nisu rasvetljena 23 ubistva, slučaj pokojne Jelene Marjanović, svakodnevno je na naslovnim stranicama Vučićeve velike propagande laži. Tako surovo čerečenje porodice Marjanović, čiji je svaki bliži i dalji rođak mesecima javno optuživan za ubistvo, nije zabeležena u istoriji srpskog novinarstva. Čak su i sudije Višeg suda u Beogradu donele dve privremene mere kojima je listu Informer zabranjeno da porodicu Marjanović optužuje za ubistvo. Ali, ko da zabrani Informer? Gde će kolo bez Kokana? Tako se i ovim povodom oglasio tadašnji premijer Aleksandar Vučić.

Vučić je, kako je 21. aprila 2016. godine javila agencija Tanjug, zamolio policiju i novinare - Ne otkrivati ime ubice Jelene Krsmanović do ponedeljka! Zbog parlamentarnih izbora koji su se održavali u nedelju. Javno je tih dana kazao da se on ne meša u rad policije i da bi voleo kada informacije o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović ne bi izlazile u javnost pre izbora. Uzgred, potvrdio je tog dana da će ''ubica Jelene Krsmanović biti uhapšen u narednih 48 sati nakon izbora!" Ne lipši magarče do zelene trave. Šta sve nije obećavao Aleksandar Vučić!

Uprava kriminalističke policije PU Beograda je, tvrde upućeni, brzo ušla u trag ubici. Ali oni nisu vodili istragu, već je to radio Informer i svi drugi listovi iz Vučićeve Velike propagande laži. Tim povodom se svojevremeno oglasio i ministar unutrašnjih dela Nebojša Stefanović tvrdnjom da niko iz policije ne daje podatke novinarima koji surovo špekulišu o ovom događaju.

Podsetimo, Jelena Krsmanović je ubijena u subotu, 2. aprila 2016. godine. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki, nakon što je u subotu uveče policija krenula u potragu za njom kada je njen suprug Zoran Marjanović prijavio nestanak. On je tada rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila od njih kako bi otišla na trčanje, nakon čega joj se izgubio trag.

Pevačica Vesna Rivas, u dnevnom listu Alo, 19. maja 2016. godine, iz svojih estradnih izvora dobila je informaciju da je ubica pevačice Jelene Marjanović "lep, negovan i sređen muškarac" i da "ima jedan brak iza sebe". I ljubavnica Zorana Marjanovića, Zorica Mitrović, izjavila je na saslušanju u policiji da je njegovu suprugu Jelenu 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio poznati beogradski biznismen, koga štiti moćni političar, bivši poslanik i aktuelni ministar (ime i prezime poznati redakciji)!

Optužnica protiv Zorana Marjanovića ne zasniva se ni najednom materijalnom dokazu, suprotna je nalazima dvojice obducenata, od kojih je jedan angažovan kao super veštak. Reč je o profesoru dr Zoranu Stankoviću, patologu. Svi materijalnim dokazi isključuju Zorana Marjanovića kao lice koje se tog dana borilo na nasipu sa svojom pokojnom ženom, a prijatelji ga opisuju kao slabašnog i nenasilnog tipa.

Suđenje će biti javno te će ova lakrdija morati da dobije svoj neslavni kraj.

U strahu su velike oči, kažu. Tako se Informer u izdanju od 26. februara oglasio tekstom na naslovnoj strani: Saša Janković hoće mrtvu Jelenu da iskoristi za kampanju!? Lider PSG nagovara Đilasa da objave kako istragu o Jeleni Marjanović koči vlast, jer štiti tajkuna ubicu!

Dalje, Informer panično obaveštava: ''...Lider PSG predložio Đilasu da u petak uoči izborne tišine objave kako istragu o Jeleni Marjanović koči vlast jer štiti tajkuna-ubicu..."

U tekstu Informer tvrdi da je Đilas ubeđivao Jankovića: ''...Tako ćemo sigurno dobiti bar deset odsto novih glasova'', a naslovnoj strani sve je "zakićeno" najavom u kojoj piše: ''...Lider PSG Đilasov potrčko Saša Janković, planira da zloupotrebi zverski ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović samo da bi osvojio više glasova na izborima u Beogradu...''

Vučićev Informer se dalje "razigrao" pa kaže: "...Janković je Draganu Đilasu prošle nedelje detaljno izložio plan kako da značajno podignu rejting poslednjeg dana kampanje. On predlaže da Đilas zajedno Jeremićem u petak, neposredno uoči izborne ćutnje, sazove vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj bi saopštio da ima dokaze kako vlast namerno koči istragu Jeleninog ubistva i da skoro dve godine štiti pravog ubicu koji je, navodno, jedan jako moćan tajkun!?! Ne preza ni od čega! Kako saznajemo, Dragan Đilas bar za sada nije prihvatio Jankovićev predlog, a i Vuk Jeremić je protiv jer smatra da takav potez lako može da bude kontraproduktivan. Janković je više od sat vremena ubeđivao Đilasa da bi trebalo optužiti Vučića i njegovu vlast da štite pravog ubicu Jelene Marjanović. Tvrdio je čak i da ima neke policajce i ljude iz BIA koju su spremni da im dostave papire i nekakvu dokumentaciju koji dokazuju veliku zaveru...Uveravao je Đilasa da bi njihova koalicija uoči izbora na ovaj način sigurno dobila bar deset odsto novih glasova koji bi mogli da budu odlučujući u borbi za vlast u Beogradu - prenosi naš sagovornik, inače jedan od najbližih Đilasovih saradnika koji ne krije da je zaprepašćen predlogom lidera PSG. Prema rečima naših izvora, male su šanse da Đilas prihvati predlog Jankovića, ali nije nemoguće da će lider PSG, ipak, odlučiti da sam, na svoju ruku, povuče ovaj potez..."

Bolesna mašta može svašta

Pisanje Informera je preventivna odbrana ubice, čiji identitet znaju. U Pokretu snaga građana nisu imali komentar. Saša Janković nije o ovoj temi uopšte razgovarao sa Đilasom. On je čovek visoke bezbednosne kulture, čak i da ima takve informacije, ne bih ih podelio sa Đilasom. Sasvim je moguće da zbog unutrašnjih sukoba u Srpskoj naprednoj stranci i Vučićevom kartelu, Informer pokušava da preventivno spreči optužnicu pravog ubice.

Vratimo se izjavi pevačice Vesna Rivas, bliske prijateljice pokojne Jelene, date u dnevnom listu Alo, 19. maja 2016. godine, da je ona iz svojih estradnih izvora dobila informaciju da je ubica pevačice Jelene Marjanović "lep, negovan i sređen muškarac" i da „ima jedan brak iza sebe". Prijateljica Zorana Marjanovića izjavila je na saslušanju u policiji da je njegovu suprugu Jelenu 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio poznati beogradski biznismen, koga štiti moćni političar, bivši poslanik i aktuelni ministar.

Samo iz ova dva opisa, lik koga Informer brani od neizgovorenih optužbi mogao bi biti Nikola Petrović, blizak prijatelj glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića. Njih dvojica imaju zajedničkog advokata, Borisa Begovića, zvanog BIA.

Magazin Tabloid je u više tekstova opisivao kako je Nikola Petrović surovo tukao svoju ženu Maju, sa kojom ima dvoje dece. U tužbi koju je podneo Višem sudu u Beogradu, u predmetima P.3 323/14 i P.3 220/15, tražeći naknadu za duševni bol, g. Petrović je, preko advokata Vesne Lončar, supruge ministra zdravlja Zlatibora Lončara, koji je u to vreme bio Nikolin veliki prijatelj i zaštitnik, tražio da se pred sudom sasluša i njegova supruga Maja. Tuženi urednik Magazina Tabloid je takođe tražio da se sasluša gospođa Maja, radi potvrđivanja navoda koliko je puta bila tučena od strane supruga Nikole.

Usred procesa, Petrović menja advokata! Vesnu Lončar zamenjuje Aleksandra Luković, a potom sve predmete preuzima advokat Boris Begović, koji je advokat

Informera i blizak je prijatelj predsednika Višeg suda u Beogradu, Aleksandra Stepanovića i višeg tužioca Nataše Krivokapić.

Gospodin Petrović koji često podnosi tužbe protiv novinara odustaje od predloga da se sasluša njegova supruga Maja. Sud to prihvata, ali odbija i predlog tuženih da je sud sasluša kao njihovog svedoka. Šta se to desilo sa slučajem gospođe Maje?

Razvod

Saznali smo da su se njih dvoje razveli. Nikola Petrović se bio iselio iz DIPOS-ove vile u ulici Beogradskog bataljona 63, prodao je stan u naselju Yu biznis centar (zgrada na Novom Beogradu poznate pod imenom "Crvekapica"), u kojoj je stanovao i Aleksandar Vučić.

Bivši funkcioner SNS-a i dugogodišnji prijatelj Aleksandra Vučića, Vilibald Erić, u intervjuu za Magazin Tabloid tvrdio je: "...Zašto funkcioneri SNS-a ćutke prelaze preko svih afera u kojima glavne uloge imaju braća Vučić, Nikola Petrović, Siniša Mali, Goran Veselinović i ostali pripadnici dvorske svite? Ko može da sumnja u reč i pravdu Vođe? Ko može da odlučuje bilo šta osim vođe? Ko sme da iznese istinu vođi i da time bude eliminisan? Samo dva su čoveka postojala: Nikola Petrović i Vilibald Erić. Aleksandar Vučić voli svog brata Andreja, oprašta mu greške i štiti ga bez obzira da li je u pravu. Slično se ponašao i sa ljudima koje je smatrao prijateljima, štiti ih preuzimajući krivicu na sebe, patetično govoreći da se svesno žrtvuje. Međutim, istim tim prijateljima zna i da podmetne afere, tako što na njih prebaci odgovornost. Ja sam eliminisan zbog mog neprihvatanja gluposti i loših i nestručnih ljudi. U mojoj eliminaciji su učestvovali Nikola Petrović i svi njegovi prijatelji koje je doveo i postavio u vladi.

On (Nikola Petrović) je jedini koji je odlučivao čak i o privatnom životu Vođe, čineći kardinalne greške, razvod i venčanje po hitnom postupku u jednom danu, sa lošim utiskom koji se ne može izbrisati iz sećanja. (Vučićev razvod sa Ksenijom Vučić i ženidba sa Tamarom Đukanović, napomena redakcije). Vođa mu je i to oprostio, mislim da je to zbog dnevnika u koji Nikola sve zapisuje'', tvrdio je gospodin Vilbald Erić u intervjuu za Magazin Tabloid...(Ekskluzivno: Vilibald Erić, čovek koji je Vučiću rekao - NE, pod naslovom ''Ko su sluge jednog gospodara'', broj 357)

Do razvoda Nikole i Maje, kako saznaje istraživač Magazina Tabloid, došlo je kada je Nikola preko direktora BIA Aleksandra Đorđevića pokušao da sazna o kontaktima svoje supruge Maje. On je često batinao svoju ženu, koja na jedno oko vidi 20 odsto i ima jako oštećenu bubnu opnu. Kada je direktor BIA Đorđević izlistao telefonske pozive gospođe Maje Petrović, Nikola je saznao na svoje veliko iznenađenje da nju ''teši'' niko drugi nego kum Aleksandar Vučić.

Da bi joj se osvetio, Nikola je ostavio svoj mobilni telefon ženi na uvid, na kojem su bili njegovi snimci sa starletom Oljom Crnogorac, bivšom devojkom Predraga Rankovića Peconija i bivšom urednicom Happy televizije. Olja je poludela i zvala je Vučića, da traži objašnjenje od Nikole, jer joj je Maja pretila...

Maja je potom napustila posao u Ministarstvu odbrane, na svoj izričit zahtev. Zaposlila se u firmi Profajler tim, koja je u vlasništvu Vučićeve desne ruke Gorana Veselinovića.

Magazin Tabloid je objavio seriju fotografija sa kojima, pod šatrom luduje g. Nikola Petrović. Objavili smo da ih je plaćao po 50 evra, mada je reč o maloletnicama. Predložili smo sudu da ih sasluša kao svedokinje, ali je to sud odbio. I osudio nas da smo iznosili vrednosne sudove van svakog razuma. Zar da se vređa kum Aleksandra Vučića! Sud je odbio da utvrdi ko je kome kum - Nikola Aleksandru ili on njemu, mada je na sudu g. Petrović potvrdio da su kumovi.

Očigledno je došlo do zahlađenja odnosa između ministra zdravlja Zlatibora Lončara i Nikole Petrovića. Protiv Petrovića se vodi kampanja u SAD-u i kongresmeni pišu pisma Beloj kući da se ovaj biznismen privede pravdi.

Jedini, koji se za sada druži sa g. Petrovićem je Andrej Vučić, ali on se druži i u poslu je i sa Nikolinim protivnicima. Da zaključimo: g. Petrović voli mlade i lake žene, voli da plati. Možda je i Jelena bila jedna od tih, možda ga je ucenjivala? Možda. Ne tvrdimo. To treba da utvrdi sud, a za sada niko još ne sumnjiči Nikolu, ali ga Informer preventivno brani, od neizgovorenih optužbi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane