Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Untitled Document

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Nemoguća misija

Milovan Brkić

 

   Po povratku sa turneje po Rumuniji, predsednik Srbije se, indirektno, obratio naciji. Svi znamo da je doteralo cara do duvara, shvata to i predsednik Tadić i poziva na jedinstvo građana i državnog rukovodstva!
   Nismo očima mogli verovati. Sasvim ozbiljan, čini mi se da tako i misli, predsednik poziva na jedinstvo građana, svih političkih partija u Srbiji, sa ciljem da se prevaziđe teška kriza, za koju niko, pa ni on, kaže, ne zna kada će se, i kako okončati.
   U isti stroj predsednik poziva ratne profitere, priproste bogatune koji su na nesreći naroda opljačkali desetine milione evra, narko dilere pune para, bogataše kojima bi tek sud trebalo da utvrdi poreklo, i milione gladnih građana da suzbiju redove, ćute, trpe, i veruju svom rukovodstvu. Ono nema plan izlaska iz krize, ali je važno da mu verujemo.
   Dok milione trudbenika očekuje teška glad, nemaština, boleštine, umiranje, elita će sedeti u crnim džipovima, daleko od pogleda unezverenih građana, družiti se u svojim zatvorenim klubovima, u specijalnim bolnicama i lečiti se u inostranstvu.
   Predsednik je, što raduje, pozvao u taj svoj poredak stvari i nezavisne novinare, ekonomiste, stručnjake, da se pridruže, da daju svoj doprinos, uveravajući nas, da srpska Vlada pomno prati šta govore nezavisni ekonomisti i novinari, i da razmatra njihova mišljenja.
   Nema sumnje, predsednik je odlučio da odustane od borbe protiv korupcije, organizovanog kriminala.
   Njegova misija je nemoguća. Stranka kojoj je on još uvek i predsednik razišla se sa njim. U glavnom odboru sede kriminalci najgoreg kova, koji broje stotine miliona opljačkanih para, i ne pada im na pamet da sa pljačkom prestanu. Finansijeri stranke traže protiv usluge od DS-a, i predsednik je nemi posmatrač.
   Njegova politika očuvanja teritorijalnog integriteta Srbije, i podsećanje na zločine NATO alijanse, uvredila je zapadnoevropske moćnike, uključujući i rukovodstvo EU. Njima više ne odgovara da gospodin Tadić bude na tom položaju. A sa Rusijom, koja nas brani, koliko je to god moguće, predsednik ne želi nikakve druge kontakte, osim njihove podrške.
   Ima li nade da mnogi od nas prežive krizu. Vlada Srbije nema nikakav koncept izlaska iz ekonomske krize. Ona nasrće na gole živote građana, najavljujući da će oporezovati i penzije veće od 125 evra! Koja zemlja u svetu dana ima penzije od 125 evra, i oporezuje ih?  
 Više je nego očigledno da je svu ekonomsku vlast u Srbiji predsednik prepustio banditima oko Mlađana Dinkića. Dokazi koliko je on opljačkao i način na koji je satro srpsku privredu, predsednika ne uzbuđuju, ili on, jednostavno, nema mogućnosti, pre svega mentalne snage da to prepusti organima gonjenja da se bave Dinkićevom kriminalnom grupom.
Verujem da, kada predsednik poziva intelektualce, ekonomiste, nerežijske novinare da pomognu u rešavanju krize, predsednik ima dobru želju, ali u praksi je nemoguće da se čuju pogledi, mišljenja i rešenja koja nude desetine hiljada  mislećih ljudi, koji su počišćeni s političke scene i javnog života, i na ključne pozicije dovedena mlađarija iz DS-a, koja nema nikakvog životnog iskustva, fundamentalnog obrazovanja, vizije i ideje, osim nagona za pljačkom. Čini mi se da je misija predsednika Tadića nemoguća.

  

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane