Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Davam ja kažem
Da li je napredak otpozadi put u Evropu
Braća po dupetu

Kad sam pisala tekst "Draga ne budi peder", on se odnosio na moj revolt prema agresivnosti gay populacije i prema tome što insistiraju na usvajanju i podizanju dece.Recimo, videh da sam na listi za izbor naj homofoba. Ja nisam homofob. I mene ne zanima, kakve je seksualne orijentacije bilo ko

Piše: Jelena Tinska

Mi smo zemlja u kojoj  je priča o crkvi neozbiljna. Kao i naša vlast. Uzmimo samo jednu ulicu u Beogradu koja je važna za moj život.
Ulica Svetogorska. Kad smo se posvađali sa Bogom promenili smo joj naziv u Lole Ribara… Sad smo opet sa Bogom na Ti i vratili smo stari naziv. Komično. I nadasve tragično.
 Ako se osvrnemo na post… nije li i to licemerno. Postite i svega se lišavate, a čim se post završi zakoljete jagnje i bacite se na krkanje, misleći da ste se očistili od greha.. Pa sad možete ponovo da grešite. Recimo, videh da sam na listi za izbor naj homofoba. Ja nisam homofob. I mene ne zanima, kakve je seksualne orijentacije bilo ko.
Kad sam pisala tekst "Draga ne budi peder", on se odnosio na moj revolt prema agresivnosti gay populacije i prema tome što insistiraju na usvajanju i podizanju dece.
Gay parada je parada egzibicionizma. Neka gay populacija živi svoje živote između četiri zida. Zašto moraju da se produciraju?
Ne slažem se sa tim da im treba odobriti da se venčavaju jer je to sprdnja nad sprdnjama.
I nikada me niko neće ubediti da je ljubav, odnosno seks između dva muškarca ili dve žene, NORMALNA!
Nije normalna. I nije varijetet. To je izopačenost. Devijacija. Promašaj.

Manipulacija

Jedna od laži koje svakodnevno slušamo je da je ovaj Zakon o diskriminaciji vs SPC, uslov za stavljanje Srbije na belu šengen listu, jer na prste jedne ruke možete nabrojati evropske države koje imaju ovakav zakon. Što kaže gosn Palma: "Ako će pederi da nas vode u Evropu, onda bolje da ostanemo tu gde jesmo!".
Donošenjem ovakvog zakona crkva bila ta koja bi bila diskriminisana ako bi:
-  odbila da venča dva homoseksualca
- odbila da rukopoloži za sveštenika osobu koja je promenila pol
- odbila da pričesti osobu koja ne veruje u Boga.
Evo jednog duhovitog primera iz Norveške gde postoji ovakav zakon:
NN žena, inače sveštenik neke protestantske sekte, upućuje molbu svom vladiki - takođe ženi, da je venča sa njenim psom. Vladičica, da ne bi zapala u nemilost ovakvog zakona jer dovodi u pitanje nečija seksualna ubeđenja, odgovara u pismu:
-  Draga sestro, ja bih Vas rade volje venčala sa Vašim psom, ali mi je za to potrebna usmena saglasnost obeju strana. A s obzirom da ja ne znam kučeći, niti Vaš pas zna norveški, ja nisam u mogućnosti da obavim to venčanje.
Ovo je bila slika crkve… odnosno jedan deo otkrivenih tajni. Mnoge tajne  ostale su u zidinama i nikada ih nećemo saznati.
U svoje vreme dvojica američkih sveštenika katoličke crkve optužena su za seks sa maloletnim dečacima, posle racije na lanac barova koji su služili kao mesta za organizovanu prostituciju u Kanadi. Iz Nju Džersija je saopšteno da su dvojica sveštenika suspendovana sa dužnosti nakon što su uhapšena sa još četiri osobe u raciji koju je izvršila kanadska policija. U raciji je otkriveno i 30 muških prostitutki, među kojima je bilo i nekoliko dečaka starih 14 godina. Sveštenici su 19. jula izvedeni pred sud u Montrealu, a pušteni su posle plaćene kaucije od 636 američkih dolara.
Ukoliko budu osuđeni da su primoravali maloletne dečake na seksualne odnose dvojici sveštenika preti kazna zatvora do deset godina.
 Drago Ljubičić, sveštenik biskupije Krk i župnik u Banjolu na otoku Rabu, priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci zbog provođenja istražnih mera vezanih uz dojavu da je bludničio nad petoricom dečaka starih između 10 i 12 godina.
Krčka biskupija izrazila je želju da "mjerodavne institucije poduzmu one mjere koje su u njihovoj nadležnosti kako bi se u potpunosti rasvijetlila istina".
"Smatramo potrebnim pozvati na poštivanje, zaštitu privatnosti i dostojanstva svih osoba vezanih uz ovaj slučaj." - stoji u kratkom priopćenju krčke biskupije."
Ljubičić je rođen  1944. godine, a 1969. godine zaređen je za sveštenika.  Trebalo je da obeleži 38. godinu u službi.
Sablazan svešteničke pedofilije poslednjih nekoliko godina potresa Katoličku crkvu, kako u Hrvatskoj tako i u svetu, a svaka nova vest o pojavi spomenute društvene devijacije izaziva snažan bes javnosti kako prema inkriminsanim sveštenicima tako i prema crkvi.
Sve u svemu crkva nije kompetentna da uopšte sudi o tome da li je nešto prirodno ili nije prirodno, jer bez obzira što se ne slažem sa tim da treba promovisati pederastiju, poslednji koji o tome mogu da odlučuju su pedofili.

 

 

Licimerje

I opet mi se nameće pitanje: Zašto gay populacija ne napravi neku dobrotvornu akciju. Zašto se ne ističe svojom borbom za ljudska prava, za prava dece, prava Roma, za prava životinja.
Ne, oni smatraju da su ove društvene nepravde istog ranga kao i pravo dupeta.
Ono što je zaista najodvratnije je što u trenutku u kome teško i sve teže živimo, udarna vest na dnevniku je pitanje bulje. A odmah zatim, ko je koga vređao u Skupštini.
Kao popovska unuka, krštena na rođenju. Kao istinski ispravan i častan čovek, ne moram da ističem koliko cenim plemenite predstavnike crkve, koliko se divim Vladiki Nikolaju Velimiroviću, koliko su mi reči oca Tadeja, "kakve su ti misli, takav to je život" bliske i vode me kroz moj vlastiti život, ali zaista se gnušam licemerja koje vlada ovim jadnim narodom.
Ništa licemernije od naše Vlade na ovom svetu ne postoji.
Ono što je veoma bitno utuviti narodu u misli, je da nismo mi ovde da bi naši vladari radili šta hoće i bogatili se na nas račun.
Krajnje je vreme da narod shvati da su oni tu zbog nas. Zato da nama bude bolje. A nama je sve gore… Nama je zaista do te mere sve gore da nas zaista zabole da li će pitanja dupeta da steknu društvene pozicije.
Osim toga, a propo opaski o kojima se pričalo u "Utisku nedelje" kod Olje Beckovic, da vrlo često homoseksualci dobijaju batine, moram da primetim da su jedni od najsurovijih obračuna baš među njima i da oni i te kako umeju da tabaju.
Uostalom, sve je više predstavnika njihove populacije među bilderima. Sve ih češće možemo videti u koži, istetovirane i u sado-mazo fazonu.
Jedna je od zabluda da svaki gay mora izgledati kao mamina curica.
U svoje vreme, u pozorištu je  veliki uspeh  doživela predstava: "Braća po materi"
Ovo je predstava koja bi trebalo da se zove "Braća po dupetu" Amin!

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane