Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Ko sve iz Brisela veliča odlazećeg diktatora Aleksandra Vučića

Peder je pederu mio, ma odakle bio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je evropski političar koji me je najviše fascinirao, izjavio je 7. aprila ove godine, glavni portparol Evropske komisije Margaritis Shinas. Nije on jedini koji se divi srpskom diktatoru. I evropski komesari, nemačka kancelarka Merkel, francuski predsednik Makron, šeici sa Bliskog Istoka... tapšali su Vučića po ramenu, znajući pritom da je on šizofreni peder koji se, za vreme pregovora u Briselu, valjao po podu pred komesarkom Keti Ešton.

Milica Grabež

Glavni portparol Evropske komisije Margaritis Shinas je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić evropski političar koji ga je najviše fascinirao, zato što ga srpski predsednik podseća na aktuelnog predsednika Evropske komisije Žan Kloda Junkera, preneo je 7. aprila Tanjug.

„Vučić je, zapravo, Junker Balkana", kazao je Shinas i dodao da je Vučić bio najmlađi premijer, i najmlađi je predsednik Srbije, sličan onome što je Junker bio u Luksemburgu. Njih dvojica, kaže, dele nešto što je jako bitno, a to je da imaju empatiju (saosećanje) za građane.

„Kao Grk odlično znam koliko je važno u politici da se građani tretiraju kao ljudi. Za ljude je ovaj element empatije veoma značajan. Predsednik Vučić je veoma empatična osoba. Upravo zato sam pomislio na njega kada sam dobio pitanje u jednom intervjuu da pomenem jednog političara iz Evrope koji mi se sviđa", objasnio je on.

Grk Shinas je homoskeusalac. Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker, koji je kao i Vučić miljenik kancelarke Merkel, je homosekuslac.

Da je banda iz Brisela izgubila svaki osećaj za poštovanje građana, potvrdio je glavni portaprol Evropske komisije, kao i komesar za proširenje Johanes Han.

Kakvu to empatiju ima Vučić za građane Srbije?

Dok je izrekao ovu glupost, kojom je uvredio porobljene građane Srbije, Shinas je imao saznanja da na ulicama 108 naseljenih mesta u Srbiji (gradova, opština, većih sela i varoši) petkom i subotom, građani iskazuju svoj protest , zahtevajući ostavku Vučića. Čovek, koji kako tvrdi Shinas ima empatiju za građane, kazao je da ga ne zanima ni 5 miliona građana na ulicama, neće sa njima razgovarati!

Istina je da Vućić i Klod Junker imaju dosta zajedničkog. Junkera očekuje optužnica, čim mu istekne mandat, a to će se dogoditi u već u maju, nakon izbora. Junker je u svojoj državi napravio strašne finansijske malverzacije, a od hapšenja ga je spasla Angela Merkel koja je naterala druge zemlje da glasaju za njegov izbor, kojem se žestoko protivila Velika Britanija.

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker našalio se u svom stilu kada je s leđa prišao hrvatskom premijeru Andreju Plenkovicu pred TV kamerama, uštinuo ga za zadnjicu i poslao mu poljubac. Naime baš kad je Plenković prošle godine novinarima odgovarao na pitanje o rusko-ukrajinskim odnosima i hrvatskoj poziciji prema tom pitanju, iza leđa mu je prišao Junker i uštinuo ga ispod struka.

Zatim je poslao poljubac iznenađenom hrvatskom premijeru koji se na to okrenuo, nasmejao i potapšao Junkera.

"On se inače voli grliti, ljubiti stalno, tako da je to simpatično s njegove strane", kratko je prokomentarisao Plenković ovu neobičnu epizodu, dodajući da ga je Junker zamenio sa predsednikom jedne susedne države.

"Žrtva" Junkerovih "pošalica" bio je svojevremeno i slovenački premijer Miro Cerar kojem se tokom jedne pres konferencije predsednik EK prišunjao s leđa i prekrio mu oči rukom!

Komesar za pristupne pregovore Johanes Han i šefica EU diplomatije Federika Mogerini su opasne osobe po Evropu, naročito za zemlje Zapadnog Balkana.

Pre dve nedelje Han je sa Vučićem otvorio golubačku tvrđavu, koja je renovirana sredstvima Evropske Unije.

Pre podne on je održao pres konferenciju za novinare u Predsedništvu, na Andrićevom vencu, zajedno sa Vučićem i Anom Brnabić.

Na pitanje da šta misli o pismu koje TV N1 uputila na 130 adresa, zbog pritisaka vlasti na ovu nezavisnu stanicu, Han je, ne trepnuvši, slagao da to pismo, kao ni pismo srpske opozicije o potpunoj okupaciji medija od strane Vučićevog kartela, nije dobio, te ne može da to komentariše, ali da će ta dva pisma biti ''sastavni deo izveštaja o slobodama medija u Srbiji''. Pre toga, Han se poljubio sa srpskom koleginicom Jadrankom Joksimović, sa grljenjem koje je isuviše prisno. Komesar je dodao da ga raduje i Vučićeva samokritičnost, kada su mediji u pitanju!

Zaista je okrutno što u Srbiju dolazi baraba, kakav je gospodin Han. Da Srbija ima Crnu ruku, on bi platio za ovu vrstu zajebancije sa građanima Srbije.

Komesar Han je rekao da je EU fokusirana i na pravi način angažovanja na jačanje vladavine prava i demokratije na Zapadnom Balkanu. On i Mogerinijeva su time odbacili navode albanskih medija da Brisel toleriše nazadovanje u oblasti vladavine prava i demokratije zarad ''stabilnosti'' na Zapadnom Balkanu.

"Učiniću sve da odbranim pravo na slobodu izražavanja i pravo na demonstriranje i izražavanje zabrinutosti i stavova, ali osuđujem bilo kakav oblik nasilja," poručio nam je Johanes Han.

Komesar za pregovore o pristupanju kaže da EU podržava jačanje demokratije na Zapadnom Balkanu prvenstveno kroz jačanje demokratskih struktura i stabilnost. Han je dodao da EU nije sudija koji treba da odluči "ko je dobar, a ko ne."

"Oni koji od nas traže da negde obezbedimo vladavinu prava su isti oni koji veruju da mi možemo ući kao vojna sila, izbaciti trenutnu vlast i zameniti je drugima. To nije naše razumevanje vladavine prava, demokratije i transprentnosti", kaže Han.

Evropski komesar je naglasio da političke promene moraju biti zasnovane na demokratskim procesima, izborima koji su slobodni, fer, nezavisni i transparentni. Osim ako se to ne dopadne Vučiću, Rami, Tačiju...

Šefica EU diplomatije Federika Mogerini takođe je odbacila novinarsku konstatciju da EU toleriše nazadovanje vladavine prava na Zapadnom Balkanu.

"Nisam zabrinuta zbog optužbi da ne reagujemo na kršenje vladavine prava u zemljama Zapadnog Balkana. Postoji specijalni fokus EU na borbu protiv korupcije, vladavinu prava i odgovarajuće okruženje za civilno društvo i to u svim zemljma, a pogotovo u našem regionu. Ne postoji ništa za šta mogu da nas optuže u toj oblasti", ocenila je Mogerini.

Ona je naglasila da je EU češće optuživana da je "previše stroga" kada je reč o principima i vrednostima vladavine prava i demokratije.

Moguće je da nas ove komesarske spodobe i popišaju, da dokažu da je i to demokratska tekovina. I evropske vrednosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane