Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Lažna briografija Vuka Jermića


Prvo doktor pa magistar!

Da Srbija nije više bana država, već samo kora od banane, potvrđuje i zvanična biografija ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića. I ona je, kao i biopgrafija njegovog mentora Borisa Tadića - čist falsifikat

A. Lešo

Ovom prilikom potrudimo se da shvatimo razvojni put Vuka Jeremića, trenutno ni manje ni više nego ministra spoljnih poslova države Srbije.
Vuk Jeremić je rođen 1975 godine. U svojoj biografiji na stranicama MSP-a navodi da je diplomirao teorijsku fiziku u Engleskoj. Godina diplomiranja se ne navodi. Pošto je završio fiziku dobio je posao u dve banke???? Fizika i bankarstvo?! Na stranicama ministarstva se navodi:
"Bio je angažovan kao finansijski analitiiar u "Deutsche Bank'', zatim ''Dresdner Kleinwort Benson Bank'' u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu. (www.mfa.gov.yu)
Znači, dok je radio u bankama, spremao je doktorsku disertaciju iz oblasti finansija! Drugi paragraf njegove biografije navodi sledeće:
"Nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard pripremao doktorsku disertaciju". A potom je preskočio na magistarske studije? Znate li nekoga ko se sprema za doktorsku disertaciju pa preskoči na magistarske studije? Verovatno ih ima, ali je to ipak retkost.
Dakle, po svemu navedenom se ne vidi gde je Vuk Jeremić doktorirao i šta je doktorirao?! Možda ništa nije ni doktorirao?
Možda bi mogli još malo da istražujemo životni put Tadićevog pulena, čisto da primetimo da neko nekoga u svemu gorko laže.
U svojoj biografiji navodi da je magistrirao Javnu administraciju na Harvardu. Pogledajmo koji su uslovi za studiranje tog programa:
Master in Public Administration (Magistar javne aministracije) Academic Prerequisite Bachelor's degree and substantial graduate-level coursework similar to MPP curriculum(www.hks.harvard.edu/degrees/masters/mpp/curriculum <http://www.hks.harvard.edu/degrees/masters/mpp/curriculum> or relevant master's degree.
Work Experience
3 years full-time professional work experience (tri godine punog radnog iskustva). (www.hks.harvard.edu/degrees/admissions/overview/eligibility)
Ako je ovo program za koji tvrdi da je završio, izgleda kao da je uslov za prijem u program studija 3 godine radnog iskustva i to podrazumeva puno radno vreme. U zagradi se navodi da osobe koje nemaju tri godine radnog iskustva sa punim radnim vremenom neće biti uzete u obzir za prijem na fakultet. Po informacijama sa stranica Harvarada izgleda da program traje oko 2 godine.
Sledeći detalj iz njegove biografije kaže:
"... i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije..."
Obratite pažnju: Vuk Jeremić je 2000. godine imao 25 godina i navodi se da je postavljen za savetnika Borisa Tadića.
Dakle, čovek diplomirao fiziku (eventualno sa 22 godine starosti), radio u bankama 3 godine kao zaposlen na puno radno vreme (pošto je to uslov za upis na Harvard u navedenu školu), u međuvremenu „pripremao doktorsku disertaciju" i magistrirao Javnu administraciju na Harvardu do 25 godine.
Ako je pod idealnim uslovima završio fiziku sa 22, radio 3 godine punog radnog vremena u bankama tada je već imao 25 godina. Kako je moguće da je do 25 godine već i magistrirao na Harvardu? Možda uslov od 3 godine radnog iskustva za njega nije važio? Ako nije, čime je to zaslužio da taj uslov za njega ne važi?
Mada, možda je i moguće.
Znate li nekoga sličnog na planeti zemlji koji je služio vojni rok na poziciji savetnika predsednika Republike?
Ja shvatam da je Srbija postala banana država, ali ovo sve deluje da se Srbija svela samo na koru od banane.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane