Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

 

Do koske

 

Predsednik Srbije naredio nove zabrane i masovna hapšenja građana

 

Terorista s praćkom

 

Diktator je izgubio pamet. Nakon što je srpsko pravosuđe doveo do punog rasula u svojoj bolesnoj nameri da ga podredi svojim interesima, a potom izmenio Zakon o javnom informisanju, kojim je slobodu govora sveo na prenošenje zvaničnih objašnjenja izvršne vlasti, Boris Tadić je rešio da se masovno obračuna sa građanima koji nisu oduševljeni njegovom tiranijom

 

Milovan Brkić

 

Javni tužilac Srbije Slobodan Radovanović Pudlica, koji dve godine vrši ovu dužnost, suprotno Ustavu Srbije, saopštio nam je da je podneo predlog Ustavnom sudu Srbije, kojim traži zabranu organizacija (udruženja građana) Obraz i Pokret 1389. Najavio je da će tražiti i zabranu navijačkih grupa!

Nema sumnje da će sudije Ustavnog suda Srbije na čijem je čelu Bosa Nenadić, bivši šef pravne službe OZ Dunav, odmah i doneti takvu odluku. I gospođu Nenadić i još devet sudija ovog suda, predložio je predsednik Tadić. Taman posla da se sudije suprotstave nalogu onog koji ih je na ovu plaćenu i statusnu funkciju izabrao!

Analitičari smatraju da postoje dva razloga kojima se sumanuti predsednik rukovodi u tvrdoj nameri da okupira i razbije Srbiju.

Prvi razlog je lične prirode, smatraju neki analitičari. Predsednik je teško bolestan, što utiče i na njegovo rasuđivanje. U pomućenoj pameti on se sve više oseća da je Hrvat, jer je njegova majka Nevenka sestra od ujaka čuvenih zločinaca Jure i Bobana Francetića. Predsednik je opsednut idejom da će se svojom politikom, kojom nastoji da teritorijalno razbije Srbiju, dopasti međunarodnim centrima moći.

On je potpuno neosetljiv na činjenicu da dve trećine građana Srbije živi na granici i ispod granice egzistencijalnog minimuma.

Većina analitičara sklona je mišljenju da se Diktator odlučio na zavođenje potpune tiranije, jer se plaši prevrata i gubitka vlasti. Njegovu despotiju ugrozila bi nezavisnost sudstva i tužilačke organizacije, i mediji koji su počeli sve otvorenije i konkretnije da ga optužuju za pronevere, kriminal, pederastiju i ukazuju na njegovo loše zdravstveno stanje (bolest - lupus).

Diktatora je teško pogodila odluka o otkazivanju Parade ponosa, jer su učesnici iz njegoveg miljea. Boris Tadić je naredio da se rasture i pohapse sve organizovane grupe građana koje bi mogle da ugroze njegovu tiraniju. I bi tako.

Policija je na dan kada je trebalo da se održi (ali je otkazana) takozvana Parada ponosa, uhapsila Mišu Vacića, portparola udruženja građana Pokret 1389, u trenutku kada je palio sveće ispred hrama Svetog Save!

Privela je istog dana još 30 mladića iz ovog udruženja, i većinu sprovela u zatvor u Padinskoj skeli, jer im je dežurni sudija za prekršaje odmah izrekao kazne od po mesec dana, uz obrazloženje da su pokušali da prisustvuju zabranjenom skupu!

Diktator je naredio da se represija nastavi i prema drugim udruženjima građana, a na nišanu je udruženje građana Obraz.

Javni tužilac Srbije, obrazlažući predlog o zabrani ova dva udruženja građana, saopštio je da je policija 25. septembra, pretresom stana Miše Vacića (koji se već pet dana nalazi u zatvoru), ''našla oružje, propagandni materijal, pancir i više praćki".

Ova ništarija se nije libila da građane bezočno laže. Pretres je izvršen bez Vacićevog prisustva, a pištolj koji je navodno nađen u njegovom neobezbeđenom stanu, je u stvari mali damski pištolj, kojeg je svaki policajac pri pretresu mogao da ubaci.

U saopšenju policije i tužilaštva navedeno je da je kod Vacića nađeno oružje, što ukazuje na veću količinu!

U strahu su velike oči, kažu. Na nišanu Diktatora su i navijačke grupe, koje uzvikuju na stadionima parole protiv režima. Osim Tadićeve sujete, razlog u preventivnom napadu i na grupe navijača i na organizovane političke grupe, analitičari vide u odluci Borisa Tadića da generala Ratka Mladića početkom oktobra izruči u Hag.

Sve pripreme oko Mladićevog izručenja su dogovorene, jer Mladića u Srbiji drže strane obaveštajne službe, ali se Tadić plaši masovnog okupljanja i ustanka građana.

Mladićevo hapšenje može biti samo inicijalna kapisla za jesenji ustanak građana protiv njegove tiranije. Tadić traži da Holandija odmah odblokira primenu Sporazuma o pridruživanju EU, ali ona ostaje dosledna zahtevu da se uhapsi i Goran Hadžić, koji se nalazi u drugoj državi, u koju je Mlađan Dinkić putovao sa namerom da postigne dogovor da Belorusija isporuči Hadžića.

Vlada Srbije je u panici. Za dva meseca neće moći da isplaćuje penzije, kao ni plate vojnicima i policiji. Svakog meseca desetine hiljada zaposlenih ostaju bez posla. Svaka pomoć iz inostranstva unapred je osuđena na krađu koju Tadić aminuje.

Seljaci su pokradeni, i potpuno je neizvesno kako će proći jesenja setva. Stočni fond je desetkovan! Nikakva nova masovna zapošljavanja nisu na vidiku. Ulica, kafane, sportski stadioni postali su poprište socijalne afirmacije mladih. Sa druge strane, političke stranke, saveznice DS-a, (LDP, LSV, DHSS...) na sva usta blate Srbiju i njene građane, tražeći denacifikaciju i teritorijalnu dezintegraciju. Prljanje Srba je nepodnošljivo, a Diktator se tome raduje. Taj bunt poniženih građana Srbije mora jednom da eksplodira, i Dikator pokušava dautka mlade napadima kordona policajaca, hapšenjem, pretnjama, progonom...

Ali ko se mača lati, od mača i gine. Hoće li se teror, kao bumerang, vratiti Diktatoru?

Dok smo se Boris i ja u mladosti sastajali na proskribovanim skupovima, naša deviza je bila - što su zatvori puniji, sloboda je bliža. Predsedniku je sada omiljen samo prvi deo ove parole.

Oktobar je. Milošević je pao u oktobru. Da li će i Tadić otići po istom scenariju?

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane