Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ultimatum

Ultimatum

 

Da li je volja naroda da se unište zemlja, vojska, industrija, prošlost, budućnost...?

 

Vi mrtvi hladni, mi mrtvi gladni

 

 

Poštovani gospodine Brkiću,

 

Mi oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije kojima je Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).

Zahvaljujemo Vam na izuzetnoj smelosti, hrabrosti i profesionalnosti što ste, za razliku od ostalih medija iz zemlje, u nekoliko poslednjih brojeva vašeg časopisa istinito, precizno, objektivno, hronološki tačno i dokumentovano ukazali na kriminalno delovanje najvišeg državnog i vojnog vrha u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

Otkrili ste konkretno mehanizme delovanja organizovanog kriminala u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane pod direktnim vođstvom kumova: Borisa Tadića, Dragana Šutanovca i Ilije Pilipovića.

Početkom marta ove godine direktno smo se obratili pismom "predsedniku" Borisu Tadiću, u kome smo ga upoznali sa delikatnim pitanjima u vezi sa sistemom odbrane, kriminalnim stanjem u samom Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije kao i kriminalnim delovanjem ministra odbrane Dragana Šutanovca.

Do sada od "predsednika" nije bilo nikakve reakcije, što je i razumljivo kada imamo u vidu kakav je njegov odnos i odnos njegove stranke prema građanima Srbije, Srbiji pa i samoj Vojsci Srbije. Šta očekivati od predsednika koji ima zadatak da što više unizi i uništi kako Srbiju tako i Vojsku Srbije?

Bili bismo Vam zahvalni kad biste u jednom od narednih brojeva Vašeg časopisa objavili naše otvoreno pismo, koje ovog puta upućujemo poslanicima Skupštine Republike Srbije, koji su i te kako odgovorni za ovakvo stanje u zemlji, sa nadom da će kao najviše zakonodavno telo, u skladu sa Ustavom i drugom pozitivnom zakonskom regulativom, preduzeti adekvatne mere protiv najvišeg političkog i vojnog vrha zemlje radi sprečavanja daljeg uništavanja Srbije.

 

U Beogradu, 4.5.2010. godine

 

Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

 

 

 

OTVORENO PISMO POSLANICIMA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE

 

 

Poštovana gospodo poslanici,

 

Mi, oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije, kojima je oficirska čast i Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane i ministra za ekonomiju i regionalni razvoj), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).

Vi dobro znate da se Srbija više od dve decenije nalazi u izuzetno teškim uslovima u svim vitalnim oblastima i prerogativima državnosti i države.

Srbija je već dugo u krizi, svetska ekonomska kriza se samo prelila u Srbiju pojačavši siromaštvo, partijsku netrpeljivost, tenzije i probleme.

U jednoj takvoj atmosferi - uz kriminalnu i neodgovornu vladajuću koaliciju, nezainteresovanu i neorganizovanu opoziciju, zavisno, neodgovorno i korumpirano tužilaštvo i sudstvo, nesposobnu i korumpiranu vladu, neodgovorne i korumpirane ministre, neodgovornog i sujetnog predsednika, uz medije koji su, umesto da budu mediji, trgovina na veliko i malo - Srbija polako ali sigurno klizi u totalno samouništenje.

Gospodo poslanici, kao pripadnici najvećeg zakonodavnog tela u zemlji, kao izabrani predstavnici naroda (predstavljate narod, kako volite da kažete), objasnite nam:

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi više od trećine građana Srbije živelo ispod praga siromaštva?

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi stotine hiljade radnika primalo mizerne plate koje pri tom kasne mesecima i godinama, da bi bili bosi, goli, gladni, da bi im se pretilo otkazima i da bi bili prepušteni sami sebi?

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da običan građanin Srbije od medija skoro ništa ne može saznati o realnom životu u zemlji Srbiji. Umesto da otkrivaju, mediji danas skrivaju. Skrivaju strašnu sliku zemlje koja nikada u svom postojanja, bar u mirnodopskim uslovima, nije bila ovako beznadežna, besperspektivna i besmislena?

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi Vojska Srbije, koja treba da služi svim građanima Srbije, državi Srbiji, u celosti bila pod kontrolom jedne političke stranke (DS) i jednog do dva čoveka (kumova Borisa Tadića i Dragana Šutanovca)?

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da Vojska Srbije nalogom izvana i samovoljom predsednika države i ministra odbrane (inače kumova) bude transformisana, reformisana, smanjena, prestrukturirana, kao da je u pitanju tuđa vojska, vojska neke druge države a ne srpska, i da niko iz sveta i okruženja Vojsku Srbije više ne uzima za ozbiljno?...

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi se vojska Srbije godinama urušavala i da bi aminovali da ministar vojni iz DS u mirnodopskim uslovima samo za godinu dana uništi preko 80 odsto vojnog potencijala Srbije, a NATO alijansa uz primenu najsavremenijih borbenih sredstava za 78 dana svakodnevnog bombardovanja nije uspela da uništi više od tri odsto vojnog potencijala?...

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi kadrovska rešenja u Vojsci Srbije bila na principu rodbinskih, kumovskih veza i partijske pripadnosti?... Da organizovani kriminal i pljačka vojne imovine postanu praksa takvih kadrova i da se protiv njih ne samo ne preduzimaju zakonske mere već se isti nagrađuju, pohvaljuju i unapređuju, što je postalo pravilo u Ministarstvu odbrane, sektoru za materijalne resurse, upravi za snabdevanje?...

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi ministar odbrane Dragan Šutanovac i njegov pomoćnik za materijalne resurse Ilija Pilipović (inače kumovi) mogli da imaju nekoliko ofšor kompanija preko kojih na "zakonskoj osnovi" bez ikakvih posledica pljačkaju vojnu i državnu imovinu?...

- Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da mirno posmatrate kako su kapaciteti Vojske Srbije i Ministarstva odbrane (sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje) stavljeni u funkciju Jugoimporta SDPR i kako vladajuća klika preko monopolističke državne firme Jugoimport SDPR i nekoliko privilegovanih kompanija (CPR Impex, Evaco, GIM, Jugohemija) urušavaju celokupnu odbrambenu industriju Srbije, remontne zavode, institute i opitne centre?

 

 

Poštovana gospodo poslanici,

 

Kako objašnjavate činjenicu da su u vreme "nenarodne diktature", kada smo svi bili "slepi", radile sve fabrike, ljudi su bili nasmejani, država je bila država a vojska je bila vojska, i jedna od najcenjenijih institucija u zemlji. Od 2000. godine, od kada smo u demokratiji" i od kada smo svi progledali, u Srbiji nemamo fabriku koja radi, nemamo osmehe na licima ljudi, niti imamo državu po volji građana, niti imamo vojsku.

Mi oficiri Vojske Srbije (veći deo), kojima je Srbija, oficirska čast i patriotizam iznad svega, zarad nekakvog evropejstva koje nam godinama obećavate, zarad nekakve reorganizacije, profesionalizacije vojske, zarad nekakvog liderstva na Balkanu, zarad nečije sujete i umišljenosti da je Srbija lider na Balkanu, nećemo dozvoliti da Srbiju, Vojsku Srbije i dalje urušavaju i da se građani Srbije utope u najcrnje podaništvo i slugeranjstvo.

Uzmimo se u pamet svi skupa!

 

U Beogradu, 4.5.2010. godine

 

Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

 

Dostavljeno:

- svim poslaničkim grupama Skupštine Republike Srbije

- Večernje novosti, Politika, Danas; Blic, Vreme, NIN, Tabloid

- RTS, B-92; TV Košava, TV Avala

- ambasadama Rusije, Amerike, Kine, Nemačke, Engleske, Kanade, Francuske, Belgije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane