Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Poslednji čin nemilosrdne pljačke kase Srednjeg Banata

Fajront foteljaša - sve bliži

Tačno sto procenata srednjobanatskih funkcionera, obesnih vlasnika vlasti, bezuspešno odlaže neminovno suočavanje (paralisao ih strah od gubitka fotelja) sa jednostavnom porukom osvešćenog sugrađanina: nazadnjačka prošlost se završava, ugasili ste ga za sva vremena. Nakon sedam (pre)dugih godina SNS-SPS katastrofe, silovanja i iživljavanja nad sugrađanima, naplatna rampa „1 od 5 miliona" čeka da „proguta talog".

Zoltan Horvat

Stoprocentno raspolaganje idiotarijama i svinjarijama u vršenju zla, nezaustavljiva je pokretna traka u opštinama Zrenjanin, Sečanj, Žitište, Nova Crnja i Novi Bečej. Zrenjaninski foteljaši pedantno izvršavaju AV naloge u sprovođenju protivzakonitih odluka, pa je prošle nedelje skupština grada donela odluku da se 97 hektara plodne zemlje pokloni kineskoj firmi za izgradnju (kancerogene) fabrike za proizvodnju automobilskih guma „Ling-Long". Umesto poljoprivrede i rajske proizvodnje, uz nepostojeću vodu za piće, čadj, dim i gar okovaće Zrenjanin, gde će procenat bolesti respiratornih organa dostići kulminaciju i masovan put na groblje.

Tim povodom, gradonačelnik Čedomir Janjić je u punoj funkcionerskoj opremi (sa kravatom oko vrata) dočekao kineskog investitora, koji se pojavio u trenerci i patikama. Potpisali su prošlog četvrtka i ugovor o izgradnji fabrike, gde je u subotu kamen temeljac postavljao AV. Ovdašnjim zaposlenima u gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama je izvršno naređeno, da prave društvo AV-u, s tim što su sa sobom doveli i rodbinu, komada pet po jednom objektu ispred bine (tetke, strine, ujne...) o autobusijadi i sendvičarima da i ne govorimo.

Organizacija i ove zajebancije sa narodom poverena je ovdašnjim visokim funkcionerima, od čije pameti, znanja i iskustva, uši otpadaju. Izvršna funkcionerska elita uglavnom potiče iz srednje škole Vasa Jankov. Oliver Mitrović, predsednik skupštine grada, (ne)poznat je ovdašnjoj javnosti još iz vremena Vase, gde je kao fantastičan učenik trogodišnje srednje škole, na kraju školovanja, propevao. Dal' na poslednjem času, profesor mu je, od muke, pred celim razredom rekao, da uprkos zasluženom kecu k'o kuća, može da dobije dvojku, prelaznu ocenu, ako nešto otpeva. Oliver zapevao, dvojka upisana, čovek jedva okončao školu, pa bio portir u filijali Vojvođanske banke...A onda je usledio meteorski SNS uzlet, prvo odbornik, pa fakultet dok si rek'o piksla, pa predsednik skupštine, pa šef pijace u JKP Pijace i parkinzi...Isplatilo se pevanje u Vasi, naplaćeno foteljašenjem. Bravo velemajstore, kliču mu, uz divljenje, stranački pajtosi i pajtoskinje.

U Vasi se proslavio i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika. Nije propevao, al' je veličanstveno promenio veru za večeru, pa postao radikalni naprednjak. Šta reći za Mister Farkaša, visoko kotiranog Andrejevog pulena od poverenja? Čovek je, na jedvite jade okončao srednju školu u naselju Mala Amerika, dnevnik mu bio k'o koračnica, je'n - dva, je'n dva...Danas, eno ga, drma po srednjem Banatu, trenira strogoću i postrojava nazadnjačke funkcionere redom, organizuje autobus mitinge, umire u lepoti rukovođenja... Kakav Baja!

Ispilio se iz trogodišnjeg srednjoškolskog gnezda i Nenad Karapandža, Mister Džoger, legendarni strah i trepet SNS kancelarije u Zrenjaninu. Prvo je okončao dva razreda srednje medicinske, al', nije mu to išlo k'o Pevaču, pa je morao da napusti školu nakon dve godine. Latio se lakšeg školovanja, pa je naredne godine okončao trogodišnju školu, i postao trgovac. Prvo je merio štofove i prodavao ih u državnoj firmi, pa je kao suprug kume supruge Regionalnog Isusa stekao status Famoznog SNS Lidera iz senke...Pa, bio suvlasnik prodavnice sportskih artikala, gde je ostao dužan gradu (JKP Stambenoj Agenciji) samo stotinak hiljada evra, koje misli da plati, na sveti nikad. Ima li fakultet? To bar nije problem i za ovakvu gromadu od funkcionera u Zrenjaninu, Darko Bađok će uskoro i doktorirati na Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin, možda na temu: kako se prodaju petarde, i kako se lemaju dame na javnom mestu.

Ovakav ubitačan sastav nazadnjaka u Zrenjaninu (ne) mogu da spoje samo restorani tamo-amo po srednjem Banatu, non-stop, svakog bogovetnog dana od 0 do 24 časa. Na ponos, diku i zajedničku sliku Regionalnom Isusu, koji je, pre desetak godina, najurivši ozbiljne ljude, članove inicijativnog odbora SNS-a, baš ove i ovakve izabrao.

Heroji grada su se prošle nedelje potrudili da, tokom poslednjeg skupštinskog zasedanja, u 11,14 časova, izglasaju dopunsku tačku dnevnog reda, rebalans budžeta, da bi u 11,16 časova, nakon samo 2 minuta, rebalans bio usvojen od strane odbornika?!? Zar je u Zrenjaninu bitno da se obelodani najnoviji rebalans budžeta? Ma jok, slova i cifre su tako sićušni, da se ni pod mikroskopom ne mogu dešifrovati.

Gigantsku pojedinačnu podršku dobili su i od Zorice Vučković, dojučerašnje odbornice DS-a, koja je, navodno pod pretnjom otkaza u Gerontološkom centru (bila i direktor u ovoj ustanovi u dva mandata), nakon 20 godina staža u stranci, rasturila odbornički klub demokrata. Prešla dama u Vulinov Pokret socijalista, pokrajinski sekretar joj pomogao da sačuva radno mesto...Milina. O radu aktuelne direktorke Gerontološkog centra, gospođe SPS Živanov, nekom drugom prilikom, da ne plašimo čitaoce, dok se SIT kamionima šefa zrenjaninskih socijalista ne doveze još jedna tura polovnog građevinskog materijala (prozori, vrata...) iz Nemačke. Jes' da vrata i prozori nisu fasovali na licu mesta u zgradi Gerontologije, ko zna gde su planski završili, al' su ovdašnji socijalisti, po ko zna koji put, znalački odradili pos'o. Šta zna zrenjaninski blento od građana, kako se pedantno arče na hiljade evra...

Ima SNS Baja Srednjeg Banata i u opštini Nova Crnja. Pera Bizon Milankov, bivši predsednik opštine Nova Crnja, još uvek sedi u omiljenoj mu fotelji. 'Ebi ga, Sud koji ga je pravosnažno osudio na kaznu zatvora, još uvek nije poslao presudu u pismenoj formi, a možda je u pitanju još objektivnija okolnost, daktilografkinja u Sudu uzela bolovanje, pa nema ko da otkuca...Bizon ne sedi skrštenih ruku, pa se u njegovoj i samo njegovoj opštini nastavljaju vrhunska pelješenja opštinske kase...Ima i tamo ekoloških fondova gde se prosipaju milioni. Za Bizona je Zakon o javnim nabavkama malih vrednosti, u iznosu do 500 hiljada dinara, malo veći kamen spoticanja, pa se sa privatnom firmom d.o.o. Delfin potpisuju tri ugovora za navodno prskanje komaraca, idealno, kada mu vreme nije, zimi. Ukupna vrednost poslića je 1.320.000 dinara, i, kako to biva u Srednjem Banatu, ko sme uopšte da proverava, da li se nešto prska, ili ne? Prskaju se teškim lagarijama i kriminalom samo građani koji dozvoljavaju da budu blente.

Za sanaciju divljih deponija izdvojeno je dodatnih 3,5 miliona dinara, a pare su legle na račun crnjanske fantomske firme Obnova i JKP „8. avgust". Da li je iko živ video da se deponije u opštini čiste? Neee, nije fatamorgana, deponije narasle poslednjih nedelja. U biznis se umešao i novi direktor „8. avgusta", izvesni Nino Žuvela, dal' kikindskog Blažića švalerke sin, pa će sledeći poslići, odnosno tovari smeća sa tamošnjih neočišćenih deponija, navodno završavati na kikindskoj ASA deponiji.

Genijalni crnjanski biznis majstori stigli su i do Valjeva, gde su jednoj tamošnjoj privatnoj firmi, uplatili milione u okviru projekta koji sprovodi Centar za socijalni rad. Naime, radi se o čuvanju deteta ometenog u razvoju za period novembar-decembar 2018. godine, gde je za odvođenje u školu i dovođenje iz škole za jedan mesec plaćeno 280 hiljada dinara, plus pdv, ukupno 336 hiljada?!? Ponosna nositeljka ovog i ovakvog projekta je Savka Karan, aktuelna supruga Bizona, šefovica tamošnje Kancelarije za smanjenje siromaštva. Bizonova žena, samo 30 godina mlađa od njega, zadužena je za plasiranje 20 miliona dinara, koliko iznosi budžet Kancelarije. Trebaju li da se kupe glasovi glasača, nema problema, Savkina Kancelarija je tu da, priskoči u pomoć.

Istovremeno, za nova zapošljavanja u opštini Nova Crnja izdvojeno je čak 0,00 dinara, što je u odnosu na 20 miliona Kancelarije, samo 20 miliona puta manje. Izmišljanje tople vode kroz nemilosrdnu pljačku opštinskog budžeta se osladilo, pa ne čudi registarska tablica KM novog Bizonovog putničkog automobila, gde prvo slovo označava ime njegovog i Savkinog sina.

Što reče glavni zrenjaninski Baja: Svako ima pravo na moje mišljenje.

Do 13. aprila, ovdašnji glavni glumci mogu da glume u sopstvenim akcijama, al', nakon epiloga, drame, biće im, veoma, veoma dramatično.

A 1.

Otvoreno pismo gradonačelniku Beograda Prof. Dr Zoranu Radoičiću

Računajte na optuženičku klupu

Poštovani profesore, doktore, gradonačelniče Beograda,

Želimo ovim putem da vas obavestimo, da kao posledica uklanjanja pruge koja povezuje Stari železnički most na Savi i Pančevački most na Dunavu, sav teretni železnički saobraćaj koristi tokom noći prugu, građenu za putnički saobraćaj, ispod i kroz srce Beograda.

Ovom prugom od ponoći do zore i tokom uspostavljanja putničkog saobraćaja, nesmetano prolaze i vagoni sa opasnim materijama (Amonijak, Toluol, Benzin i sl.) Kako je u poslednjih mesec dana, već četiri puta dolazilo do iskliznuća upravo ovakvih vagone na prugama Srbije, obraćamo Vam se u opravdanom strahu, da se slična situacija, veoma izvesno ne desi u srcu našeg grada. Iskreno se nadamo da ćete, kao što brinete za ptice, ozbiljno shvatiti naš očajnički apel, da kao Prvi čovek Beograda, to momentalno sprečite.

Na ovo vas obavezuju tri činjenice: 1. Dužnost i obavezu da kao gradonačelnik sprečite vrlo izvesnu katastrofu koje se može desiti, na pruzi građenoj za Putničke vagone još 1994-1995 godine. 2. Da kao lekar, i to pedijatar, spaseta bar našu decu, jer je prvo pravilo Medicine primus non nocere (u prevodu sa latinskog prvo ne čini štetu).

3. I na kraju kao čovek, jer ćete sutra, u izvesnom slučaju katastrofe, svoje mesto gradonačelnika, prvog po časti da upravlja Beogradom, zameniti za mesto na optuženičkoj klupi, zbog dela nesprečavanja i neprijavljivanja zločina u pokušaju, kažnjivog po važećem Krivičnom zakonu.

Sa nestrpljenjem i u velikom i opravdanom egzistencionom strahu, iskreno se nadamo da ćete sada kada za ovaj problem znate (u slučaju da ovu informaciju do sada ne posedujete) sprečiti hitni prolazak vozova smrti, te da nas o tome pismeno obavestite u narednih 48h.

Ukoliko niste sposobni ili Vam ovlašćenja to ne dozvoljavaju, logično je i jedino ispravno da momentalno podnesete ostavku iz moralnih razloga i to objasnite Beograđanima. U suprotnom, opravdano strahujući za živote naše dece, a i svoje, bićemo prinuđeni da sami, na žalost bez Vaše pomoći, sprečimo ovaj ekocid u najavi, svim legitimnim i legalnim sredstvima. U iskrenoj nadi i veri da ćete ovo upozorenje ozbiljno shvatiti

Još uvek Vaši građani Beograda. (Ime i adresa autora poznati redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag