Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Da vam ja kažem

 

Da vam ja kažem

 

Udate kurve i ljubavnice kučke

 

 

Zašto su udate žene uvek časne u očima čaršije i zašto su ljubavnice anatemisane kao kučke?

 

 

Piše: Jelena Tinska

 

Novu knjigu počela sam da pišem pre nekoliko dana, u oktobru ove godine, odmah nakon pojavljivanja moje knjige "Tajne kreveta poznatih muškaraca", ali ne slučajno. Kao što sam Tajne pisala sa željom da se bar delom obelodane svinjarije poznatih frajera iz Srbije i ex Jugoslavije, koji se usuđuju da hrabro skidaju gaće u kojima nema ničeg osim problema, samo zato što im moć, novac i slava dozvoljavaju da zahtevaju divljenje i na tom planu svojih gubitaka i propasti. Knjiga je, dakle, bila u odbranu žena. Želela sam da ih naučim da treba da cene sebe i da nikada ne pristanu na uvrede i bedan seks sa nekim samo zato što je taj neko imućan i poznat. U ovoj knjizi braniću ljubav. Samim tim češće ću braniti ljubavnice nego žene u braku, koje sve znaju i ćute da ne izgube blagostanje i svog pseudomužjaka koji je ljubav našao na drugom mestu.

 

 

Ko je kurva?

 

Smatra se da je kurva žena koja naplaćuje svoj seks. Takođe se veoma često ljubavnica naziva kurvom i glavnim krivcem za neverstvo muža. Ljubavnica biva napadnuta, a mužu biva oprošteno. A zar nije kurva udata žena koja zna da je muž vara; ili ona koja ne uživa u seksu sa njim a to krije; ili ona koja ima druge muškarce tajno, a sve samo zato što ne želi da se odrekne udobnog života, titule žene nekog ko je važan faktor u društvu; ili zato što je u našoj sredini još uvek "sramota razvesti se"?

Život dobro udate žene umnogome se razlikuje od žene koja je sama. Udata žena, i još dobro udata žena, cenjena je u društvu onoliko koliko je cenjen njen mili muž.

Koliko god da je uspešna, žena koja je sama uvek će biti na tapetu. Uvek ocenjivana. Još ako je lepa i zavodljiva, ako nema dlake na jeziku i ako je potpuno nezavisna, u našoj sredini će biti ogovarana i izložena zlobi i zavisti. I često, veoma često, naročito ako menja partnere, ona će u startu biti prozvana kurvom.

A udata žena slobodno će menjati tajne ljubavnike i biće poštovana.

Ovu knjigu sam počela sa dva svoja iskustva. Sa dve istinite priče iz mog života. Dva puta sam bila ljubavnica. Nijednom nisam bila u tajnoj vezi. Moja logika je sledeća: Ako ja znam da postoji supruga mog ljubavnika, koji je vara sa mnom, onda nije lepo da supruga ne zna za mene.

Zašto ljubavnica mora da bude tajna? Zašto ona mora da štiti leđa svom ljubavniku? Ako neki muškarac ima hrabrosti da živi dvostruki život, onda neka snosi i konsekvence.

A za ovo čuvanje leđa opet je kriva samo ljubavnica. Zato što ćuti, zato što pristaje na to da bude tajna veza. A onda će za Novu godinu ostati sama, dok muž bude sa ženom... Sama će da ide na letovanja. Možda neće imati decu.

Svakako će u nju prstom upirati. Zvaće je kučkom. Krivica je što je zavela jadnog muža.

Evo baš pre izvesnog vremena, u svom tekstu Teofil Pančić je napisao da je Siniša Vučinić  na sudu imao za olakšavajuću okolnost, po rečima sudije, to što je porodičan čovek.

Da li je to moguće?

Svakako, udata žena i porodičan čovek termini su koji nam idu u prilog.

Nije bitno što ta žena uopšte ne voli svog muža, što taj čovek ima svoje ljubavi na drugom mestu, što žive u laži, što su zajedno zbog nekretnina, lažući se međusobno da je sve zbog dece.

Ona je čak svetica jer se pravi da ne vidi kako je vara, da bi spasla brak.

Čuj, spasla brak! Od čega? Od ljubavi, od nade, od iskrenosti, od laži?

I što je najstrašnije, takvi brakovi postaju model njihovoj deci koja, naravno, sve vide i stiču utisak da se tako radi.

Dakle, strašno.

Kako izgleda vaš oženjeni ljubavnik?

On vas izvodi, kupuje vam skupe poklone, čokolade, parfeme, cveće... i jedne večeri vas pozove na piće u svoj stan koji izgleda fantastično. Dobra muzika, divne čaše, pravo piće i sve je kao u bajci.

Sve je kao u bajci do jednog trenutka kada vi odete u kupatilo da napuderišete nos i tamo vas sačeka malj koji sve vaše snove sruši na gomilu. Kupatilo je puno detalja koji ukazuju na to da ono pre svega pripada jednoj ženi - Njegovoj ženi, koja je recimo na putu, i ta muška svinja se mrtva hladna usuđuje da u njeno vlastito kupatilo, u najintimniji kutak njenog života, pusti drugu, njoj sasvim nepoznatu ženu, koju mrtav hladan ima nameru da strpa na njenu stranu postelje, verovatno čak i ne promenivši čaršave.

Kategorija zauvek oženjeni muškarac u stanju je da vam na najbeskrupulozniji način pruži najudobniji život koji uključuje u svoj tok vašu samoću za Novu godinu, letovanja, zimovanja itd.

Zanimljivo je da je ovaj gospodin gotovo uvek oženjen pravom suprugom, koja se pravi da ništa ne vidi, jer nije luda da joj padne nivo ako se razvede, pošto ova vrsta žena obično uzima prezime svog muža i ne bavi se sobom nikako drugačije do prepuštajući se osoblju u skupim salonima lepote, i ostavljajući bogatstvo po buticima koji prodaju dizajnerske stvari. Oni su u stvari neraskidiv spoj i jedini ko se tu napati  to ste vi, ako nasednete na njegovu priču koja izgleda ovako: on je u braku samo zbog dece, već odavno nema sa ženom nikakvu intimu, ali ili je ona bolesna ili bi bez njega jadna propala i umrla, a deca bi otišla stranputicom. Avaj!

Kad sam jednom bila u pravoj ljubavi sa oženjenim čovekom, on je sve rekao svojoj ženi. I onda je ona plakala i plakala i molila, i on se sažalio i ostao sa njom.

A onda sam ja jednog dana napisala knjigu o svojim ljubavima i ta žena ga je ostavila kad je knjiga izašla. Unikum je to što mu je ona oprostila neverstvo i ostala je sa njim. Ali nije mogla da mu oprosti kad je čaršija to saznala.

Koja farsa i dvostruki aršin.

Najčešći primer je muškarac koji izgleda ovako: siguran u sebe, besprekornog izgleda, u skupim kolima, koji vas obožava, kupuje vam parfeme, izvodi vas na skrovita mesta (to vas tera da poverujete u ogromni kapacitet njegove maštovitosti).

 

O mentalitetu braka

 

Mislim da je interesantno osvrnuti se na različite mentalitete u svetu kada je reč o neverstvu. Kod Anglosaksonaca žena u slučaju razvoda dobija pola imovine, bez obzira na to ko ju je stekao, a ako je prevarena još i više. Još jedan dokaz o tome da je brak često prostitucija. U Francuskoj žena može da ne dobije ništa pri razvodu čak i ako je prevarena. Kod nas, zna se, sve zavisi od dobre volje i veza, nema pravila...  Udavati se il' se ne udavati, pitanje je sad?

Meni se sve više čini da je uistinu ponižavajuće otići kod službenika - matičara, popuniti formulare, platiti taksu i zakazati termin da pred gomilom ljudi kažeš sudbonosno DA, dok svi okolo plaču zbog svoje sopstvene nervne napetosti prouzrokovane teškim životom, a izgleda kao da su dirnuti, dok vas ON ljubi u usta, pred svima. Odvratno. Onda se još i potpišete. I potpišu se i svedoci. I, kao, vi ste sada nečija privatna svojina. Ma, daj.

Beogradom kruži sledeći vic. Došla devojčica kući sva u suzama i mama je pita zašto plače. Pa kako da ne plačem, odgovara dete, kad se u mom razredu jedino ti i tata niste razveli i meni se svi smeju.

Zamislite se nad ovim vicom. Gde ima dima ima i vatre, a biti ljubavnica je zaista očaravajuće.

Muškarci su jedino u toj varijanti zaista OSVAJAČI, izmišljaju letovanja, pišu pisma, zovu telefonom. Proveravaju, prate i sve od sebe daju da vas nateraju da kažete to smešno i ponižavajuće DA, pa da odahnu, da se opuste, da se izuju i izvale dok ne krenu u pohode za novim osvajanjima u kojima vas više nema.

Poznajem jednu ženu koja ima rogove kao jelen trofejac. I što je najvažnije i najstrašnije, to je njena logika. Ona kaže: "Šta se mene tiče šta on radi kada nije sa mnom. Samo da ja ne doznam. A drugo, on mene seksualno zadovoljava. Ako može to da radi i nekim droljama, baš me zabole. Neću valjda da se odreknem svega što imam zbog ljubomore."

I sad neka mi neko kaže da ona nije najobičnija kurvetina.

 

 

 

"Brak je najviši oblik prostitucije.

           Indijski mislilac Osho

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag