Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Pismo policijskih službenika iz Valjeva

E, moj Saša, reci Saša

„Navedeni tekst je sačinjen od građana Valjeva i policijskih službenika PU Valjevo, te molimo da ga objavite u narednom izdanju ''Magazina Tabloid- Istine i zablude", u cilju da građani Srbije, Kolubarskog okruga i Valjeva saznaju sve istine koje se dešavaju u gradu. Glavni protagonista je vama poznato lice - Saša Marković načelnik PU Valjevo, o kojem ste već pisali u nekim od vaših prethodnih izdanja." - navodi se u dopisu upućenom glavnom uredniku Milovanu Brkiću

......

Početkom 90-tih u Valjevu se, niotkud, pojavio jedan mladić, starosti oko 15.godina, koji tada kao i sada nije umeo da govori, odnosno kod tog lica su se uočavale tada kao i sada anomalije u govoru i ponašanju. Na nemuštom jeziku, momcima ,,sa kaldrme" se predstavo kao Saša Marković iz Naselja V. Puk, i da slobodno vreme koristi kao dodavač lopti na terenu F.K. ,,Radnički" V. Puk-Valjevo, svojim vršnjacima.

Tokom školovanja u osnovnoj i srednjoj Tehničkoj školi u Valjevu, svakodnevno je školskim drugovima ponavljao da želi da bude Uroš drugi, a svom razrednom starešini tada je objasnio da je Uroš njegov deda, da je deda bio policajac u ZSUP Valjevo, i da kada poraste, da mesto načelnika SUP-a (PU) Valjevo mu pripada rođenjem, i da je to samo njegovo odnosno to mu je dedoving.

1994.godine, tadašnja lokalna klika SPS Valjevo je Markovića kao svog „istaknutog" člana mladih socijalista upisala na Policijsku akademiju u Beogradu, kao budućnost SPS-a u Valjevu. Nakon kraćeg vremena, videvši o kakvoj se osobi radi, tadašnji dekan PA-Radojica Maksimović je pokušao Markovića da ispiše iz PA, ali je popustio pod pritiscima SPS-a preciznije Ratka Markovića.

U toku studija, radi dokaza zahvalnosti i lojalnosti Marković je u toku izbornih procesa čuvao kutije u ime SPS-a Valjevo (što se može utvrditi u zapisnicima tada Opštinske izborne komisije). Tokom studiranja, Marković je koristio usluge valjevskog prevoznika „Evropa bus" gde nije plaćao karte za prevoz, već je u autobusu studentima i građanima pretio da je potrebno da svi glasaju za SPS u Valjevu.

U dane vikenda, u noćnim časovima, Marković je sa svojim automobilom Zastava 128 plave boje, boravio na vrhu „Tešnjara" tzv ,,na barikadama" gde je aktivno učestvovao u raznim tučama,vandalizmu, korišćenju alkohola i marihuane, a u dva navrata je pucao na prolaznike iz svoga revolvera Magnum, koji inače i dan danas poseduje.lnače, a 2. 12. 1994.godine Marković se te večeri u gradu zajedno našao sa Željkom Mijailovićem iz Valjeva, koji je neposredno nakon viđanja sa Markovićem, u diskoteci ,,Azuro" u Valjevu aktivirao ručnu bombu „kašikaru" i te noći su smrtno stradala dva inspektora valjevske policije kao i Mijailović, dok je jedan policajac teže ranjen od gelera. Do danas nije utvrđeno ko je Mijailoviću predao ručnu bombu sa namerom da bombu aktivira, osim da se zna da je pre toga događaja bio u društvu sa Markovićem, sa kojim je inače i školski drug iz srednje Tehničke škole u Valjevu.

Po završetku PA Marković Saša dobija radno mesto pomoćnika komandira PS Valjevo, i tada nastaje period dokazivanja svojim mentorima. U toku ratnih dejstava na KiM usled nesposobnosti i neznanja čitanja topografskih karti, Marković je svoje kolege uveo u zasedu UCK i samo pukom srećom i prisebnošću starijih policajaca, sve je prošlo bez težih posledica, Marković je po hitnom postupku vraćen u Valjevo gde je zavodio red ispred mesnih zajednica, gde su se građanima za vreme bombardovanja i NATO agresije te godine delili bonovi za benzin.

Tokom protesta organizacije ,,Otpor", Marković je po nalozima SPS Valjevo hapsio članove organizacije ,,Otpor" i u upravnoj zgradi HK ,,Krušik" građane pendrekom i drugim predmetima tukao tokom noći, zašta su vođeni i postupci u Opštinskom sudu u Valjevu. Predmeti protiv Markovića su mahom zastareli jer je sve rađeno u saradnji sa tadašnjim predsednicima Opštinskog suda Valjevo-sudijom Predragom Jevtićem i sudijom Veljkom Marićem. U tom periodu iza nasilnog ponašanja Markovića, stajao je takođe SPS kadar-načenik Odeljenja policije u Valjevu, Dragomir Simić, koji se u karijeri policajca proslavio rasvetljavajući krivična dela krađe veša sa sušila.

Videvši da je se Marković osamostalio, Simić je usled nemogućnosti da više upravlja Markovićevim postupcima, kao i zbog drugih brojnih nezakonitih radnji koje su mu ukazivale na hapšenje, pokušao sebi da oduzme život, tako što je brusilicom pokušao da izvrši samoubistvo, ali nažalost bezuspešno (postoji celikupna dokumentacija u Bolnici Valjevo). Nakon toga, Simić je ekspresno penzionisan.U daljem karijernom napredovanju, Marković je se toliko osilio da je u jednu policijsku akciju bez bilo kakve predhodne pripreme sa sobom poveo i dva policajca i iste svesno izložio smrtnoj opasnosti te su policajci Ostojić Milivoj i policajac Dragan Vasić teže ranjeni od gelera kašikare, dok se Marković nalazio udaljen nekoliko stotina metara od samoga događaja. U toku rukovođenja Markovića, u SUP Valjevo desilo se i samoubistvo policajca, o čemu je MagazinTabloid takode pisao u predhodnim brojevima.

Tokom 2010.godine, da bi skrenuo pažnju na sebe, izvršio je u toku noći paljenje svoga automobila Golf 3, koje je pre toga parkirao u dvorište kuće u: ul. Save Vujanović-Valjevo, i nakon nagorevanja dela krila na vozilu, Marković je požar sam ugasio a nakon toga obavestio na 92 da mu je pokušano paljenje vozila, i kako je on tobože ugrožen od strane kriminalaca. Sve perfidno smišljeno, zajedno sa Draganom Jeremićem, funkcionerom SPS-a i mentorom Saše Marković. Kako bi učvrstio svoj položaj u SPS Valjevo, Marković je smislio kako da pod kontrolom drži i Jeremića, i za te potrebe je angažovao policajca Marković Marka. Marko je dobio zadatak od Saše Marković da po svaku cenu zaustavlja, kontroliše i represivno postupa prema svim vozilima koje koristi STR ,,Patak" i pekara ,,Patak", čiji je vlasnik Stanačić Bogosav iz Valjeva. Inače Stanačić je zet Jeremić Dragana, pa je Marković perfidno smislio da upotrebi Marković Marka, te je taj policajac u tri navrata zaustavio vozila koja koristi Stanačićeva firma i to: zaustavljanje i kažnjvanje kamiona ,,na Jadru" sa ogrevnim drvetom za pekaru, kažnjavanje kombi vozila pekare ,,Patak" u ul. Vladike Nikolaja u Valjevu, oduzimanje i kontrola traktora čiji je vlasnik Stanačić i koji je stajao na parkingu PU Valjevo nekoliko meseci.

Navodno, od strane nepoznatog lica izvršena je provala u SZR ,,Patak" na „Šabačkom putu" u Valjevu gde je šteta oko 10.000 eura. I pored snimaka kamera iz prodavnice, Marković je stopirao da inspektori ne rade po tom predmetu, već nakon rasprodaje sve ukaredne robe posle nekoliko dana počinilac je doveden i tada su kod njega pronađene 3 čokolade u vrednosti od 240 dinara koje su vraćene Stanačiću kao znak da se ipak nešto radi.

Inače, Marković je sve ovo smišljeno radio čekajući da ga kontaktira Jeremić sa molbom da se službeno pomogne zetu Stanačić Bogosavu što je na kraju i učinjeno .Policajca Marković Marka je uz pomoć svojih klasića iz PA postavio za predsednika Policijskog sindikata Srbije-grupa Valjevo, sa ciljem da bude inflitiran kod Veljka Mijailovića, da prenosi sve informacije Markoviću, koji dalje to prosleđuje Dijani Hrkalović, tako da ovom prilikom skrećemo pažnju i Mijailoviću.

A 2007.godine i 2008.godine Marković Saša je u Valjevu, ul. Vojvode Stepe mini zelena pijaca ,,Tunel" otvorio svoju STR „Stajčić" i tu radnju registrovao na ženinog oca. Za te dve godine prijavljeno je od strane vlasnika preko 10. provala u prodavnicu od strane, kao i uvek, nepoznatih lica. Marković je dostavljao ,,napumpane" oštetne zahteve, nakon dobijanja potvrde naplaćivao u osiguravajućim kućama enormne novčane iznose za štetu koja nije ni pričinjena zaradivši nekoliko miliona dinara (dokumentacija dostupna).

Avgusta 2013.godine, Marković je u saradnji sa pojedinim korumpiranim radnicima Sektora unutrašnje kontrole MUP-a izvršio podmetanje dokaznog materijala koje je rezultiralo hapšenjem dva policijska inspektora iz kriminalističke policije u Valjevo. Inače to mu je bila jednina šansa da ispuni svoju i Uroševu želju, a u celom postupku je zajedno sa njim i učestvovao tada VJT Valjevo, Miodrag Plazinić, koji je kasnije i preminuo pod čudnim okolnostima. O tim događajima je pisano u predhodnim brojevima, tako da je sve ostalo oko toga suvišno. Naravno, to je tada bila inicijalna kapisla da se sa mesta načenika PU ukloni Predrag Đajić, prbfesiorralac koji je svoj posao radio savesno i odgovorno. Inače, VJT Valjevo, Plazinić Miodrag, je morao da učestvuje u svim nezakonitostima koje je organizovao Marković, jer mu je od strane Markovića prećeno da će biti podignuta krivična prijava protiv Plazinića zbog nepokretanja krivičnog postupka protiv Todosija Krstića iz Valjeva, vlasnika GP ,,lngrap-Omni", izvođača spornih radova u centralnoj ulicu u Valjevu ul. Karađorđeva. Zbog prikrivanja Krstića, Plazinić je nagrađen jednim trosobnim stanom u Beogradu, a Marković je znajući te činjenice Plazinića primorao.da učestvuje u nezakonitim radnjama prema dvojci policijskih inspektora.

U septembru 2013.godine, dok je se nalazio na „godišnjem odmoru", a sve kako bi onemogućio Zorana Nedeljkovića, da postane načelnik PU Valjevo, u toku noći je otišao u Mionicu gde je nasamo razgovarao sa licem iz kriminogene sredine- llijom Filipovićem iz Valjeva kao bi Filipovića nagovorio da izjavi pred tužiocem kako je po Nedeljkovićevoj naredbi te noći pucao iz automatske puške u ugostiteljski objekat koji se nalazi u Banji Vrujci. Uporedo sa tim Marković je preko svoga poslušnog policajca-Vasić Miodraga stupio u kontakt sa kriminalcem po nadimku „Sekirica" koji je oslužio dugogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva, sa namerom da taj kriminalac nadzire kretanje Zorana Nedeljkovića i njegove supruge Biljane, jer sva lica žive u istoj ulici (ulica Mitrovačka-Valjevo). U zamenu za to, Marković je omogućio navijačkoj grupi „Divlja telad" čiji je član i „Sekirica" da nesmetano se bave prodajom droge na teritoriji Valjeva, a po potrebi im obezbeđuje i pirotehnička sredstva iz magacina PU Valjevo.

Marković je dana 13. 9. 2013.godine rešenjem tadašnjeg ministra Ivice Dačić, postavljen na mesto načelnika PU Valjevo. Tu za njega srećnu vest, a za građane Valjeva nešto najgore što se moglo dogoditi u 21-veku, javio je policajac Vasić, a po informaciji i naredbi Vlajka Vujića (kompanija ''Vujić'' Valjevo) koji je tada pomogao u rođenju Uroša drugog.

Novembra 2014.godine, pošto voli da skreće pažnu na sebe, Marković je zloupotrebio sina D. M. , te su tata i sin prijavili u PU Valjevo događaj koji se nikada nije ni desio i to da je D.M. po povratku kući iz O.Š. „Andra Savčić" presretnut od strane nepoznatog muškarca i da mu je tom prilikom prećeno. Zloupotrebe Markovića se nastavljaju isto veče, kada naređuje zameniku komandira Pl Valjevo, Giigorijević Momčilu, da ovo evidentira u elektronski bilten MUP-a, kao bi svi policijski službenici u Srbiji pročitali kako su njegovi članovi porodice, navodno, ugroženi.

Na svadbenom veselju u restoranu „Pantelić" gde je se ženio brat njegove supruge Jasmine, izbila je tuča između prisutnih zvanica, gde su nastupile telesne povrede kod određenog broja lica, a Uroš drugi sam događaj nije prijavio ni jednoj državnoj ustanovi već je ekspresno pobegao sa veselja, jer je toga dana bio pod prekomernim dejstvom opijata i alkohola. A sada je Marković Saša našao novog mentora, postao je čedo SNS-a, stekao je dve kuće i vozi automobil Škoda VA078-VA.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane