Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nasilje

 

Suva trava i ljudska prava: novi prilozi za biografiju Nenada Čanka

  
Njegov štap visi o njegovom...

Sin bivšeg gradonačelnika Novog Sada Milana Čanka, rođen u Pančevu, diplomirani je sociolog, profesionalni autonomaš, pijanac, narkoman, provokator, siledžija, pustahija... Nenad Čanak i danas živi od lajanja na Srbiju, zalažući se za otcepljenje Vojvodine. Ko je, u stvari, ovaj čovek, istraživao je Tabloidov novinar Mile Ješanov uz pomoć naše analitike i insajdera lik i nedela Nenada Čanka.

 

Mile Ješanov

Poznajete li Nenada Čanka, pitao sam njegove partijske sledbenike. Odgovorili su mi većinom neodređeno: "Paa, onako".
Slučaj gospodina Čanka, koji je s nepodnošljivom lakoćom oduzeo svojoj bivšoj ženi sina, i to tek kada je ona sa drugim čovekom ostala u drugom stanju, osim njegove bahatosti i nemorala, pokazuje i njegove psihičke probleme.
Još od kada je početkom 90-ih gospodin Čanak osnovao svoju partiju - Ligu socijaldemokrata Vojvodine, politika mu je postala profesija. On se u politiku samostalno otisnuo, jer je njegov tadašnji tast Živan Berisavljević pao u ''jogurt revoluciji'' 1987. godine, kao ''ljuti autonomaš'.
Gos'n Žika Berisavljevićnije bio srećan što mu je Nenad Čanak zet. Duboko ga je prezirao, a to osećanje ne krije ni danas u razgovorima sa novinarima.
Sa prvom ženom Biljanom Berisavljević gospodin Nenad Čanak nije bio dugo u braku. Biljana je bila energična, vesela žena.
Često se žalila na svog muža, sedeći u društvu, po kafanama: "Ne mogu da spavam sa malim prstom".
Bog, na nesreću, nije obdario Nenada muškošću, pa se on razveo i od druge žene, Maje Vasić, koja je od njega mlađa 15 godina, i sa kojom ima sina koji danas, hvala Bogu, ima deset godina.
Gospodin Čanak u svojoj kući od 140 kvadrata, u predsoblju drži "umetničko delo", vlastitu figuru izlivenu u gipsu, u prirodnoj veličini, sa istaknutim falusom veličine oko 25 centimetara, koji mu koristi kako bi snove o svojoj seksualnoj veličini učinio makar malo stvarnim, ali i za praktične namene: da na njemu "odmori" svoj štap pomoću koga hoda.
Kratkoća Čankove muškosti može da objasni i njegovu agresiju u javnom životu.
Kada je pre tri godine gospodin Čanak ležao u novosadskoj bolnici zbog problema sa prostatom, lekari su bili primorani da mu ugrade kateter. Imali su problema dok cev uvuku u njegovu muškost.
Seksualno frustriran, gospodin Čanak se često tešio alkoholom, a jedno vreme i kvalitetnom kokom. Vozeći u teško pijanom stanju svoju ''bebicu'' (motor marke Honda), gospodin Čanak je 13. marta 2000. godine, pri brzini od 135 kilometara, sleteo s puta kod Sremske Mitrovice.
Do nesreće je došlo u subotu uveče oko 20 časova i trideset minuta, pošto Čanak nije uspeo da skrene na jednom delu kolovoza između Novog Sada i Sremske Mitrovice.
 Na pitanje da li je u pitanju bilo nešto ozbiljnije od običnog pada, (s obzirom na vreme u kome se tada živelo), ljudi iz Lige socijaldemokrata izjavili su tada da ne sumnjaju ni na kakvu nameštaljku, a Robert Kolar, tadašnji portparol LSDV-a, hitro je izjavio: "Ne, nije ništa. Nemamo nikakve sumnje o nameštaljki - ja sam bio sa njim do trenutka pada, jednostavno dogodilo se. Sam je bio na motoru - nije se ni sa kim sudario, izgubio je kontrolu i pao je".  
Srećom, Bog mu je pritekao u pomoć, i gos'n Čanak je ostao živ. Nažalost, doživeo je prelome butne kosti i povredu kolena. Dugo se lečio, i ostao je invalid. Danas se kreće uz pomoć štapa, i otežano hoda.
Da gos'n Čanak živi u nekoj uređenoj državi, njegova politička karijera bila bi zapečaćena. Prvo, odgovarao bi zbog vožnje u pijanom stanju i zbog krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti saobraćaja. Drugo, čoveka koji u teško pijanom stanju vozi svoju bebicu, niko ne bi stavio na listu za glasanje, i on bi morao za sva vremena da se povuče iz politike.
Ali, Nenad Čanak, po izlasku iz bolnice, nastavlja sa ispadima, zbog kojih bi, da je Srbija pravna država, bio izveden pred sud.
Tako je, nakon dolaska DOS-a na vlast, u stanju svog uobičajenog paradiranja za ''interese Vojvodine'', pred TV kamerama skinuo tablu sa zgrade Radio-televizije Srbije - Radio-televizije Novi Sad, na kojoj je pisalo Republika Srbija - Radio-televizija Srbije. Skidajući tablu, Čanak je psovao majku srpsku!
 Opštinsko javno tužilaštvo u Novom Sad postavilo je zahtev za sprovođenje istrage protiv Čanka, ali je Opštinski sud u Novom Sadu našao da nema mesta sprovođenju istrage, čime je Čanku dozvoljeno da psuje, da skida table sa javnih ustanova i da pravi njemu svojstvene skandale.
Ovaj bahati čovek, teških frustracija, harangirajući protiv Republike Srbije, stekao je lep imetak - kuću u Novom Sadu, u elitnom naselju, opremljenu najskupocenijim nameštajem. I sa kontom od dva miliona evra!
Stalno se pitajući "di su novci vojvođanskih paora", gospodin Čanak ih je skupljao i stavljao u svoj džep. Pri tom, on nije podigao ništa teže od kašike.
Građani Novog Sada još pamte njegove pretnje da će "besiti" one koji su prodali beočinsku cementaru francuskoj firmi La Farž. Onda se Čanak ućutao, kao zaliven, kada su mu Francuzi pokazali svoje argumente - veliku količinu evrića, od kojih zastaje dah, a žitelji Beočina zbog trovanja od francuske kompanije padaju ko snoplje.
Kako je moguće da Nenad Čanak opstaje toliko godina u politici, da pljačka i razbija državu?
Harangirajući godinama protiv Miloševićevog režima, gospodin Čanak je na Trgu Slobode u Beogradu javno poručio desetinama hiljada demonstranata da Miloševića treba "obesiti k'o keru o banderu''.
Nakon ovakvog Čankovog istupanja, grupa policijskih inspektora Sekretarijata unutrašnjih poslova Novog Sada, koji svedoče o tome za Tabloid, odlučila je da preduzme zakonske mere, a povodom operativnih informacija koje je imala. Naime, kako svedoči za Tabloid tadašnji visoki policijski inspektor, novosadska policija je imala informaciju da Nenad Čanak odseda u stanu svoga brata na Limanu, da su u tom stanu opija, da šmrče kokain sa svojim prijateljima i da ima pištolj, sa metkom u cevi, za koji mu policija nije dala dozvolu ni za posedovanje, ni za nošenje oružja.
Tadašnji načelnik SUP-a Novog Sada uputio je svoje inspektore da se ipak konsultuju sa tadašnjim šefom Državne bezbednosti za VojvodinuAleksandrom Gakom. On je izgrdio policajce zbog ove namere, navodeći da je Služba državne bezbednosti, odnosno on, potpisao Nenadu Čanku dozvolu za nošenje oružja, i da ga snabdeva kokom. "Čanak je naš dragocen saradnik, koji radi na kompromitaciji opozicije, i njenom zaluđivanju" - saopštio im je  zapovednički načelnik SDB-a Aleksandar Gak. Inspektori policije su potom odustali od namere da "Čanka privedu zakonu".
Saradnički dosije Nenada Čanka, koji je dostavljen Tabloidovom novinaru, impresivan je. Bivši ministar policije Dušan Mihajlovićizdao je, međutim, Čanku potvrdu da je čist! Nije potkazivao!
Izigravajući velikog demokratu opozicionara, Nenad Čanak je za sebe lično, i svoju partiju,  od službenika Ambasade SAD u Beogradu ubrao lepe novce. Posle svake apanaže, psovao je Srbiju i aktuelno rukovodstvo na sav glas.
Pre nekoliko godina gos'n Nenad Čanak je bio odlučio da ode u Sjedinjene Američke Države na godinu dana, radi specijalizacije! Stvar je bila sređena, i Čankovi partijski jurišnici već su razrađivali modalitete funkcionisanja Lige socijaldemokrata Vojvodine u njegovom odsustvu.
Iznenada, iz sedišta CIA, iz Lenglija, stigla je u Beograd depeša da je Nenad Čanak nepoželjan! Upućeni pretpostavljaju da je Čanak provaljen, i da njegova dvostruka agenturna delatnost, po oceni CIA, nije plodonosna za ovu službu.
Čanak je od tada izgubio podršku iz inostranstva, ali i novce za sebe i svoju minornu stranku, te se sada namiruje iz učešća u organima pokrajinske vlasti. Naravno, i srpski diktator Tadić isplaćuje veliku apanažu Nenadu Čanku kako bi ga stavio pod kontrolu.
Novci se i dalje slivaju u čanak Nenada Čanka. On i dalje nekažnjeno hara Vojvodinom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane