Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ljubisav Đokić, junak 5. oktobra, u raljama pravosudne mafije

Na koga Džo laje

Legendarni junak 5. oktobra Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo bagerista, nije ni slutio kada se izložio smrtnoj opasnosti da obori režim Slobodana Miloševića, da će dvadeset godina kasnije biti uvučen u kandže pravosudne mafije koja će ga dovesti do prosjačkog štapa, jer u Privrednom sudu u Beogradu trenutno vlada mafija iz SPS-a.

Milovan Brkić

Kada je DOS došao na vlast, Bogoljub Karić je dao 15.000 evra Ljubisavu Đokiću da popravi bager koji je bio teško oštećen mecima koje je policija ispalila, u nameri da Džoa spreči da obori ulaz u zgradu RTS-a i u kašiku ubaci demonstrante u Saveznu Skupštinu.

Deceniju kasnije, Astra banka je otišla u stečaj, a Bogoljub u emigraciju. On je Ljubisavu Đokiću dao potvrdu da je vratio kredit. Ali, stečajni upravnik, koji je iz SPS-a, tužio je Džoa da vrati kredit. Džo je izgubio priznanicu, svi su znali da je Bogoljub taj kredit njemu otpisao, pisale su i novine, ali je Privredni sud u Beogradu presudio da Džo vrati kredit. Iako nije nadležan, privredni sud je presudio i prinudno krenuo da naplaćuje ''kredit'', plenidbom penzije i imovine Ljubisava Đokića

Kada su ga očerupali, Privredni sud u Beogradu je 19. januara 2015. godine doneo rešenje kojim se zaključuje izvršni postupak. Astra banka je podnela prigovor, koji odbilo veće ovog suda 23. februara. Rešenje je, dakle, postalo konačno, jer protiv odluke veća nije dozvoljena žalba.

Ali, sada Astra banka angažuje advokata Nebojšu Janković, koji podnosi istom sudu Predlog za izvršenje, koji sud u predmetu I. 757/15 usvaja i određuje izvršenje. Ljubisavu Đokiću nije uručen ni predlog ni rešenje, on je krenuo u Nemačku, da traži azil, koji nije dočekao.

Po povratku saznaje da mu advokat Nebojša Janković godinama pleni dve trećine penzije, jer je Astra banka već obaveštena o zaključenju izvršenja. Janković se, štiteći kapom funkcije koju obavlja njegov brat Saša, tali sa stečajnim upravnikom i sudijama ovog suda.

Ove godine sudija ovog suda Gordana Vuković obustavlja izvršenje, jer, konstatuje, već je pravnosnažnim rešenjem zaključen izvršni postupak, pa se ne mogu voditi dva ista postupka po istom osnovu.

U međuvremenu Janković se žali, te veće Privrednog suda u Beogradu u sastavu sudija: Tijana Grujić, predsednik veća, i sudija Danijele Jovanović i Jelene Jovanović (i predsednik suda je Jovanović, Jovan) ukida rešenje o izvršenju, vraćajući ga sudiji Gordani Vuković, da se ona osveti Džou, navodeći da je našlo, pozivajući se na član 44 Zakona o izvršenju i obezbeđenju, da Džo nije platio ceo dug!

Citiramo član po kojem veće nalazi da Džo mora i dalje da bude pljačkan: "...Potvrdom o izvršnosti potvrđuje se da je odluka postala izvršna. Na predlog stranaka, ovu potvrdu izdaje sud ili drugi organ koji je doneo izvršnu ispravu u prvom stepenu ili javni beleženik..."

Rešenje o zaključenju izvršnog postupka doneo je sudija, a potvrdilo veće suda, dakle ona je pravnosnažana i sud je vezan tom odlukom, stranka može da tuži sud za naknadu štete.

Ljubisav Đokić se interesovao kod sudije Gordane Vuković kada će odlučiti o zahtevu, nakon što su sudije iz veća vratile joj predmet, ona se obrecnula na njega - "...Ko ti je kriv kada si u Magazinu Tabloid lajao na mene...''

Pomenuta gospođa je i portparol ovog suda. Sudija Tijana Grujić je kurveštija kojom se predsednik suda, takođe, služi da presuđuje kako mu se prohte, ili od njega traži.

I dok Ljubisav Đokić gladuje, živi od 100 evra od kojih mora da plaća i komunalne usluge, dve trećine njegove penzije u džep stavlja advokat Nebojša Janković. Većina sudija Privrednog suda u Beogradu su siledžije i protuve, koji, pozivajući se na zakon, lažno ga tumačeći, uništavaju živote građana i zgrću milione evra. (izvinjavamo se onim sudijama, koji pošteno, bez strasti i zle namere, presuđuju u ovom sudu).

Srpsko pravosuđe ne treba reformisati, već mnoge delioce pravde treba lustrirati i oterati motkama iz sudova i tužilaštava.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane