Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Francuski predsednik Makron, narkoman i peder, u poseti sabratu Vučiću

Ko je siroma, 'ebi ga odma

Francuski predsednik Emanuel Makron posetio je 15 i 16. jula Srbiju. Šta stoji iza pozadine ove posete Aleksandru Vučiću, koji odbrojava svoje poslednje dane na vlasti i slobodi. Da li će Srbija proći kao Libija, nakon što je Nikola Sarkozi opelješio Gadafija

Ivan Molotok

Status ''dobrog momka'' kod odlazećih evropskih gospodara Angele Merkel, Emanuela Makrona i doskorašnjih evropskih komesara, srpski diktator Aleksandar Vučić stekao je rasprodajom javnih preduzeća i druge državne imovine, poljoprivrednog zemljišta, rudnika i plaćanjem po desetinu hiljada evra po radniku koje zaposle strane kompanije, kojima je besplatno ustupao građevinsko zemljište, infrastrukturu, oslobađao ih od svih dažbina...

Razlog posete francuskog predsednika Makrona je pljačkaške prirode.

Njemu se osladilo poslovanje sa Vučićevom kamarilom. Francuska kompanija je dobila strateški aerodrom u Beogradu (Nikola Tesla), a još se ne zna na koji račun su legle pare od koncesije!

Makron računa da će u posrnuloj evropskoj privredi njegova država inkasirati novac od siromašne Srbije, njenog budžeta koji šizofreni diktator nemilice troši.

Francuska se našla u ozbiljnoj krizi. Njena privredna saradnja sa zemljama Magreba, koje se bune protiv dominacije Francuske politike u njihovim državama (Alžir, Tunis, Maroko) i afrička jesen bi mogla da sa vlasti oduva političare koji saradjuju sa Parizom na štetu nacionalnih interesa, pored gubitka uticaja u Libiji, naterali su Emanuela Makrona da za nekoliko milijardi evra opljačka Srbiju.

Pomoćnik ministra odbrane Srbije, za naoružanje, Nenad Miloradović je čovek od Vučićevog poverenja. Radio je u Saveznoj direkciji za prodaju oružja Jugoimport, koji danas čine članovi surčinskog klana Jugoslav Petković i Branislav Prostran. Ovu državnu firmu za ispumpavanje para preuzeil su od Stevana Nikčevića, koji je dolaskom naprednjaka na vlas došao odmah kod Vučića sa tašnom u kojoj je bilo 50 miliona evra. Tašnu je ostavio u njegovom kabinetu, ali je izašao sa zvanjem državnog sekretara u ministarstvu koje je tada vodio Rasim Ljajić!

Srbija je ostala bez tenkova, kada je ministar odbrane bio Boris Tadić. On je naredio da se svo teško naoružanje pretopi u Železari u Smederevu, na opšte zaprepašćenje oficira, koje je nemilosrdno penzionisao. To je dovršio njegov kum Dragan Šutanovac, kao ministar odbrane.

Tako je danas kod Skadra smešetno 200 tenkova iz arsenala naoružanja Vojske Srbije, koji su konzervirani i čekaju naredbu da krenu ka Kosovu, kao naoružanje kosovske vojske! Reč je o tenkovima T-54, T 55 i T-72

Vučić je od Rusije dobio 140 tenkova tipa T 72 i T 84 koji bi se remontovali i opremili u Zemunu, u Institutu za fiziku.

Tim povodom ruski stručnjaci su bili u Srbiji, spemni da pomognu u revitalizaciji ruskih tenkova.

Francuska je uspela da natera Rumuniju da zabrani Rusima da Dunavom transportuju tenkove za Srbiju. Istina, Rusi to mogu avionom tupoljev, ali je dosta skuplje.

Vučićev konsiljero Nenad Miloradović je pregovarao sa Francuzima da kupi 50 njihovih tenkova. Cena je 11 miliona po komadu.

Međutim, francuski tenkovi le klere moraju da imaju i rezervne delove, obuku posada, trenažere za obuku, tako da je cena jednog tenka, uz proviziju, oko 20 miliona!

Za 50 tenkova Srbija Francuzima treba da plati oko milijardu evra! Inače, Srbija bi imala prioritetnije stavke u naoružanju, a za milijardu evra mogla je da kupi najsavremenije letilice i raketne sistema.

Poslove uvoza Vučić je poverio firmi Namanje Marjana VDL.Nemanja je novi Vučićev dečko, a i sekretar je Vaterpolo saveza Srbije.

Samo na ovoj transakciji šizofreni dikator namerava da zaradi par desetina miliona evra.

Fransuksi predsednik je doneo u ponudu da Srbija kupi rakete ''Mistral'', koje Srbiji i njenoj vojski nisu prioritetne. Potpisan je ugovor o kupovini 18 raketnih sistema i 50 raketa.

U trenucima kada se Evropska unija raspada i očekuje je velika ekonomska kriza, Makorn dolazi da sa Vučićem ugovori izgradnju beogradskog metroa, za čiju gradnju će Srbija uzeti više od četiri milijarde evra kredita.

I ako na sve načine Francuska promoviše nezavisnost Kosova, ponižavajući Srbiju na svakom koraku i medijski je satanizujući, Makron očekuje glas iz Vašingtona koji će predložiti svoju verziju rešenja kosovskog čvora. Tim povodom je i Ivica Dačić pozvan u Vašington, na sastanak sa ministrom Majklom Pompeom.

Glasine da bi Francuska mogla da povuče priznanje Kosova, ako sklopi ugovore teške nekoliko milijardi evra, nisu bez osnova, jer će se kosovski problem rešiti vrlo brzo, tako da povlačenje priznanja neće imati nikakve efekte u praksi, Francuska će ponvo prevariti Srbe.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane