Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Apsolutni slom bahate SNS hijerarhije u srednjem Banatu

METASTAZA FOTELJAŠA BEZ OBRAZA

Srednji Banat u Zlatnom dobu ima sred(iš)nji brlog, kancelarije SNS u Zrenjaninu, u kojem se, da prostite, „valjaju" vlasnici vlasti. Goran Knežević, ministar privrede i predsednik gradskog odbora stranke, prebeg iz DS-a, Nenad Karapandža, kumašin mu, stranački drmator, glavni „skretničar" na radna mesta kadrovika i čuvar stranačke kase, Aleksandar Farkaš, pokrajinska funkcionerčina od neograničenog poverenja Andreja Vučića, Čedomir Janjić, gradonačelnik, prebeg iz DSS-a, Darko Bađok, intimus Gorana Kneževića...

Zoltan Horvat

Ovu i ovakvu galeriju neopevanih likova u foteljama, trenutno u SNS-u, drskih otmičara vlasti od sugrađana, baš zabole što Zrenjanin i u 2020. godinu ulazi bez zdrave pijaće vode...Ali, kada se o trošku sugrađana, besprizorno grade privatna pristaništa ispred vila u vlasništvu Kneževića i Janjića, tada je pažljivo neobavešteni prosečan Zrenjaninac, u čudu?!? Ovoliko javnih neuspeha u preletačkim političkim karijerama, to valjda, još nikom živom nije uspelo u istoriji srednjeg Banata!?!

Postoji li bilo šta u poslednjih 7,5 godina (od 12. jula 2012.), što funkcioneri ovdašnjeg brloga srednjeg Banata, nisu zloupotrebili i podredili ih stranačkim i privatnim interesima?

Kako drugačije opisati gradonačelnika Zrenjanina, no kao apsolutnog političkog analfabetu, koji je pre neki dan u kameru pokrajinske televizije i podobnoj, dakle od režima nagr(a)đenoj lokalnoj RTV šefici, Jeleni Pejački, nonšalatno saopštio da se za nova četiri meseca beskonačno produžava već najavljeni rok za završetak fabrike vode.

Veselo društvo, gradonačelnik, nazovi novinarka i (nedužni) kamerman se smeju, i ugodno ćaskaju o temi koja Zrenjanince ubija u pojam. Zašto grad finansira pozajmicom od 100 miliona dinara privatnu firmu za novo obećanje (ludom radovanje) završetka izgradnje fabrike vode, komentar veselog društva je, ha-ha-ha, lako ćemo, blentavi sugrađani...samo se strpite, još malo, dok sami sebe, do kraja, ne ubijete u pojam.

Veselom društvu na ruku ide i pasivna raja centra Banata, koja, u svakodnevnom opelu nad sopstvenom sudbinom, ne menja taktiku, pa da u samospašavanju od javnih parazita, zađe na periferiju grada u potrazi za, recimo dobro savitljivim motkama...

Ovakav ponižavajući odnos lokalne vlasti prema prosečnom Zrenjanincu, potpisnik ovih redova ne pamti od 1980. godine. Otuda, nezapaženo prolaze, redom afere i aferčine: stop zdravoj pijaćoj vodi od koje staje i ovo malo pameti, blokada, odnosno prinudna uprava u ovdašnjoj Regionalnoj bolnici Dr Đorđe Joanović, gde je, sve živo opelješeno u korist privatne prakse lekara - bogatuna u privatnim bolnicama i ordinacijama, razrađeni monopol privatne firme Premium i njenog vlasnika Zorana Zjačića, koji snabdeva lekovima, medicinskom opremom i preostalim, Regionalnu bolnicu, privatne ordinacije, i naravno, sve živo, stranački pedantno uvezano...

Koliko je to milijardi u privatnim džepovima na godišnjem nivou, može se videti, počev od uredno parkiranih džipova zrenjaninskih medicinskih i nemedicinskih gospodara zdravlja Zrenjaninaca u krugu bolnice (u petak, 27. decembra bilo ih je, „samo" 23)...

Da li je Zrenjaninac dobrovoljni idiot na bazi sopstveno izražene dobre volje za strašljivcem koju gaji prema sopstvenom srcu u petama, tek, neshvatljivo je kako je uspelo Goranu Kneževiću i Čedomiru Janjiću da, kao neopevani narodni heroji Zrenjanina, Kleka, Banatskih Karlovaca, Beograda, Srbije i drugih mesta gde žestoko SNS drmaju, izgrade raskošna privatna pristaništa do svojih vila u Zrenjaninu i Kleku.

Izvor Magazina Tabloid je potvrdio, da je samo za deo pristaništa na rečnom prilazu viletini Kneževića (na putu od centra grada do naselja Putnikovo), „potrošeno" 75 kubika betona...Šta je sa preostalim kubicima, betonima i finalnim radovima „privatnih rajeva na vodi", to ova gospoda, razgoropađena u svojim foteljama, javno ne spominju...Radije, neobavezno opsuju dolepotpisanog u hodniku Javne (Gradske) Kuće, ili se obrate u dvorištu pitanjem: „...A koji ti k..., 'oćeš...?".

Kad je u centru brloga baš ovakva vrsta javnih uništitelja grada uz zvuk aplauza dobrovoljnih idiota od građana, zašto se ni preostali foteljaši srednjeg Banata ne bi prikazali, u pravom, SNS svetlu. Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, preletač iz bivših stranaka na vlasti u vlast, potpisao je rešenje o dodeli socijalne pomoći ugroženim ljudima opštine, zaposlenima u državnoj službi.

Nije ga bilo sramota, naprotiv, potpisao je rešenje i za sebe, pa je 30 hiljada dinara, što odgovara sumi njegovog dnevnog džeparca, završilo na njegovom računu. Usput, nije zaboravio da preko puta opštinske zgrade, u najobičnijem kiosku, pride, uz jopet potpis na računu via opštinska kasa, uzme boksove skupocenih cigareta, flaše alkoholnih pića i preostale neophodne funkcionerske potrepšine.

Vala, ovakav funkcioner mora biti najuren, reče Darko Glišić, izvršni direktor SNS-a, al'...izosta obračun sa kabadahijskim preletačem, iz objektivnih razloga...Em je predizborno vreme, nije zgodno, em 'vakih ko Predrag, na tone u stranci...Trebalo bi u svakoj drugoj opštini u Srbiji menjati čelnike (Grocka, Kraljevo, Novi Sad, Brus, Zrenjanin, Žitište...). Progutao Darko, za sada, i sijaset psovačina na njegov račun od Predraga, trenutna naredba u stranci kaže, ne talasaj, u g...smo, do guše.

Stranački pajtosi se u novogodišnjim bahanalijama prepoznaju i po veličini poklona. Mitar Vučurević, predsednik opštine Sečanj je na prijem SNS elite u baroknu salu Javne (Gradske) Kuće, došao sa viskijem od po' metra. Da ih svi vide pri primopredaji poklona iz opštinskih kasa naroda! Zaista originalno, neki, naivni, prišli su im i pitali, možemo li i mi probati mega Chivas (flašu trolitrašku i frtalj). Umesto odgovora, prekoran pogled ih je marširao i otpedalirao, pa je društvo nastavilo nalivanje, pardoniramo, nastavilo, u strogo probranom društvu, prijem viskija u grkljane u kabinetu gradonačelnika.

Tog istog dana, u dvorištu Crvenog krsta se delio obrok socijalno najugroženijim Zrenjanincima, varivo sa omanjim parčetom mesa, salata i pola vekne hleba. Uprkos pozivu koji beda i sirotinja Zrenjanina godinama upućuje gradonačelniku, da dođe i proba simpatične humanitarne splačine, gradonačelnik jednostavno nije mogao da odbije. Predsednik opštine Žitište je doneo 'po metra materijala za trošenje, i to se moralo ispoštovati.

Odakle materijal za prijeme koje za sve novce građana Zrenjanina organizuje gradonačelnik i njegova svita? Iz privatnog restorana Renesansa, koji čak nema ni svoju kuhinju. Al' ima gazdaricu, neku Palinkaš, čija se rođena sestra, Kristina Salapura, direktorica Poljoprivredne stručne službe, baš slatko izljubila sa gradonačelnikom na prijemu. Kristina Salapura je izvikano ime i prezime u Zrenjaninu, heroina i po, prpošna potpisivačica para sa žiro-računa, gde je, kao direktorka državne Poljoprivredne stručne službe, overila milione dinara na račun privatne firme koja se bavi identičnim poslom.

Direktorka te privatne firme je Kristina Salapura, jopet ona lično, pa se jadna Kristina morala dva puta potpisivati ispod istog žiro-računa, sebi samoj, kao pošiljalac državnih para u privatne ruke.

Nadležna Republička Agencija je reagovala i naredila smenu Kristine Salapure sa funkcije direktora Poljoprivredne stručne službe zbog očiglednog sukoba interesa, ali, poljubac i stisak gradonačelnika, bio je jači od zakona. Ne štedeći poljupce i stisak, pridružila im se i g-đa Mijatović, direktorka zrenjaninske Filijale za zapošljavanje, gde je gradonačelnikov mig najjači adut zapošljavanja podobnih...Ljubi ga majka, tako sposobnog!

Pa je tako, logično i normalno, za dobrovoljne idiote od građana ultimativno, da je danas bivši portir Oliver Mitrović, sa nekom sklepanom Fabus, više-visokom školom, predsednik skupštine opštine i šef pijace u JKP Pijace i parkinzi.

Tamo je direktorovao i bivši vozač, Ilija Mandić, Fabus dibidus, danas u kućnom zatvoru, uz privezak fotelju nekog trećeg-četvrtog u hijerarhiji JKP Čistoća i zelenilo.

Da je stvar otišla predaleko, pobrinuo se i Danijel Radić, pokrajinski poslanik nove poslaničke grupe u vojvođanskom parlamentu, bivši lokalni funkcioner SRS-a. U svom poslednjem javnom obraćanju, nakon nastupa za pokrajinskom govornicom, kada je, skromno je reći, očitao bukvicu predsedavajućem Pastoru, Danijel Radić kaže: „Predlažem Goranu Kneževiću, Nenadu Karapandži i Čedu Janjiću da, umesto vode, u sistem zrenjaninskog vodovoda puste Zrenjaninsko pivo, ovo „naše" iz Čelareva.

Odlična ideja, jer će ljudi samo pijani moći ponovo da glasaju za njih na izborima".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane