Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Jedna međunarodna pojava, Nebojša Bajić, slobodno šeta po Kikindi, 

Dela lokalno, uzima globalno

 

Lepo narod kaže: Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane

 

M. Grabež

 

Stečajni upravnik Nebojša Bajić je progledao od kada su nastupila ova krizna vremena. Što je više firmi propadalo on se sve više bogatio. Upućeni uopšte ne sumnjaju da je to jedna od najplaćenijih osoba u državi kojoj mogu da pozavide direktori državnih firmi oko čijih se primanja podizala velika prašina. Koliki je Bajićev bankovni konto samo on lično zna.
Bajić je kao previše uposleni stečajni upravnik, ali to i ne znači da je najbolji, u radnu biografiju upisao veliki broj firmi. Iza njega su se preduzeća još više urušavale u svakom smislu, a hiljade radnika je ostajalo bez posla, hleba... Zrenjaninski Šinvoz je jedan on njegovih zapaženijih ručnih radova koji je prevazišao sve srpske marifetluke  da se tim povodom, nedavno, oglasio i priznati svetski intelektualac Naom Čomski.
Šta je navelo najvećeg kritičara američke spoljne politike koji inače podržava stavove srpske vlade, koji se zalaže za podelu Kosova i Metohije, da se oglasi zbog "tamo neke firme iz Zrenjanina"? Pa jednostavno zato što je na sličan način skončalo pet zrenjaninskih firmi. Šinvoz je najčuveniji primer korupcije, kriminala i urušenog sistema vlasti baš zato što su ga najvećim delom kreirali stečajni upravnici među koje se Nebojša Bajić visoko kotira.
Nebojša Bajić je međunarodna pojava, takoreći globalni fenomen. Njegovim likom i delom se bavila i hrvatska štampa i to u najgore mogućem kontekstu. Kao v.d. direktor kikindskog preduzeća Avala, Bajić je praktično poklonio sindikalno odmaralište ove firme u Rovinju. Objekat površine 160 kvadrata prodato je za 25 hiljada evra trojici advokata - Bogdanu Rodiću i Antu Nobilu iz Zagreba i njihovom Beogradskom kolegi Zoranu Vujoviću. Ta "ruina od zgrade", kako je da bi snizili vrednost u papirima, brat-bratu vredi deset puta više. Sindikalci su zbog svega ovoga podneli krivične prijave protiv Bajića, ali je negde zapelo. Da li u SPBOK-u ili tužilaštvu saznaće se jednoga dana? Da li je i koliko Bajić bio dobar na ovom poslu verovatno se neće doznati nikad!?
Iz Kikinde stižu sve crnje vesti vezane za stečajnog upravnika, glavnog junaka serijala koji može da se nazove propast srpskih preduzeća. Tako je Bajić samo u AD Standard naplatio angažman u ukupnom iznosu od 18.328 evra. Rešenje o visini novčane nagrade potpisao je Aleksandar Stoiljković, stečajni sudija Trgovinskog suda u Zrenjaninu.
Sav ovaj veliki novac za stečajne upravnike isplaćuje se iz stečajne mase propalih preduzeća. Dok radnici strahuju i gladuju, po džepovima stečajnih upravnika lete šuške i evrići.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane