Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Da li jugonostalgičari opet ugovaraju rat

Ministri iz Udbine rezerve

JUGONOSTALGIČARI na hrvatskoj političkoj sceni, uzeli su si maha.. Danas ne kriju tko su i što su zapravo... Stali su na čelne pozicije države i svojih stranaka i sa takve razine dijele lekcije i prosipaju svoje frustracije na sve građane Republike Hrvatske..

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Trideset godina sustavnog pljačkanja Hrvatske dovelo je do egzodusa građana ove zemlje, uništenja svega što ratom uništeno nije..

Rasprodano je sve za što se na brzinu moglo dobiti nešto novaca.. PLIVA, INA, CRO osiguranje, KRAŠ... Gramzivost im je tolika pa su i zlatne rezerve HRVATSKE prodali za kikiriki... Brodogradilišta su propala.. Njihovo dugogodišnje spašavanje i upumpavanje ogromnih milijuna eura je zapravo bila zavjesa za pljačku državnoga proračuna..

Novac namijenjen oporavku brodogradilišta ULJANIK (blizu 700 milijuna eura) umjesto ULJANIKU pripao je bandama koje se kriju iza naziva političkih stranaka... Tim se novcem financira opstanak i dominacija na političkoj sceni..

Naime, samo bi budale birale istarski IDS da im vodi politiku koja Istru i Kvarner dovodi do provalije..

Ne treba neke posebne pameti kako bi došli do zaključka kako su svi izbori namješteni u korist uvijek istih struktura koje razaraju i ljude i prostor na kojemu djeluju...

To vrijedi za cijelu Republiku Hrvatsku.. Dvije glavne stranke HDZ i SDP proizašle iz KPJ potpuno su uništile i sravnale Hrvatsku.. Mafija vlada ovom zemljom a postati zastupnik u parlamentu kao što je i KREŠO BELJAK, je znak kako si se opskrbio za tri generacije.. Korupcija je zaštitni znak života u toj zemlji.. Ministri iz sadašnje vlade odstupaju sa svojih pozicija kada im "konkurencija" počne javno nabrajati što su sve pokrali, prikrili ili sakrili..

U vladi premijera Andreja Plenkovića nastao je stoga pravi pomor ministara.. Zadnji je "pao" neki dan ministar zdravstva Milan Kujundžić.. Do zadnjeg trena se taj Imoćanin kleo kako je pošten čovjek.. "Radije bi umro nego ukrao"..bile su zadnje riječi prije odstupanja.. Jasno je, "konkurenciji" su došle zazubice te ga je eliminirala kako bi se i njihov nasljednik također omastio...

Plenković je do sada "izgubio" 14 svojih ministara.. No, hrvatske lopovske BAGRE ima toliko da se pronašlo novih 14-ero koji su također ZA DOM SPREMNI ukrasti i pokrasti sve što im oko vidi i ruka dosegne..

Kruži anegdota kako su hrvatski ministri u tako kratkom vremenu pali samo 1945. godine, nakon što su TITOVI partizani povješali ministre vlade dr. ANTE PAVELIĆA... I vrapci na krovu cvrkuću kako je hrvatski režim od Tuđmana do Plenkovića jedan zločinački klan proizašao iz nekada monolitne JUGOSLAVIJE.. Stoga nije čudno zaključiti kako je taj šljam prepun JIGONOSTALGIČARA..

Hrvatsku i Hrvata ne mogu smisliti.. To je dodatni motiv za njihovu što temeljitiju pljačku svehrvatskoga..

Na Facebooku sam pročitao tekst kako niti JNA niti četnici ne bi sa tolikim žarom uništavali Hrvatsku da su kojim slučajem dobili rat kao što je uništavaju jugonostalgičarske režimske Hrvatine.. Problem kriminalaca na vlasti nastaje u trenutku kada je njihov kriminal prešao granice njihove jurisdikcije.. RUSIJU su preko AGROKORA opljačkali za milijun dolara.. Nije to neki novac kako i sam Putin kaže ali su zato konzekvence primjerene.. Vlasnik tog giganta postaje RUSIJA... Europska unija također javno proziva Plenkovića zbog korupcije u Hrvatskoj.. Kolika - tolika sloboda govora i pisanja na FACEBOOKU dodatno su unijeli paniku među vladajućom lopovskom strukturom. Nema se više što niti ukrasti a živjeti se mora...

Osjeća se trulež ali i skori raspad ovakvog režima.. To poglavito osjećaju oni koji će odgovarati i za najteža kaznena djela poput likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića..U toj raboti sudjelovali su izravno komunistička stranka SDP, zatim najpoznatija hrvatska stranka HSS i stara lopina STJEPAN MESIĆ.. tadašnji tzv predsjednik svih Hrvata.. Logično je da čelnik komunista Ivica Račan neće odgovarati jer ga je davno izjeo rak.. Dakle njega nema ali su zato živi i Mesić i Zlatko Tomčić, tadašnji predsjednik HSS-a..

Tomčić je nakon likvidacije glavom bez obzira napustio HSS i političku scenu..

Došlo je u HSS-u, koloniji UDBAša, do velikih previranja.. Danas tu stranku koju je osnovao STJEPAN RADIĆ vodi bivši obijač automobila i osuđeni kao kriminalac KREŠO BELJAK.. Na poziciji je i gradonačelnika grada Samobora.. Saborski zastupnik... Pošto nitko NORMALAN ne može doći do ikakve pozicije u Republici Hrvatskoj, državna mafija svojemu KREŠI montira grad Samobor.. KRIMINALAC se na toj poziciji te sa čelne pozicijie UDBAške stranke HSS ponaša baš kao pravi kriminalac udarnik..

On bi krenuo putem svojih zloglasnih komunističkih mentora pa bi najradije odmah omastio svoj nož hrvatskom krvlju ili bi pucao Hrvatima u potiljak kao što su to činili Hrvatima hrvatski UDBAši po Njemačkoj i diljem svijeta za vrijeme TITA I PARTIJE I JUGOSLAVIJE..

Izjavu BELJAKA u tom smislu pročitajte i u ovom broju Magazina Tabloid:

Beljak je svima smije u lice i govori:

"Ja mrzim hrvatsku državu, mrzim hrvatske branitelje, mrzim hrvatske domoljube, mrzim Hrvatice i Hrvate u iseljeništvu, ponovno bi podržao ubojstva Hrvata u emigraciji, podržavam Tita i njegovu komunističku Jugoslaviju, više volim četnike, nego hrvatske dragovoljce, i što mi možete? Iza mene stoje Udba, duboka država, hrvatsko pravosuđe, Plenković, Bernardić, SDP i novi predsjednik države Zoran Milanović. Kupio sam i zadužio većinu članova Predsjedništva i Glavnog odbora HSS-a. Tako se to radi u današnjoj hrvatskoj državi."

Indikativno je kako izjavu Kreše Beljaka nisu osudili niti premijer Andrej Plenković, niti novomontirani predsjednik Hrvatske države Zoran Milanović... Ispada kako je Krešo Beljak njihov istomišljenik i glasnogovornik.. Također je značajno kako niti nadležne institucije se također nisu oglasile povodom ovog skandala..

I današnje kao i nekadašnje ponašanje hrvatskih dužnosnika dodatno potvrđuje činjenicu kako su sve analize o UGOVORENOM ratu na prostoru bivše države bile točne.

Postojao je motiv, postojala je izuzetno dobro organizirana grupa, postojao je cilj-interes..

Organizirana grupa je kompletna administracija propale komunističke Jugoslavije uz lokalne izdajnike i prodane duše koje su kooptirane te su dopunile prazna mjesta državne administracije ..

Također, ostalo je bratstvo i jedinstvo kompletne administracije JUGOSLAVIJE, samo su se sada smjestili na čelna mjesta novonastalih država.. Slovenije, Hrvatske, Srbije, BiH, Makedonije, Crne gore...

Oni tobože vode i zastupaju interese ovih država na prostoru bivše Jugoslavije ali su u jednom permanentnom međusobnom dogovoru, razgovoru, svekolikoj suradnji...

Razgovori su im svedeni na jednu te istu temu.. KAKO OPSTATI NA POZICIJI VLASTI... Uspjeli su to jednom napraviti nakon raspada Jugoslavije.. Uspjeli su kompletan "personal" montirati na poziciju vlasti u novonastalim državama..

Tko se nije uklopio taj je bio jednostavno i grubo maknut sa scene.. Poput dr. Zorana Đinđića na primjer.. TAKOĐER, ZAJEDNIČKI SU ODRADILI TAJ PRLJAVI POSAO uz pomoć svojih bjelosvjetskih jataka... Njihovo vođenje novonastalih država dovelo je do raspada tih država... Kako nekada Jugoslavije.. tako sada BiH, SRBIJE, HRVATSKE... Hrvatska je pod kišobranom EU-a koja im je jedini ali sve nesigurniji zaštitnik..

UGOVORITI NOVI RAT?.. To se u glavama ljudi poput Kreše Beljaka vrti danonoćno.. I U SRPSKOJ glavi Aleksandra Vučića i U HRVATSKOJ BELJAKOVOJ GLAVI ali i u BAKIR IZETBEGOVIĆ lubanji svako malo tutnja ratna opcija a MILORAD DODIK mu ne ostaje dužan... Teško će pronaći PRAVI POVOD za ratovanje iako je MOTIV ISTI kao i 90-te.. OPSTATI NA VLASTI...

Još je teže ishodovati DOZVOLU za novi rat na Balkanu jer ČIMBENICI vrlo dobro znaju kako je BALKAN nepredvidivo tlo a ratna NE/sreća bi se svima mogla obiti o glave...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane