Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

BIA u raljama ovejanih kriminalaca

Umiranje tajne službe

Ovih dana nekoliko operativaca i načelnika u Agenciji sa Banjice napustili su službu. Nisu više mogli da izdrže teror i nasilje koje vlada u BIA. Rasulo je na svakom koraku. Još stotinak vrhunskih operativaca sa solidnim stažom i načelnika odeljenja i sektora, priprema se da ode iz službe. Najveći broj će spakovati stvari i otići zauvek u inostranstvo. Razočarni, rezignirani i uplašeni i za sudbinu zemlje.

potpukovnik Goran Mitrović

Neki su gajili nadu da će dolaskom Bratislava Gašića, koji je čovek iz života, iz naroda, nešto da se desi u Agenciji. Slovio je za velikog prijatelja Velikog Vođe, ali sve je to bio privid.

Pre tri meseca, nakon jedne akcije u Subotici, u kojoj je bio uključen i Zoran Stanić ZIS, načelnik VII uprave (koja se bavi i prisluškivanjem i praćenjem građana), na krkanluku u jednoj obližnjoj čardi, pijani ZIS je na sva usta blatio direktora Gašića: "...Neće meni naređivati keramičar i njegovo lopovsko društvo'', hvalio se ZIS.

Neko od operativaca je tajno to javio direktoru, koji je pozvao sve one koji su prisustvovali tom događaju, tražeći da se pismeno o tome izjasne, preteći im vođenjem na poligraf. Jedino nije smeo da o tome pita načelnika Stanića. Zašto?

Aleksandra Vučić, umirući predsednik Srbije, voli da prlja ljude, da paralelno rukovodi institucijama i službama. On od ZIS-a privatno traži usluge da prisluškuje one koje mu šizofreni Vučić obeleži. Onda se hvali kako on sve zna, o svemu. On je vidovita Vanga. Da to uradi Tramp direktoru CIA, federalni sudija bi potpisao nalog za njegovim hapšenjem. Kakav je onda ugled direktora BIA, kada predsednik države neovlašćeno pribavlja podatke od službenika Agencije? I da li je reč o krivičnoj odgovornosti predsednika države?

Jedna službenica Agencije napisala je službenu belešku o saznanjima koja je dobila o jednom, još aktuelnom ministru, koji je Gašićev veliki prijatelj. Belešku je predala svom načelniku koji je otrčao kod direktora Gašića, koji je odmah pozvao službenicu na raport, da je izgrdi kako je mogla da beleži kriminalne radnje ministra u Vučićevoj Vladi! Na predlog Ivana Todorova službenica je stavljena na mere, potpunu kontrolu na poslu, njenog rada, porodice!

Kada je došla na red načelnica logistike Radmila Selaković, koja ispunjava sve uslove za penziju, zbog sukoba interesa, jer je predsednik Upravnog odbora Poštanske štedionice, ona je pozvala Anđelka Vučića, oca koji je, kako tvrdi Aleksandar, rano otišao iz porodice. Rada porecelanka (rado pokazuje svoje bele porcelanske zube), podvodi ocvalom Anđelku lepe službenice, a to je dovoljno da u tajnoj službi može da radi šta joj je volja.

Nasilje koje gospođa Selaković, koja je pre šest godina došla u tajnu službu sa mesta stečajnog upravnika, kao isturena ruka mafije koju čine odbegli tajkun Danko Đunić, kao i njegovi saradnici Aleksandar Vlahović i odbegli Božidar Đelić, potpuno razara službu kojom rukovodi gospođa Selaković. Ona je najstarija službenica u istoriji tajne službe, a primljena je bez bezbednosne provere, po rešenju tadašnjeg direktora BIA Nebojše Rodića. Neko je debelo platio njeno postavljenje. Gospođa Selaković je u svađi sa više načelnika, tako da među njihovim upravama traje pravi rat. Direktor Gašić još ne sme da je smeni.

Od kada je došao na čelo Agencije, Gašić je smenio samo šefa kabineta Maju Đorđević, koja je došla iz Hitne pomoći Beograda i postavio je za savetnika. Šef kabineta novog direktora je iskusni policijski službenik Kecojević, koga smatraju sposobnim i poštenim profesionalcem, ali je za njegovog zamenika doveo poluidota.

Gašić je uspeo da za zamenika načelnika operative zloglasnog Jove Drobnjakovića postavi svog prijatelja Vesića, koga je povukao iz Novog Sada, koji bi, ako Gašiću umirući predsednik dozvoli, trebalo da nasledi Drobnjakovića.

Iako je usvojena nova sistematizacija, direktor Gašić još ne vrši raspored i ne smenjuje korumpirane i kriminalizovane načelnike najznačajnijih uprava.

Direktor engleske obaveštajne službe MI 6, Aleks Janger, koji je pre dva meseca bio u zvaničnoj poseti Bezbednosno informativnoj agenciji, zamerio je Gašiću na opasnom vršljanju ljudi koji su van službe i poznati su kao problematični, za kojima je raspisana i poternica.

Podsećamo da bivši službenik ambasade Palestine u Beogradu Adhan Abu Madalala, preko Vučićevog savetnika Duška Bobića, penzionisanog službenika BIA, ima vozača zaposlenog u Agenciji. Adhan je čovek koji prikuplja obaveštajne podatke za Mohameda Dahlana, koji je osuđen u Palestini na tri godine zatvora zbog pronevere fondova namenjenih za ishranu građana Palestine, za njim je raspisana Interpolova poternica. On ima državljanstvo i pasoše Crne Gore, Srbije i Ujedinjenih arapski emirata. Bavi se izvozom oružja za teroriste, a sufinansirao je sumanute Vučićeve projekte i prema nalazu američke federalne Agencije za sprečavanje pranja novca, prao je i sušio novac i za Vučića. Dahalan godinama vršlja po Srbiji i Crnoj Gori, a pre nekoliko meseci u Rijadu su mu zamrli oko pola milijarde dolara, jer potiču iz trgovine oružjem i pranja novca.

Svaki podatak iz arhivskih fondova Agencije Adhan dobija kada poželi, jer mu iz ruke, za velike pare, jedu mnogi načelnicu u službi. Da li Adhan abu Madalala te podatke prosleđuje islamskim teroristima, srpsku tajnu policiju to ne zanima.

Pomenuti Duško Bobić, koji je penzionisani načelnik Agencije, uhlebio se u kabinetu predsednika Srbije. Ova fukara je nanela teške udarce Agenciji, huškajući šizofrenog Vučića na mnoge službenike i načelnike u Agenciji, koji mu smetaju u poslu. Sina je zaposlio u ambasadi u Azerbejdžanu, kod ambasadora Nebojše Rodića, koji je bio prvi SNS direktor BIA. Vučić ga je oterao sa tog mesta, ali Bobić je kod njega udomio svoga sina, koji kao sekretar u Ambasadi svo vreme troši u švercu oružja, koje vrši sa očevom kriminalnom grupom.

Težak udarac Agenciji naneo je doskorašnji direktor Aleksandar Đorđević. On se ovih dana vraća u advokaturu. Pokrao je pola arhivskih fondova, a Služba je obezbeđivala njegovu mafiju koju je instalirao u pravosuđu (koju čine viši javni tužilac Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović, specijalni tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, koga je on lično postavio na to mesto, predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković...)

Ni Đorđevića, koga je imenovao sa puno hvale, Vučić nije kontaktirao po nekoliko meseci. Ignorisao ga je, a referisali su mu Ivan Todorov, načelnik bezbednosti, Radmila Selaković i Zoran Stanić ZIS. Vučić je, po pravilu, uvek ljut na one koje postavi na važne funkcije i zaobilazi ih u kontaktima, dajući im do znanja da su, bez njega, niko i ništa. Đorđević je to vreme koristio za razvijanje biznisa. Proputovao je po svetu, gde god je poželeo, bez službenih potreba.

Sa poverljivim ljudima koje je instalirao u pravosuđu, on smatra da će biti centar okupljanja mafije. Moći će da kontroliše rad tužilaštva i sudova, da oslobađa one koje brani za veliki novac, da pritvara one za koje zna da imaju mnogo novca i kako su ga stekli.

Dok je bio na mestu direktora BIA Đorđeviću je u Advokatskoj komori Beograda ''mirovao'' status, a bio je svo vreme i disciplinski tužilac, kao direktor BIA!

Gospodin Đorđević je narkoman i homoseksualac. U tom svetu on je značajan lik. Tajnim službama rasprodao je podatke o zločinima Vučića i njegovog kartela i smatra se zaštićenim.

Iz fondova BIA nema traga za 20 miliona dolara koje je služba, navodno, isplatila za otkup dvoje službenika Ambasade Srbije u Tripoliju, koji su, po svemu sudeći završili na njegovim inostranim računima. Novac je podelio sa Ivanom Todorovim, a verovatno su tu ugradio i Aleksandar Vučić.

Sadašnji direktor Agencije Gašić postao je deda. Đorđevićev kartel ga ignoriše, a čestitaju mu oni koji se plaše da će nastradati u promenama koje se očekuju, jer je došao na red i Zakon o BIA, koji treba, posle dvogodišnjeg odlaganja, da usvoji Narodna Skupština Srbije. Zakon daje neograničena ovlašćenja direktoru, tako da se očekuje da će Agencija biti očišćena od preostalog dela profesionalaca, da će ih naslediti nepismeni SNS podmladak, sa lažnim diplomama, neznanjem i prostaklukom.

Tajna služba umire u mukama, kao i predsednik ove nesrećne države, Aleksandar Vučić.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane