Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svedočenje

Medijska magla vukodlaka i njegov medijski genocid!

Možemo ga oterati samo sveopštim bojkotom

Aleksandar Vučić je pri kraju svog besciljnog ali kriminalnog i rušilačkog pohoda na sopstveni narod i državu. Više nema mnogo toga što se može srušiti ili podeliti. Većina naroda je višak. Njegova SNS Srbija ima 650.000 članova partije, prijatelja, kumova, familije. Veruje, da može u nedogled da potkupljuje narod, da ga sluđuje i zadovoljava sendvičima i ponekom crvenom. Neki naprednjaci su shvatili čemu služe, prvo Neboša Stefanović, pa Zoka, Zorana Mihajlović, zatim gradonačelnik Grocke, ... O tome za Magazin Tabloid piše jedan od osnivača naprednjaka, tadašnjii Vučićev prijatelj i kum Vilibald Erić, koji je, shvativši sa kim ima posla, na vreme se isčlanio iz ove zločinačke sekte.

Vilibald Erić

Magla svuda oko nas je dobar singl Josipe Lisac, međutim ovde se radi o mnogo pokvarenijem liscu koji je u stanju i da svoju decu zloupotrebi za marketing. Izjavio je da žive u najzagađenijem delu Beograda, da bio ostao na tronu. Nije se sažalio u javnosti kad je zbog njegovog nasilja supruga Tamara, izgubila bebu u devetom mesecu trudnoće.

Zemaljska magla ili kako je popularno zovu SMOG nije samo posledica delovanja prirode već i činjenice da sami sebe trujemo i zagađujemo vazduh koji udišemo! Zbog pomanjkanja ekološke svesti kao i kulture, narod se guši u Beogradu i drugim većim gradovima Srbije. Svi stranci koji su ljubitelji svega što je srpsko, prirodno i divlje, reći će da je šteta što nismo čistiji narod!

Svi koji našu zemlju vole, koji znaju Srpski narod kao herojski, ne mogu da se načude kako trenutno vlada diktator Aleksandar Vučić! Ne razumeju da je Medijska magla koju je podigao preko svojih novina, televizija, portala, tako gusta da čovek istinu ne može ni pred očima da vidi!?

Da bi pojačao tu maglu i još više skinuo odgovornost sa sebe, Vučić je pitao Brnabićku da li je živ ministar za zaštitu životne sredine Trivan!? Zatim je izjavio da će Vlada Srbije preduzeti odgovarajuće mere koje se tiču smanjenja zagađenosti vazduha!

"Je l' živ? Da se javi i kaže ljudima nešto", rekao je Vučić prebacujući krivnju i aludirajući na ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana, koji je postavljen ispred Socijalističke partije Srbije na to mesto. "Vazduh je lošiji, onoliko koliko nam je standard viši". Vučić je video samo četiri automobila u kojima je bilo više od jedne osobe. Nastavio je odbranu od magle rečima, "Hoćete zelenu energiju, a nećete male hidroelektrane, hoćete da zatvorite Kolubaru, da se dogovorimo, da zatvorimo radna mesta", upitao je Vučić. "Bio sam kriv za velike kiše, suše, pa računam da ću biti kriv i za maglu", zaključio je Vučić.

Kad bi bilo koji stranac pročitao ovu izjavu jasno bi mu bilo sa kakvom osobom razgovara, verovatno bi preporućio hospilatizaciju pod hitno! Znači osnovno je pitanje: Ili on ili mi, ko će pre na lečenje!

RTS treba da omogući da iskrena opozicija odgovori Vučiću ili da ima duel emisiju sa njim! Aleksandar Vučić je na konferencijama za novinare koje je RTS uživo prenosio, govoreći o opoziciji koristio izraze „ološ, bednici, tajkuni, kriminalci, pljačkaši".

Podsetimo, Vučić je gostujući na RTS u emisiji Oko, rekao da će doći na televizijski duel, ukoliko RTS pozove parlamentarnu opoziciju, šefove opozicionih klubova u parlamentu - svu desetoricu, pod uslovom da se svi odazovu?

Ko ne razume da se sprovodi medijski zločin nad Srpskim narodom, treba da pita Gorana Pekovica, profesora sa FDU, koji je podneo ostavku na mesto člana Saveta REM-a, u znak protesta zbog okupacije medija od strane vlasti i Vučića! Peković je za člana Saveta REM-a izabran u decembru 2009. godine, a reizabran je u oktobru 2016. godine. INTELEKTUALCI NEMAJU PRAVO DA ĆUTE U OVOJ IZDAJNIČKOJ OKUPACIJI, zbog svoje i druge dece! Jako je bitno da svi pokažemo neku vrstu OTPORA, BOJKOTA, GRAĐANSKE NEPOSLUŠNOSTI!

IZBORNA TRKA TRAJE OSAM GODINA, NADAMO SE DA ĆE SE ZAVRŠITI!

Pod pritikom vođe naprednjaci su u mnogim opštinama organizovali besplatne zdravstvene preglede za penzionere, pokušavajući da odobrovolje građane da glasaju za njih. To je čin zloupotrebe vlasti i načina kako se koriste državne ustanove za promociju SNS-a. Građani su pozivani i čak su dolazili u stranačke prostorije SNS-a da bi obavili besplatne zdravstvene preglede, a u nekim gradovima lekari i medicinske sestre su išli na kućne adrese i vršili besplatne preglede promovišući SNS.

U pratnji su uvek i funkcioneri lokalnog SNSa, pokazujući tako da se navodno brinu za svoje najstarije građane. Uz ljude iz centra za socijalni rad, delili su pomoć siromašnom delu stanovništva i romskoj populaciji! Naravno za uzvrat su traži njihov potpis na izborima sa fotkom izbornog listića. Opštinskim vozilima kao resursima javnih komunalnih preduzeća, koriste se za lepljenje SNS plakata i postavljanja njihovih bilborda.

Naprednjaci i vođa se ne osvrću na kritike i opomene da to nisu samo krivični prestupi, već i menjanje izborne volje građana! Budući da su neposredni izvršioci i kreatori ovakvih radnji izvan dohvata javne kritike, koja ne postoji jer nema slobodnih medija, građani su prisiljeni da trpe nestručne, primitivne, kupce diploma, facifikovanih radnih istorija, nesposobnih, kriminalno izdajničkih poriva kojim su nam uništili Srbiju!

Znači nema druge, bojkot je kost u grlu vođe i vlasti kojom izbori neće biti legalni i legitimni! Revolucija je sledeće rešenje, ali kad sazri vreme tj narod i pripreme se okolnosti za efikasnu realizaciju svenarodnog otpora. Potrebno je da se sva opozicija okupi oko nekoliko ciljeva: SUVERENITET, SLOBODA I SABORNOST.

Zemlja Srbija je podeljena i još će je deliti, zahvaljujući okupaciji i izdajničkim namesnicima koji je vode! Ukoliko bi se okupili oko ovih ciljeva u vrlo kratkom roku bi pala vlada i mnogi završili na dugogodišnjoj robiji, zahvaljujući lustraciji i novim ljudima koji bi vodili institucije države Srbije. Glas naroda, ideja bojkota i okupljanja oko tri navedena cilja su, za sada samo retki opozicionari, retki novinari, nekoliko karikaturista, par autora televizijskih emisija. Glas javnosti ili slobodni mediji su jedina kontrola, kad ona postoji nebitno je koji će ljudi biti na vlasti. Pametnim izborom i narodnom mudrošću, uspećemo da takvim kritičkim stavom držimo vlast pod narodnom kontrolom!

Na proleće 2020 god pobediće sa ili bez bojkota, Vučićevi naprednjaci, krađom i falsifikovanjem glasova uz pomoć lažnih opozicionara u RIKu, Notara i celog sistema glasanja! Naravno da će glasati polovina, od kojih će milion biti MRTVI I SA LAŽNIM IDENTITETOM! Prilikom izbora za predsednika Srbije 2017 godine, Vučićev fašistički sistem kontrole i uticaja je dozvolio da RIK sebe proglasi "NENADLEŽNIM ZA PROCES IZBORA"!? U slučaju KRIMINALNOG ODBIJANJA NOTARA DA REGISTRUJU POTPISE PODRŠKE KANDIDATU SAŠI RUDIĆU, NRP, RIK je tim postupkom potvrdio da su izbori lažni i lažirani, da Aleksandar Vučić nije po zakonu reguralno izabrani predsednik! To znaći da sve njegove odluke i potpisi nemaju Ustavnu i zakonsku vrednost, KAO TAKVE BIT ĆE USKORO PONIŠTENE NJEGOVOM SMENOM!

Vučić je nekoliko puta pokrao izbore, zašto to ne bi ponovio? Prema istraživanju koje je sproveo "Ipsos stratedžik marketing", na izborima koji će se održati u aprilu, "od 4,8 miliona birača za koje se procenjuje da žive u Srbiji, najmanje polovina će glasati, a broj izašlih će najverovatnije biti na ivici polovine broja ukupno upisanih", izjavio je Srđan Bogosavljević, iz ove istraživačke agencije. On je rekao da će to biti "test legitimiteta, ali i da teško da će neko moći da ne prizna izbore s obzirom da ne postoji ustavna prepreka o procentu izašlih na izbore". On je rekao i da se od ukupnog broja od 6,8 miliona upisanih birača u Srbiji, procenjuje da između 20 i 25 odsto njih živi u inostranstvu.

Objavljivanje dokaza o kriminalnim radnjama, vođinih najbližih saradnika, izazvalo je histeriju diktatora. Bili su neutešni rezultati istraživanja raspoloženja javnosti.

Posle objavljivanja dokumenata, svedoka i učesnika u aferama, rejting Srpske napredne stranke je u padu. U padu je rejting Stefanovića, Malog, Zorane Mihajlović, Marka, Vulina ali i Vučića. Vučić pod tim utiskom reaguje na svaku provokaciju da bi na kraju završio u bolnici! Afera Krušik, prodaja oružja i municije teroristima, kao i svih godina od preuzimanja vlasti, podelila je SNS u frakcije. Kod afere JOVANJICA, uzgoj i distribucija droge organizovana od strane države i familije, Vučićevo srce nije moglo da izdrži, jedva je pretekao. Ujedno je i njegova bivša supruga završila u bolnici zbog preteranih estetskih intervencija i operacija pod nazivom SVE ZA LEPOTU!? Familijarna tragedija je sve bliža kraju, ali i Srpski narod je na kraju snage, živaca, gladan i ponižen od breskrupulozne bande kleptomana!

Posle poslednje konferencije za štampu izaslanika Donald Trumpa, USA ambasadora Richarda Grenella, u vladi Srbije na čelu sa Vučićem, saznali smo da nam Amerikanci ne prete, ne ucenjuju, ne reketiraju, ne vrše atentat na bilo koga pa ni na Vučića,... etc!?

Čak su spremni da se povuku iz pregovora ako se u određenom roku dve strane ne dogovore!

Znači svemogući vođa nas laže za Kosovo i Metohiju kao i svi njegovi mediji!

Zbog svega gore navedenog, na dan izbora, moramo pokrenuti BOJKOT I SVEOPŠTU NEPOSLUŠNOST, blokadom puteva, institucija, podizanjem novca iz stranih banaka, neplaćanjem taksi, poreza, infostana, struje, .. bolje rečeno bojkot baš SVEGA u SFERAMA NAŠIH ŽIVOTA, SVE DOK OVA IZDAJNIČKA I KRIMINALNA VLAST NE PADNE!!

VUČIĆ JE PO REZOLUCIJI UN 1244, USTAVU I ZAKONU SRBIJE, KRIMINALAC I IZDAJNIK KOGA TREBA UHAPSITI!

Prosto je neverovatno zašto Tužilaštvo ne daje nalog za hapšenje Vučića, Ane Brnabić, Zorane Mihajlović, Siniše Malog, Zorana Đorđevića, Nebojše Stefanovića, Aleksandra Vulina...pored toliko primera kršenja zakona i potpisivanja neustavnih ugovora i sporazuma, lažnih diploma, doktorata, profesorskih titula, lažnih ordenja, podnesenih tužbi tužilastvu za pokretanja krivićnog postupka!? Zbog svega toga, da li Srpske državne institucije, Vučićev kartel imaju u šaci? Toliko je napravio kriminalnih i štetnih poteza kao:

Briselski Sporazum, NATO sporazum, Migrantski Sporazum, trgovina oružja sa teroristima, distribucija i proizvodnja droge, ubistva, besplatno i protivzakonito poklanjanje prirodnih bogatstva, vode i vodotokova, zemlje i imovine strancima, industrijskih kompleksa, građevinskih projekata, razne afere korupcije i lopovluka. Ništa se od svega nabrojanog ne koristi protiv njega i njegovog kleptomanskog kartela. Narodu treba objasniti, ali srpski narod bi trebao da sluša medije koji nisu samo Vučićevi!

Strancima koji su bombardovali Srbiju, a čiji je cilj da Vučić što direktnije sarađuje oko pristupanja NATO-u, koristeći iste navedene dokaze da bi ga pritisnuli, na promene u odnosima sa Rusijom, oko Kosova i Metohije, Republike Srpske, migranata, ...

Zato su mu za opomenu spremili udruženu opoziciju bivših demokrata na silu skupljenih i ucenjenih, pod nazivom građanski protesti, koji će nastaviti izdajničku politiku rušeći državnost Srbije i raseljavajući srpski narod!

Javno ambasadori zapadnih zemalja govore da ne vrše pritisak na Srbiju ili Vučića zbog Kosova i Metohije, dok na svim državnim i privatnim medijima slušamo da se organizuju atentati i da je stalni pritisak i ucenjivanje predsednika?!

Aleksandru Vučiću nikako ne bi išlo u prilog da bez obzira što nema pritisk međunarodnog faktora, potpiše sporazum tj izdaju sa kosovskom stranom, pa da onda nakon godinu dana izađe na redovne izbore. Prema Vučićevom mišljenju, mnogo racionalnija stvar za SNS je da najpre izađu na birališta, kako bi obezbedili još četiri godine mandata, pa da onda krenu u formalno zatvaranje priče oko Kosova. Zbog toga treba pratiti i situaciju u Prištini, jer me ne bi začudilo da se dogodi da Srpska lista ne uđe tj izađe iz tamošnje vlade, koja se još nije formirala, kako bi izazvala izbore na Kosovu a time i krizu u regionu!

KADA UHAPSITE NAJBOLJEG KRIMINALNOG INSPEKTORA TAD STVARNO NEŠTO NIJE U REDU!!!

Inspektor je otkrio nalogodavca i ko je ubio Jelenu Marijanović, pevačicu, koja je bila u vezi sa "moćnim čovekom" koji je povezan sa SNS vlašću!? Inspektor je želeo da to objavi, ali je bio uhapšen od medijskog lažova koji je zaveo diktaturu i hapsi pravedne policajce!? Znači zataškavaju se i naređuju ubistva!?

Tako neće biti otkrivena ni istina o pokradenih tridesetak milijardi USD iz Srbije za vreme devedesetih, navodno za medije priča nije interesantna bez obzira što je pola aktera živo! Naravno i tu se ništa ne poduzima jer se novac nalazi u zapadnim i ruskim bankama, dok lokalni političari, tipa Labusa i Dinkića, krckaju premiju zatvorenih usta!!! Zataškavaju se najveće pljačke u Srbiji!

Nemačke vlasti veruju da Aleksandar Vučić preko Andreja kontroliše jedan od najvećih narko-kartela na Balkanu. Više puta je optužen i za kontrolu „crnog tržišta" nafte i cigareta - navodi se u tekstu Roberta Krimera. U tekstu se ističe da je Andrej Vučić iskoristio službeni položaj u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca za štampanje akciznih markica koje su štampane u vrednosti od milijardu evra i prodate za 600 miliona Evra albanskim krijumčarima marihuane.

Blokadom računa nekoliko kompanija sa Kipra i iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zaustavljeno je pranje para Vučićevih tajkuna koji stoje iza projekta „Beograd na vodi". Takođe, blokirani su i privatni računi u jednoj kineskoj i najvećoj britanskoj banci, za koje se sumnja da pripadaju pojedincima iz vrha naprednjačkog kartela. Zbog ovih mahinacija zaustavljen je projekat izgradnje nove Kovnice novca vredan 200 miliona Evra, koji je trebao biti realizovan u saradnji sa Izraelom i Francuskom, gde su učestvovali brat, šef kabineta predsednika vlade Kojić, Petrović,...

U Srbiji je sve veći broj maloletne dece koja uzimaju narkotike i sve je veći broj preminulih! Građani Aranđelovca su se organizovali i napravili spisak DILERA DROGE! Pošto dileri rade za pojedince iz vlasti, spisak je ostao mrtvo slovo na papiru!

Vlada i njena Uprava, policija, tužilaštvo i sudstvo su NEMOĆNI JER VEĆINA NJIH PRIPADA TOM ORGANIZOVANOM KRIMINALU! Videli smo razne afere članova vlade i izvršnih organa koji su prenosili i prodavali drogu, epilog je nula! Policiju vode nestručni i korumpirani policajci, sa lažnim diplomama i pod uticajem stranih službi koje i organizuju transport narkotika!

U nekim Južnoameričkim zemljama, zakonom je dozvoljeno da roditelj ubije dilera droge! Kad bi kod nas bio donešen ovakav zakon, mislim da bi nastradali gotovo svi u vladi, kumovi i prijatelji vođe!

NEMA NAMA POMOĆI SVE DOK SAMI NE SPREČIMO DILERE DROGE, KRIMINAL I KORUPCIJU! NAŠA DECA ĆE BITI ŽRTVE POHLEPNE VLASTI I VOĐE KOJI NE BIRAJU SREDSTVA DA SE OBOGATE!

RADNICI ROBOVI SU SAN SVAKOG STRANOG POSLODAVACA!

Šta se desi kada se radnica teško razboli, a poslodavac joj shvatajući da je bolest napredovala, uruči otkaz pod izgovorom da se nije uklopila u sistem rada i okruženja.

Četrdesetšestogodišnja Kragujevčanka Anđelka Todorović je, jedna od mnogih osoba obolelih od karcinoma koja se sreće sa velikim nepravdama dok se bori za svoj život. Pobediti bolest uz veliki napor i dugotrajno lečenje, a sa druge strane, treba se izboriti sa brigama zbog nedostatka novca. Bankarskoj činovnici, samohranoj majci petnaestogodišnjaka, uručen je otkaz za vreme bolovanja pred kraj prošle godine, dok je primala hemioterapiju!? A ona je, u tom trenutku, imala stambeni kredit, jedino primanje u kući, maloletno dete... Da li je to društvena pravda i briga za teško obolelog, krajnje nemoćnog čoveka koji ne može u takvom stanju da pronađe novi posao. Kako to da današnja Srbija nema milosti za bolesne i nejake? Da li je za to zaslužna današnja vlast i njena preporuka za "spartanski pristup životu", KO PREŽIVI PRIČAĆE? Po ovom sistemu mnogi kriminalci da nema politike ne bi preživili!!!

Štrajkaci u Pošti Srbije (Srbijagas, Telekom, Eps, Ems,..) su kroz svoje zahteve, traženje većih plata i boljih radnih uslova, došli u posed podataka o primanjima svih zaposlenih! Na njima je bilo dosta onih koji se vode samo da bi dobijali plate, među kojima je bilo i mnogo slavnih ličnosti! Pevači, glumci, starlete,.. neko ih je nagrađivao mesečno, a oni su imali neke svoje uloge ili su morali da odrade šta je od njih tražio SNS ili Vučić.

Izvesne animir-dame su pomognute i preporučene u raznim poslovima od strane familije Vućić, kako bi provodile vreme i obezbeđivale društveni status članovima stranke! Scenario i dame, dostojne Nušićevih pozorišnih komada, na kraju plaća narod iz "prebogate državne blagajne"!

Pre mesec dana je država preuzela dugovanja Srbijagasa prema Rusima, dok firma koja uzima 5% profita prometa gasa u Srbiji i dalje ima sedište u Švajcarskoj?! Zašto bi Srbija plaćala taj iznos kada ugovara direktno količine i cene sa Gaspromom? I tu je u dilu familija i naravno direktor te firme!

PREKRŠTAVANJE SRBA, KAO ODGOVOR, USTANAK PRAVOSLAVLJA!

Narod Srpski i razne nacije na Balkanu polako shvataju da im je isti srpski koren! Braneći druge, nacije brane i svoju veru! To mogu Srbi koji su se izdigli iznad podela, kojom nas uništavaju Vatikan i Ustaše! Zato pravi vernici koji veruju srcem, prepoznaju njihove prave namere!

Mnoge igre su počele da se odvijaju, ali su mnoge maske pale. Milo i Vučić koji zajedno sprovode prekrštavanje Srba, našli su se u čudu i neverici, desio se pravoslavni narod! Nikad više nije bilo srpskog naroda na ulicama Podgorice, Bijelog Polja, Budve,..

SPC treba da izvede zaključak iz ovih skupova i da sličan organizuje u Beogradu, dok nije kasno!? Narodni Radnički Pokret, Saša Rudić i ja, najavili smo DUHOVNO PROLEĆE I POVRATAK VERE U LJUBAV BOŽIJU!

Evidentno se desila podela u Crnoj Gori na "pravoslavce i milogorce"!? Na svaki način treba izbeći GRAĐANSKI RAT I NAPRAVITI USLOVE ZA IZMENU ZAKONA O VERAMA NA NORMALAN NAČIN!

Ulje na vatru dolivaju Britanski ambasador Alison Kemp i Vučić koji svojim izjavama daju podršku kriminalnom zakonu o veroispovesti, koji je izglasan tek posto je pohapšeno sedamnaest poslanika Skupštine CG, optužujući duhovnike SPCe! Ambasador je izjavio da Crna gora ima "apsolutno suvereno pravo da donosi zakone kojim reguliše i uređuje bilo koje pitanje"!? Takođe je nagalsio da Crna Gora "može računati na podršku UK u borbi protiv MALIGNIH UTICAJA, kao i u reformama baziranih na zajedničkim vrednostima kroz savezništvo u NATOu i procesu EU integracije"!

Pritisak na SPC i mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija ukazuje da je to "zajednički poduhvat predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića", kojima je mitropolit Amfilohije "kost u grlu i trn u oku".

Milo i Vučić neće samo da privatizuju manastire, oni hoće da pravoslavlje na komunistički naćin satru i obesmisle! Zakon je isključivo usmeren protiv srpske crkve i protiv Srpskog naroda a time i dalje, protiv svih ljudi srpskog porekla i njihove vere.

Zbog kriminala i afera Đukanovića i Vučića, D.Knežević je objavio u CG aferu Koverta, A.Obradović aferu oružja Krušik, kao i mnoge druge: Koridori, Gakovo, Jovanjica. Mitropolit Amfilohije najveći je kritičar Milove i Vučićeve kosovske politike, „za koju još ne znamo šta je". Stavljajući Mitropolita u raskol između SPC i CPC kroz svoje medije Vučić je pokušao da diskredituje Amfilohija sa svojom pričom da on i Milo hoće da odvoje crkvu u Crnoj Gori!

Jedini izbor za izbore 2020. godine je pokretanje BOJKOTA I SVEOPŠTA NEPOSLUŠNOST, bolje rečeno bojkot SVEGA u SFERAMA DRUŠTVENOG ŽIVOTA, DOK OVA IZDAJNIČKA I KRIMINALNA VLAST NE PADNE!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane