Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kostolački EPS čerupaju Grčićevi lešinari

VREME LOŠIH ĐAKA, PROPALICA I KRIMINALACA

Kostolački EPS je u veoma lošem stanju, nema dovoljno stručnog kadra, penzioneri dolaze da otklanjaju kvarove, u direkcijama jedni drugima sede na glavi, a u proizvodnji nema dovoljno radne snage.

Mersiha Hadžić

Upaljeno je odavno crveno svetlo. Izgradnja industrijskog koloseka je obustavljena, radovi kasne zbog raznih okolnosti. To je takođe, Grčićeva velika bruka.

Grčićevi izaslanici - Dragan Krstić Krle i Nenad Marković ponašaju se kao da je kostolački EPS u njihovom vlasništvu, zapošljavaju se svastike , prijatelji, prijateljice i rođaci.

Takođe, vlasnik pečenjare sa svojim pajtosima perfidno preko raznih kombinacija pljačka i isisava državni novac.

Naime, javna tajna je da je direktor EPS-a Grčić naredio svojim saradnicima da se građevinske mašine za potrebe EPS - a uzimaju samo od firme Korkovado koja prodaje kineske građevinske mašine, pa je tako, između ostalog, za potrebe Kolubare uzeto 11 buldožera, a pre mesec dana i dve dizalice za kostolački EPS. Navodno , mnogi njegovi saradnici su zabrinuti za preduzeće, jer su Grčićevi potezi nepromišljeni i štete celom EPS - u.

Veliki apsurd je, kombinovani prevoz sitnog uglja koji je namenjen za potrebe TENT Obrenovac. Na godišnjem nivou treba da se preveze oko 700 hiljada tona sitnog uglja. Kostolački EPS jedva pothranjuje sopstvene potrebe, a za potrebe TENT- a to je zanemarljivo, kao kada napravite tortu i ukrasite je sa četiri jagode, to je otpilike pravo objašnjenje i doprinos sitnog uglja iz Kostolca.

Presipanje iz šupljeg u prazno. Sve su to izmišljeni projekti da bi se uposlili prevoznici i da bi se obogatili naprednjački biznismeni.

Krletovo prijateljstvo sa Grčićem traje više od dvadeset godina , spajali su ih razni, poslovi i interesi, a sve se vrtelo kao i uvek oko novca, jer su i jedan i drugi voleli da rade na ivici zakona. Sada je došlo njihovo „zlatno doba", cvetaju poslovi u kostolačkom EPS - u , nameštaju se javna nabavke.

Radnici u TEKO Kostolcu su zabrinuti, jer su na sceni neobrazovani i iskompleksirani električar, vlasnik pečenjare sa kaubojkama, i inženjer sa prištinskom diplomom na bežanje koji je slab na mlade plavuše.

Krletovi radovi su poznati mnogima. Osim što je držao kafiće i kladionice, sada je poznati požarevački investitor i biznismen. U svim tim poslovima u velikoj meri pomagao mu je nekadašnji državni sekretar infrastrukture u dosovskoj vladi. Bile su tu ozbiljne zajedničke poslovne kombinacije, i zarađivali su veliki novac. Naime, Krle se bavio i zelenašenjem.

On je opskuran i neobrazovan, sklon konfliktima, pun mržnje i zavisti, mozak mu radi dvesta na sat kada su upitanju projekti gde se lako može zaraditi novac, voli da bude u društvu sa ljudima iz kriminogenog miljea, voli da utiče na društvene i političke prilike u Požarevcu, odnosno hoće da bude glavni tata igre, pa je zato stalno u sukobu sa požarevačkim političarima i biznismenima koji imaju više novca od njega.

Za njega su svi lopovi i kriminaci samo je on pošten. I stalno ima potrebu da bude sa nekim u sukobu, jer jedino tako on može normalno da funkcioniše. Što bi rekli, hteo čovek da bude kriminalac u pokušaju? Reketirao je jednog bivšeg požarevačkog direktora , a ima i još takvih slučajeva reketiranja.

Stvorio je nekoliko nekretnina u Požarevcu i Beogradu. Njegovo zlatno doba je Grčić i kostolački EPS. I posle ove vlasti on će i te kako biti predmet istražnih organa.

U njegovom kafiću dolaze propali inspektori, inspektori, policajci, tužilac koji za doručak kupuje dve banane, članovi gradskog veća koji se prodaju za 100 evra, direktori javnih preduzeća, penzionisani pripadnik BIA koji glumi gospodina čoveka, koji nosi pantalone podignute do pupka i prodaje maglu lakovernim ljudima. Jednom rečju, prava požarevačka elita.

Krletov brat prima platu u PD Autoransport, i ne dolazi na posao , jer radi kod svog brata u LDS gde takođe dobija platu. Čovek sa dve plate. Izgleda da je momak mnogo sposoban i pametan. Kupuje nove automobile i živi na visokoj nozi. I to je najveća Grčićeva bruka,a i celokupnog sistema. Dok postoji velika nezaposlenost i siromaštvo, i dok mladi Kostolčani i Požarevljani beše u inostranstvo u potrazi za egzistencijalnim spasom. Grčićeve protuve i ološi primaju platu, a ne dolaze na posao.

Krletov veliki prijatelj je Dane Hrkalović, čuveni stočar. Krle je zaposlio Hrkalovićevog sina u beogradskom EPS u, da bi Grčić i on imali zaštitu Dijane Hrkalović, koja je tada, u to vreme, bila siva eminencija MUP a . Hrkalović je stvorio nekoliko nekretnina u Požarevcu, i koji u kafani posle popijenog petog piva govori kako je od Vučića dobio zeleno svetlo da bude budući gradonačelnik, a posle osmog piva govori da će biti načelnik upravnog okruga. Njegov biznis , odnosno matičenje grla, priprema dokumentacije za subvencije je pod velikom lupom. Biće i on jednog dana predmet istražnih organa, jer postoje određene indicije.

Sadašnji direktor PD RIO Igor Gazdić, đak ponavljač, koji je zahvaljujući Krletu i Grčiću izvučen iz šešira i postavljen za direktora. Gazdića su radnici okarakterisali kao povučenog, nekomunikativnog, zbunjenog, uplašenog i nedoraslog za funkciju direktora.

Veruje se da je Krle nefolmalni direktor PD RIO i da je Gazdić samo postavljen kao marioneta. To se najviše videlo na proslavi PD RIO 3. januara, gde je Krle nekoliko puta odvajao Gazdića i držao mu predavanja. Biće tu ozbiljnih poslovnih kombinacija...

Sada je nažalost došlo vreme loših đaka. Prethodni direktor PD RIO Slavko Živković je ispod žita i bez saglasnosti Skupštine PD RIO, za potrebe preduzeća kupio vojni kamion TAM 110 koji izgleda kao pravi oldtajmer, kamion je koštao oko 50 hiljada evra. Slavko je mislio da će ga sačuvati njegov doktor Miša, ali se grdno prevario i loše je procenio situaciju. I sada đak ponavljač i Krle električar ne znaju šta će da rade sa vojnim kamionom,jer je previše koštao i nije svrsishodan.

Govore radnici TEKO Kostolca da trojka Krle, Nenad Marković i Suzana Bulajić zapošljavaju radnike preko Pro tenta. Navodno, cifre za zapošljavanje se kreću od pet hiljada ,pa do deset hiljada evra? Mnogi koji su dali novac iz Kličevca, Drmna i Starog Kostolca bojažljivo govore svojim prijateljima da su novac dali opasnim momcima.

Marković je uveliko počeo da zloupotrebljava svoju funkciju i da javno i bestidno agituje da određene poslove, odnosno javne nabavke dobija jedno požarevačko preduzeće koje se bavi izgradnjom hidrotehničkih objekata , jer ako to preduzeće dobije javnu nabavku onda firma LDS u Krletovom vlasništvu nastupa kao podizvođač, a primer je pepelište u Starom Kostolcu.

Krle često odlazi kod tog direktora preduzeća zbog poslovnih dogovora i kombinacija.Poslovi su razradili Krle i Grčić, koji su svakodnevno u kontaktu.

Marković sprovodi Krletova i Grčićeva naređenja i tako se odrađuju svi poslovi. I sve interesne strane se zadovolje. Dokle će to da traje? Dok se banda loših đaka i kriminogenih tipova ne otera iza rešetaka.

Nenad Marković, Krletov kum i poslovni partner koji voli da se druži sa mladim plavušama, i sastaje se sa njima u restoranima van Požarevca. Osim što je svakodnevno u kontaktu sa Krletom ,takođe, često se viđaju i u Krletovom kafiću i to u popodnevnim satima. Dogovaraju se oko određenih projekata koji se odnose na javne nabavke i druge projekte gde postoji ozbiljna lova. Marković je jedan poslušnik koji nemo sluša svog gazdu Krleta, i sva njegova naređenja izvršava, pa makar to bilo i pogrešno. To je sada interesna grupa koja vlada u Ogranku TEKO Kostolac.

Krle i Grćić koriste sve resurse da preko Luke Petrovića postave Markovića za budućeg predsednika požarevačkih naprednjaka. Zamislite Markovića koji je Kostolčanin sa prištinskom diplomom, i koji je promenio nekoliko partija, čovek sa 100 lica da bude vođa požarevačkih naprednjaka. U ovoj političkoj prljavštini gde vladaju budale, nepismeni, fukare i kriminalci. Možda im se taj san i ostvari.

Vanredno stanje u Gradskom odboru SNS zbog odborničke liste.

Borba je u toku ko će biti nosilac odborničke liste i kandidat za gradonačelnika. Postoje razne opcije, Bane i njegova kamarila, Krle i njegovi poslušnici, doktor Miša i njegove sluge i tajkunska interesna grupa Valjarević i Dejan Savić.

Zelja batinaš i Luka Petrović, tamnokosi momak sa Dorćola, će sastaviti odborničku listu po principu ko bude punudio više novca vođi. Naime, držaće ih u neizvesnosti do poslednjeg časa da bi svi radili punom snagom kao crvi za stranku.Inače, postoji mogućnost da mnogi okrenu leđa i napuste naprednjački kartel kada budu saznali da nisu na odborničkoj listi. Mnogi članovi se pitaju, zbog čega im dođoši Zelja batinaš i Luka tamnokosi momak, sastavljaju odborničku listu.

Otkako su oni došli za poverenike, Gradski odbor je u totalnom rasulu, članovi se rasipaju ,mnogu su razočarani radom odbora, prosto drži se jedna strahovlada, i ponižavaju se članovi. U odboru je opšte ludilo jer se uveliko prikupljaju sigurni glasovi iz dijaspore. Neizvesno je ko će biti kandidat za gradonačelnika. M

ogući kandidati su Bane Spasović sa svojim neznalicama i nesposobnjakovićima. Miodrag Stepanović ,čuveni doktor nauka koji deli otkaze kao dobar dan. Saša Valjarević , između ostalog predmet od 15 miliona dinara dok je bio predsednik rukometnog kluba, a da ne govorimo o pogibiji dva radnika dok je bio direktor Komunalnog preduzeća. Dejan Savić doktor iz Kurjača, poseduje nekoliko nekretnina , promenio nekoliko partija, nosi skupa odela, vozi skupe automobile, i ne može da odoli mladim devojkama.

Njegov veliki prijatelj i poslovni partner je lokalni tajkun Joca gorionik koji je prošle godine bio hapšen zbog korupcije. I naravno Saša Pavlović Mondiš, inženjer iz Klenovnika , momak koji obećava, i koji voli da se druži sa požarevačkom primadonom i da se vozi do kasno u noć u njenom automobilu, ali svima je takođe poznato da je i njegova žena volela male avanturice.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane