Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Horoskop

 

Piše: Nataša Vučković-Lesandrić

Ovan

Da vam kažem, horoskop nećete imati gde ni da pročitate ako ovi drski novinari nastave da pišu ovako. A ako ja ne budem imala šta da štampam, moći ćete kod mene da saznate šta vam zvezde kažu. Otvaram agenciju. Zvaće se Svrati bato.

Bik

Ima dana kad bi najbolje bilo da ćutite. Horoskop vam kaže da će taj dan biti kad se bude glasalo u Skupštini o Zakonu protiv štampe. Jer, ako zinete, a to novinari prenesu kao izjavu, a vi ste u stvari zevali, stradaće oni a ne vi. Dakle, pamet u glavu.

Blizanci

Vaš je horoskop takav da bih vam najradije preporučila da uđete u posao sa mnom. Recimo, da štampate neki turistički vodič ili da izdate, recimo, jedan mesečni časopis o ničemu, a da tu opet bude svačega. Kuhinja, sex, sport, sex...

 

Rak

Vaša ličnost je idealna da prikriva informacije, da ih daje novinama i da širi sve vrste propagande i galame. Baš zbog takvih kao vi, sastalo se nas nekoliko koji hoćemo da ugodimo našim prijateljima i donatorima sa vrha, te hoćemo onaj zakon da donesemo.

Lav

Nema dana kad vama ne padne na pamet da se nekome ili nečemu protivite. Takvi ste. E, sad zamislite, kad biste vi bili vlasnik medija kako bi to izgledalo. Šta bi ovaj narod pomislio? Između ostalog i zbog takvih kao vi, mi smo predložili onaj zakon.

Devica

Ništa vam ne bi smetalo da pišete, ako već imate ambicija, jedan dnevnik, i da ga lepo držite u fioci. Ako li vam padne na pamet da ga objavite u celini ili u delovima, teško vama, jer će vam ovaj novi zakon zabraniti te novine istog dana.

Vaga

Ako se slučajno desi da preuzmete vlast u nekoj televiziji, a horoskop vam kaže da biste  mogli uskoro ući u posao sa medijima, dobro se pazite da ne počnete sa emitovanjem informativnog programa. Jer svako ko gukne, posraće se na vašu glavu.
Škorpija

Vaša medijska avantura dobro je smišljena, ali mi, predlagači Zakona o likvidaciji medija,  vodili smo računa i o vašoj retkoj vrsti. Dakle, biće čupavo, gospodo! No, ako nam se omakne pa ne bude zakona, razapnite nas. To već činite.

Strelac

Za vas će biti i ovako i onako, jer ako naš predloženi zakon počisti medije, neće počistiti vas. Tako vam piše u horoskopu. Snaći ćete se vi već. Imate vi devet života, a tek ste tri-četiri potrošili. Dakle, ne bi me iznenadilo da smislite nešto da vas bude a da vas nema!

Jarac

Nikome kao vama neće biti drago što mi predlagači Zakona o zatiranju medija imamo ideju o brzopoteznim zabranama. Jer, vi volite sve brzo, sve odamah i sad.
Dakle, vas ova sjajna antievropska i anticivilizacijska inicijativa neće pogoditi. Spremni ste.

Vodolija

Ohhhh, jadni vi, baš mi vas je žao! Ne mogu da vas prežalim! Pa gde ćete sada objavljivati vaše proroke koji gledaju u staklenu kuglu i govore kako će onaj ministar da padne, a onaj će da dopadne, kako je predsednik bio tamo, a predsednikovica onamo...

 

Ribe

U mutnim vremenima vi se slabo vidite. Ali, neka, ako nam usvoje ovaj predloženi zakon, isplivaćete i vi, kad-tad. A kad isplivate, onda ćete pravo u likvidaciju. Trgovinski sud, zabrana, ukidanje, nestajanje i te stvari. Evo, čestitam, već sad!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane