Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag


Likovi i senke


Sila Boga ne moli


Nikola Vlahović


Kad jedna mala zemlja poput Srbije i njena neugledna diplomatija primeni američka pravila o zaštiti svojih građana svugde u svim okolnostima i po svaku cenu, onda biva kao što je bilo u slučaju jednog mladog i nepromišljenog nasilnika zbog koga je nastao niz skandala i u Americi i u Srbiji.
Sadašnja državna sekretarka SAD, Hilari Klinton, ta bolesno vlastohlepna žena sa likom masovnog ubice, histerično je tada zahtevala od svih sponzora srpske košarke, a posebno kompanije Hemofarm, da prestane da finansira ovaj najtrofejniji srpski sport, samo zato što je neki nevaspitani balavac sa američkom stipendijom po imenu Miladin Kovačević, prebio svoga kolegu u kafani, i što taj Kovačević aktivno igra košarku.
Samo ovaj detalj u već ispričanoj priči o slučaju Kovačević, jasno govori gde je gnezdo svetskog državnog siledžijstva, i koje sve monstruozne ideje dolaze iz toga gnezda.
Jer, Hilari Klinton je primenila filozofiju da je samo mrtav indijanac dobar indijanac, odnosno, da su svi Srbi Miladin Kovačević, i da je sav srpski nacionalni, politički, ekonomski i kulturni program sadržan u njegovoj prebrzoj pesnici i još bržoj nozi kojom je udario u glavu kolegu Stajnhauera.
Na drugoj strani, srpski konzulat u Americi je uradio nešto što bi za svoje građane uradio i američki, bez obzira šta je uradio u zemlji domaćina i šta o tome misli domaćinovo pravosuđe.
Američko vojno, pravno, diplomatsko i svako drugo nasilje danas je notorna činjenica i ono podrazumeva apsolutno nepoštovanje pravnih sistema drugih zemalja.
Šta god uradio američki građanin u nekoj stranoj zemlji, dovoljno je da utrči na teritoriju američke diplomatske kolonije, bila to ambasada, konzulat ili nešto treće, i on će biti zaštićen kao sveta relikvija.
Dužnost njihovog diplomatskog službenika je da pomogne svojim građanima, a da li će ga američko pravosuđe zbog nekog nedela osuditi u Americi, stvar je procene njihovog pravosuđa. Amerika ne izručuje svoje građane drugim državama, čak ni kad su prestupnici, niti smenjuje svoje konzularne službenike koji pomažu građanima Amerike u neprilici.
U slučaju koji trese srpsku diplomatiju kao što je američku vladu nekada potresala afera Votergejt, Srbija i srpska spoljna politika još jednom su se uverili da nam davitelj iz Vašingtona nije nikakav saveznik.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane