Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Istorija je sve što nisu hteli odmah da nam kažu! Kao siročići sveta, Srbi decenijama grickaju okrajke istine, zagorele i pocrnele na vatri razgorelog srpskog neznanja, neobrazovanja i nevaspitanja!

Narod koji je milenijumima svojom duhovnošću, ludošću i strašću bio savest, misao i nada Bele Evrope, narod koji je bio hodajuće iskustvo evropske civilizacije , dospeo je na grane da mu Evropa gleda u zube, kao konju ili kobili na prodaju!

O sudbini srpskoj , u svim porama njenog života, danas odlučuju kukuleži i ladoleži, naučeni samo da pljunu, da bi pljuvačku polizali! Istina je uvek sa odloženim dejstvom! Tek kada se dohvati sopstvene istine, narod može postati srećni dobitnik svog života!

Srpski narod je decenijama živeo kroz svoje dve Jugoslavije, za koje su svoje glave dali mnogi Srbi! Najviše Srbi! Moj pokojni Dragomir je govorio: "Jugoslavija , to je moj život! Moja vena"! Moj neprežaljeni otac -Ravnogorac se upokojio kao Srbin , u žalosti za Jugoslavijom! Kraljevinom Jugoslavijom!

Da nije bilo Kraljevine Jugoslavije, Sbi iz srpskog vojvodstva, potonje Vojvodine, ne bi danas živeli u srpskoj državi ! Predvođeni Jašom Tomićem, Srbi su ušli u Kraljevinu Srbiju „bez uslova, bez ostatka, bez pregovora i prigovora"! Nije im, dakle, padalo na pamet nikakva autonomija! Da nije bilo Republike Jugoslavije, Srbi iz srpskog vojvodstva, potonje Vojvodine, ne bi, „uživali u čarima" autonomije Srba od Srbije!

Da nije bilo Kraljevine Srbije, Kralj Petar Prvi i regent Aleksandar Prvi Karađorđević ne bi oslobodili Kosovo i Metohiju i ceo Balkan od Turaka, ulazeći na Gazimestan 26. oktobra 1912.g.

Da nije bilo komunističke Republike Srbije i iste takve Jugoslavije, Kosova i Metohije, ne bi bilo pretvarano u zemlju Šiptariju, čijim drumovima vladaju banditi sa zastavama sa kojih se oglašavaju crni orlovi! Ne bi ni NATO - fašisti, satanistički proizvod iz podruma Sikstinske kapele, sejali i žnjeli plodove gajene i „obogaćivane" u aulama centralnih komiteta zločinačke kompartije Jugoslavije! Osnovnu snagu tim plodovima decenijama su davali telesni organizmi, po rođenju Srbi, koji su prezreli tri rata svojih očeva i dedova iz 1912.; 1913.; i 1914-18; pucali u vojsku svojih roditelja i ocem prozvali čoveka koja je u prethodna tri rata ubijao njihove roditelje!

Da nije bilo Kraljevine Jugoslavije, srpsko ime se ne bi ojačalo, oporavilo, obožilo i umnožilo u zemljama koje su se zvale Bosna, Hercegovina, Slavonija, Lika, Banija, Kordun, Dalmacija i sve tako redom! Da nije bilo komunističke Republike Jugoslavije, u Slavoniji, Lici, Baniji, Kordunu, Dalmaciji, u pola Bosne, pola Hercegovine, srpsko ime se ne bi pretvorilo u statističku grešku!

Da nije bilo Kraljevine Jugoslavije, Kotorska biskupija bi srpsku Crnu Goru prevela u rimokatolički Montenegro! Da nije bilo Kraljevine Jugoslavije , južna Srbija (Maćedonija!), postala bi bugarska provincija! Da nije bilo komunističke Republike Jugoslavije, danas ne bi postojala antisrpska država Crna Gora, NATO podvala, vatikanski bodež u srpskom srcu!

Da nije bilo komunističke Republike Jugoslavije, danas ne bi južna Srbija (Maćedonija!) morala da se bori za ime i prezime! Odrekla se srpskog imena, otela Grčko, a Grci imaju pamćenje, ne daju svoju ličnu kartu nikome, ni na poslugu! Svako mora imati lični dokument sa ličnim i porodičnim imenom, godinom rođenja, imenom oca, rodnom državom i nacijom!

- Srbi su oduvek najstarijeg sina nazivali po dedi, a prezime davali po pradedi! Ja sam Milojević, jer je moj deda Todor, kao prvorođeni, dobio prezime Milojević po svom dedi Miloju Stojanoviću! Koliko Srba danas zna imena svih čukun-dedova i čukun-baba, po ocu i po majci? Republika je, kao zamena za Kraljevinu, poništila sve što su Srbi bili! Postali smo isto što i Šiptari, Crnogorci, „Makedonci" ili Bošnjaci! Narod smo bez lične karte!

Šta nam valja činiti?

„Džabe nam je „da gledamo u budućnost", kad ne znamo odakle, iz koje kuće, iz kog ognjišta dolazimo i „krećemo u budućnost"! Na takvom putu, svaka stanica je pogrešna! Odgovorno lice potražite u svom ogledalu!

Pa, ako smo Srbi....!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane