Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Istraga

 

Istraga

Čovek čiju je zlu sudbinu odredila Nataša Kandić

 

Poznajete li Simu Spasića?

 

Prošla godina bila je kobna za Simu Spasića. Gospodin Spasić je čovek koji je stajao na čelu Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih lica na Kosovu. Njegovo stalno podsećanje da je dolaskom snaga NATO alijanse na Kosovo i Metohiju nestalo, kidnapovano i ubijeno više od 1.300 Srba, pred očima ''oslobodilaca'', strašno je razljutilo počasnu građanku Ferizaja (Uroševca) Natašu Kandić. Ova besprizorna žena je dobijala milione evra da bi Srbiju predstavljala kao zemlju mraka, ubica i kriminalaca, koju su mučili jadne Albance na Kosovu, a oni su se branili od takvog zla osnivajući terorističku organizaciju Oslobodilačka vojska Kosova (UČK)

 

Milica Grabež

 

 

Ruka i prljav novac Nataše Kandić, koju je ostavio i njen verni pratilac advokat Dragoljub Todorović, uvidevši njenu bolesnu pohlepu, namamile su bivšu ženu Sime Spasića, Sandru Stanković, da učestvuje u montiranju procesa Simi Spasiću, koji će ga odvesti u zaborav, i ostaviti ucveljene prodice bez čoveka koji je stalno podsećao međunarodnu zajednicu na  1.300 mrtvih Srba.

U noći između 3. i 4. januara prošle godine G. Spasić je zanoćio kod svoje bivše žene, s kojom ima dvoje maloletne dece, u njenom iznajmljenom stanu u Nišu. U njen stan Sima je došao na njen poziv, a ona je ujutru pozvala policiju, prijavljujući da je silovana!

Sve ostalo je klasika. Sima biva uhapšen, počinje proces koju u Okružnom sudu vodi Zoran Krstić. Njegova bivša žena ga teško optužuje, navodeći da je ostala u drugom stanju, nakon navodnog silovanja. Sudija nalaže veštačenje ploda materice, i DNK pokazuje da Sima nije otac! Otac deteta je, ispostaviće se čim presuda postane pravosnažna, izvesni Bratislav Marković, koji je bio svedok na sudu. Čim je proces okončan pred sudijom Krstićem, njegova bivša žena tuži tog Bratislava Markovića radi utvrđivanja očinstva i plaćanja alimentacije - Opštinskom sudu u Nišu ( P. 23/10).

Sudija Zoran Krstić osuđuje Simu Spasića na četiri godine i tri meseca zatvora! U sudskoj praksi ovo je vrlo visoka kazna.

Nesrećni Simo je baš nesrećan. Njega je u ovom postupku zastupao advokat Borivoje Borović. On je iz Bjelog Polja, a vešto fascinira klijente rečenicom: - U ovoj krivično pravnoj stvari. Od varanja i prodaje klijenata ima vilu na Dedinju, a poznat je kao zet Vuka Draškovića. Ogrezao u prevarama, a u sprezi sa Boškom Ristićem, advokatom iz Niša, članom Visokog saveta sudstva, došao je glave i Simi.

Uvidevši da je počinila gnusni zločin, Simina bivša žena pismom se obraća Vrhovnom sudu Srbije, a koju upućuje preko Okružog suda u Nišu. U pisanoj molbi Sandra moli Vrhovni sud da Simu oslobodi, ili blaže kazni, jer njihovo dvoje dece imaju traume, i doživotno će ih nositi. Ona piše časnim sudijama, nada se da će i Sima izvući pouku iz ovog slučaja. I njena deca pismom, svojerčuno, pišu sudijama Vrhovnog suda, moleći da njihovog oca puste na slobodu.

Reizabrani sudija Zoran Krstić uništava pisma!

Apelacioni sud u Nišu 8. aprila ove godine - potvrđuje presudu. Sve molbe Sime Spasića da se utvrdi istina i pročitaju pisma, odbija arogantno sudija izvestlac Ranko Banović, koji je u ovaj sud došao iz Opštinskog suda u Prokuplju. Banović je poznat kao ovejani kriminalac, a bio je sa svojom suprugom, takođe sudijom u Prokuplju, od Visokog saveta pravosuđa predložen za razrešenje, zbog nerada i kriminala, koji je vršio kao sudija, za račun glavara DS-a iz Prokuplja.

Na sednicu veća advokat Borivoje Borović nije došao! Prodao je i ovog klijenta! Godinama Borović živi na varanju klijenata, od kojih uzima ogromne pare, obećavajući im povoljne presude. Omražen u pravosuđu, jer je svojevremeno bio poslanik u Narodnoj skupštini Srbije i predsednik Odbora za pravosuđe, on je ucenjivao sudije i tužioce, preteći im razrešenjima. On je višegodišnji doušnik policije (objavićemo posebno istraživanje o njegovim radu) i veliki broj njegovih klijenata je zbog njegove arogancije i stalnih varanja klijenata, trvdnjama kako uzima pare i za sudije i tužioce, dobio veće kazne od uobičajenih, jer su se, na taj način, sudije ograđivale od njegovih priča da im je on dao novac.

Simu Spasića očekuju teški dani u niškom zatvoru. Neopravdana osuda mnogo boli. I njegova bivša supruga i njihovo dvoje dece su u nevolji. Sandra je očigledno prevarena, upotrebljena i odbačena, a Sima nedostaje svojoj deci. Ipak, sudija Zoran Krstić mirno spava, kao i Ranko Banović i v.d. predsednika Apelacionog suda u Nišu Bata Cvetković.

Izbegli Srbi sa Kosova i Metohije, kojima je Sima bio predvodnik, ne mire se sa njegovom nesrećom. Oni znaju ko je Simu poslao u zaborav, i obećavaju da će namiriti dug prema onima koji su njemu i porodici uništili život. Neka im ne zadrhti ruka. Mi ćemo nastaviti da opisujemo Simino stradanje.

 

 

  

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane