Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Štampar, a cenzor

S. Segedinski

 

Grafički radnici su kroz istoriju bili nosioci progresa. Vlasnici štamparija rizikovali su živote da štampaju jeretičke knjige, romane, samizdate.
Samo je u Srbiji, zemlji čuda, moguće da direktorka štamparije, poklonjene nezavisnim medijima u Srbiji da mogu da se štampaju bez cenzure, napiše medijski zakon koji sve novine šalje na lomače.
Kada je 1998. godine usvojen čuveni Zakon o javnom informisanju, koji je predložila koalicija JUL-SPS, stradali su listovi Evropljanin i Dnevni telegraf, oglobljeni su nezavisni listovi Vreme i Danas, a glavom je platio i novinar Slavko Ćuruvija.
Iz Evrope je posle toga poslata u Srbiju štamparija, poklon listovima Danas, Svedok, Nedeljni telegraf, Vreme i Blic.
Štamparija je trebalo da obezbedi jeftinije štampanje nezavisnih medija koji su bili izloženi represiji.
Budući da je Blic imao najviše akcija u novoosnovanoj štampariji APM Print, za direktora je postavljena gospođa Nataša Vučković-Lesandrić, do današnjih dana ljubavnica Veselina Simonovića, glavnog urednika Blica.
Gospođa Nataša je bila uspešan direktor, a i Upravni odbor joj nije pravio probleme.
Sve se menja, samo je Veselin Simonović ostao isti - mali, sitni doušnik, jajara koja se udvara vlastima, a proganja i pljačka svoje novinare. Njegov sadašnji zaštitnik je ser Oliver Dulić.
Koliko se povećavala Simonovićeva moć, rastao je i uticaj njegove ljubavnice. Prošle godine ona je postavljena za pomoćnika ministra kulture zadužena za medije! Gospođa Nataša nije pisala za novine, ali je nadgledala njihovo štampanje. A kako je ljubavnica uticajnog novinara, koji takođe u poslednjih 15 godina nije napisao nijedan tekst, gospođa Nataša je baš zdušno rešila da je mediji upamte za sva vremena. Sela je i sa svojim ljubavnikom napisala predlog Zakona o javnom informisanju!
Nažalost, gospođa Nataša Vučković-Lesandrić se razume u novinarstvo ko Marica u kriv ...
Kada je pre četiri godine Blic promenio vlasnika, i za direktora bio postavljen izvesni Atila Mihok iz Mađarske, u njegovo srce uselila se i gospođa Nataša. Zaposleni u Blicu znaju da je to teško pogodilo Veselina Simonovića. Kada je zbog preprodaje Blic dobio novog vlasnika, Mihok je otišao svojim putem, a Veselin je svoju milosnicu promovisao u ministarku informisanja!
Par zaljubljenih - jedan beznačajni novinar i njegova štamparka, krenuli su na novinare svim sredstvima. Tabloid će u sledećem broju razobličiti kriminal ovo dvoje ništarija.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane