Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Njegovoj Svetosti patrijarhu srpskom Gospodinu Irineju

Smenite penzionere i alkoholičare

......

Vaša Svetosti, molimo Vas primite korisne informacije

Mi parohijani i vernici pri hramu Svetog Đorđa na Banovom brdu izveštavamo Vas o stanju u našem hramu i molimo Vas da nam pomognete da se reše postojeći problemi, kako bi sprečili urušavanje ugleda naše Crkve, kao i Vašeg ličnog dostojanstva i autoriteta..

1. Dal ste upoznati da je naš paroh i starešina hrama prota Časlav Marinković, na bolovanju više od mesec dana i da ne dolazi u hram na bogosluženja niti ide u parohiju kao ni na opela na groblju. Inače on je u penziji već sedam godina? To se negativno komentariše u ovom delu grada kao i na celoj opštini Čukarica, što sablažnjava vernike, a to nije dobro. Mi njegovi parohijani kao i svi koji dolaze na bogosluženja primećujemo da se teško kreće i sve više postaje senilan. Žali se da ima mnogo obaveza i to mu teško pada. Verujemo da je to istina. Zato Vas molimo oslobodite ga svih obaveza jer je penzioner i kako nam lično kaže rešio je svoja stambena i materijalna pitanja i na njegovo mesto postavite nam čestitog paroha i iskusnog duhovnika.

2. Drugi problem imamo sa takođe penzionisanim i još aktivnim na parohiji protom Slavkom Božićem, koji je bio starešina hrama i paroh skoro trideset godina.

Omražen je kod naroda, mnogi ga izbegavaju i ogovaraju, jer je mnoge sablaznio i oterao od crkve. Zaista je nezgodan čovek, mnogo konzumira alkohol, nabusitje i arogantan. Poznato je i Vama da je napadao i progonio našeg đakona Savu , zbog čeka ste ga smenili sa starešinstva. Poznato je da je sa svojim prijateljem sa Kosova kažnjenim sveštenikom Zoranom Grujić koji je zbog prisvajanja velike sume novca od humanitarne pomoći pravosnažnom presudom građanskog suda osuđen i izdržao kaznu zatvora od četri godine a uz pomoć prote Radiča Radičevića sve mu oprošteno , vraćen mu je čin i sada i danas je duhovnik na grob/üu Orlovača. On i prota Slavko - suudruženim novcem izgradili dve velike stambene zgrade na Banovom brdu i prodavajući stanove, stekli su po više nekretnina, lokala, placeva i magacinskih prostora. Grujiću je država , sudskim putem sve oduzela - te sada živi kao podstanar. Slavko se provukao nekažnjen jerje imao jaku zaštitu političkih struktura na Čukarici, mada je još u strahu. Nijemu lako, aliće morati na pravdnom sudu Božijem odgovarati za sve učinjeno. Posle smene sa starešinstva hrama sad je u sukobu sa protom Časlavom, što mi primećujemo. Svom bratu Nedeljku Božiću koji je paroh kod nas, pomogao je da prisvoji crkveni stan u ulici Žarka Pucara br. 12. Stan 49. I o ovome komentarišu građani na Banovom brdu.

3. Naš paroh Nenad Prodić, koga patrijarh Pavle nije hteo da rukopoloži, jer je alkoholičar, ali je ipak uz pomoć prote Radiča uspeo te ga je rukopoložio drugi Arhijrej, kojeg je Radič bogato darivao - a mi znamo zbog čega je to uradio. Parohijani mu često traže njegovo, izuzeće na obredima jer je često na bolovanju i lečenju od alkohola. Ovo možete proveriti.

Dobro bi bilo da ga vratite u hram Sv. Luke na Košutnjaku jer bliz tog hrama i stanuje. Žalimo ga, izgubiće zdravlje. Ovaj je zaista veliki problem i sablazan, o njemu zna ceo naš kraj,

4. "Proto" Vitomir Kostić, koji je došao iz Kanade, a kumovi su mu vladike braća Georgije i Konstantin Đokić, inače po toj zasluzi - vezi promenio je nekoliko eparhija, koji je bio i kod Vas u niškoj i Vi ste ga preporučili da dođe u Beograd.

Ovde ima izuzetno veliku i bogatu pzrohiju. To svi u ovom delu grada znaju jer je neobrazovan, sirov i tupav pa ne krije da je došavši u Beograd, već kupio dva stana i nekoliko automobila. Jednog sina školuje u švajcarskoj "ima se može se". Drugi sin je završio Bogoslovski fakultet-klirik je kanadske eparhije, al kako nam priča da će ga postaviti za paroha na mesto penzionera prote Časlava. On kaže, "još je jak naš bosanski lobi, znate, većina je nas bosanaca u Beogradu, a naši su glavni i kod ovog Patrijarha".

Verujemo mu da govori istinu. MORATE I OVO ZNATI da je odlikovan "on kaže unaprđen sam" i to dva puta u vremenu od dve godine sa činom "protonamesnika" i činom" protojereja" od strane vladike Rakite Atanasija i to oba puta u hramu na groblju Orlovača, a na dan hramovne Slave Sv . Pantelejmona. Za ime Boga, što tamo zar nije pravilno u hramu gde služi, gde ga svi znamo? Zašto je odlikovan kad on jedva pročita svoju besedu u hramu na Sv. Liturgiji, a na drugim obredima nikada ne govori. Priča se da mu je tu pomogao kao što je i mnogima Vaša desna ruka u Patrijaršiji najkorumpiraniji đakon Stevan Rapajić. Ovo se desilo u vreme kad je mitropolit Amfilohije zamenjivao bolesnog patrijarha Pavla. Tada je otac Rapajić zgrnuo dobre novce - kažu evre. Tad se desila i ona krađa u Patrijaršiji, pa se pitamo šta je radio Amfilohije osim što je rukopoložio i "kurtu i murtu" čak i narkomane, pripremajući sebi mesto za Patrijarha.Pa, ovo znaju čak i vrapci beogradski ( mada ih retko viđamo jer su od pomenute sramote i bruke skoro svi pocrkali). Molimo Vas nemojte se smejati, jer ovo što se kod nas ovde dešava je tragično.

Verujemoda je Vama poznato sve rečeno i da je istinito. Protojereji Časlav i Slavko su penzioneri.Nedeljko i Nenad su alkoholičari." Proto" Vitomir je "pravi biser"?

Rešenje je, da kao što ste u hramu Sv. Save smenili celo bratstvo da to i ovde uradite. Izvršiti arondaciju i poštenu podelu i osnovati još dve parohije, jer su sadašnje prevelike pa su popovi od mnogog novca pobesneli. Tako bi se izlečila sadašnja rak rana koja ovde tinja godinama. Pokažite ljubav i hrišćansku mudrost. Ne slušajte ulizice, lažove i klevetnike.

Vaša Svetosti, ovo Vam pišemo u najboljoj nameri, da Vam pomognemo, da nebi bilo da niste znali. Zato sklonite sve penzionere i druge štetočine. A rukopoložite i bogoslove iz Beograda i iz Srbije, a ne samo one koji imaju dolare i evre.

U nadi da ćete razumeti i pomoći nam, ljubeći Vašu desnicu molimo Vaš blagoslov

Uvek odani Sv. Crkvi i Vama vernici pri hramu Svetog Đorđa sa Banovog brda

podeli ovaj članak:

Natrag