Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Rasprodaja

Rasprodaja

Kako srpski predsednik oslobađa ratne zločince

 

Čiji si ti, mali?

 

Zašto Viši sud u Beogradu osuđuje svoje državljane, optužene za ratne zločine, isključivo na najteže kazne? Za njih je napravljen najsuroviji zatvor u Evropi, u Zabeli, a predsednik Tadić se kune da nijednog osuđenog Srbina neće pomilovati!

 

Arpad Nađ

 

Po nalogu Tužilaštva za ratne zločine iz Beograda, vlasti Bosne i Hercegovine uhapsile su, po međunarodnoj poternici, državljanina Hrvatske Tihomira Purdu.

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor odmah je obavestila građane svoje zemlje da će preduzeti sve mere da gospodin Purda bude pušten iz ekstradicionog pritvora, uključujući i razgovor sa srpskim predsednikom Borisom Tadićem.

Kabinet predsednika Srbije saopštio je dan kasnije da je predsednik Tadić razgovarao sa hrvatskom premijerkom Kosor i da je saopštio da bi o slučaju Purda trebalo da se dogovore dva ministarstva pravde i državna tužilaštva.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović Maca odmah odlazi u Zagreb i puna sreće i radosti saopštava kako je sa hrvatskim kolegom postigla dogovor da srpsko tužilaštvo ustupi spise krivičnog predmeta Tihomira Purde Županijskom tužilaštvu u Vukovaru, da ono razmotri slučaj i odluči da li će krivično goniti optuženog Purdu. Takođe je od blagoglagoljive i pohotne srpske ministarke pravde zatraženo da Srbija, bez odlaganja, amnestira sve hrvatske branitelje Domovinskog rata, koji su na spisku ratnih zločinaca srpskog tužilaštva! Maca ovaj zahtev nije prenela javnosti Srbije po povratku iz svoje unizne misije, a kolegi iz Hrvatske obećala je da će taj zahtev proslediti predsedniku Srbije, koji voli da ispunjava zahteve "iz regiona".

Sud Bosne i Hercegovine je, na opšte iznenađenje srpskog predsednika, odbio da ukine ekstradicioni pritvor Tihomiru Purdi, tražeći da to učini srpsko tužilaštvo odustajanjem od krivičnog postupka.

Kada su u pitanju ratni zločinci iz regiona, srpski predsednik Boris Tadić, po majci Francetić, od loze čuvenog koljača Jure Francetića, naredio je da se ukine kazna od 13 godina zatvora na koju je osuđen Ilija Jurišić iz Tuzle, zbog zločina koji je naredio kada je na kolonu JNA otvorena vatra i kada su ubijena 92 vojnika, 32 teško ranjena, a 140 zarobljeno. Veće Apelacionog suda u Beogradu, kojim je predsedavao sudija Siniša Važić, izbeglica iz Osijeka, ukinulo je presudu Iliji Jurišiću i vratilo predmet prvostepenom sudu, a Jurišiću ukinulo pritvor. On se potom kao heroj vratio u Tuzlu.

Pritvor Jurišiću ukinut je po nalogu Borisa Tadića, jer tadašnji član predsedništva BiH Haris Silajdžić nije hteo da dođe u posetu Beogradu, dok je Jurišić u zatvoru!

Pre dve nedelje Veće za ratne zločine Višeg suda u Beogradu ukinulo je pritvor petorici Albanaca, pre objavljivanja presude, i oni su zauvek otišli na Kosovo! Na slobodu su pušteni po nalogu srpskog predsednika Borisa Tadića, jer se on dogovorio sa poslanikom Narodne skupštine Rizom Halimijem iz Preševa da on glasa za usvajanje predloženog budžeta Srbije, a da ovaj, za uzvrat, pusti na slobodu petoricu optuženih Albanaca.

Nepodnošljiva lakoća kojom srpski predsednik trguje ratnim zločincima vređa nacionalno dostojanstvo svakog građanina. Ako se zaleči od teške bolesti, Tadića treba izvesti na sud i osuditi kao saučesnika u ratnim zločinima.

Primer Jadranke Kosor, koja brine o svom građaninu, nije poučan za Borisa Tadića, koji, čini se, duboko prezire sve što ima predznak srpsko ili srpski!

U Hrvatskoj su optuženi za ratne zločine počinjene nad Srbima za desetine svirepih ubistava nad nedužnim i nenaoružanim građanima, osuđivani na po sedam-osam godina zatvora. General Norac kaznu izdržava u vili pored zatvora u Gospiću, sa svim počastima. Glavaš je pušten da ode u Bosnu! Opaki zločinac iz Vukovara Siniša Rimac, koji je učestvovao u ubistvu porodice Zec u Zagrebu, a oslobođen je zbog "proceduralnih razloga", zbog ratnog zločina dobio je pet godina zatvora! Tuđman ga je odlikovao, a Mesić mu smanjio kaznu! Izvesni Hrastov, koji je ubio 13 nenaoružanih Srba u Karlovcu, ni posle dve decenije nije pravnosnažno osuđen, jer mu je kaznu od sedam godina ukinuo Ustavni sud Hrvatske!

S druge strane, svaki Srbin kome se sudi u Hrvatskoj zbog učešća "u oružanoj pobuni" dobio je od 15 do 20 godina zatvora!

Na najteže kazne i Viši sud u Beogradu osuđuje svoje državljane optužene za ratne zločine. Za njih je napravljen najsuroviji zatvor u Evropi, u Zabeli, a Tadić se kune da nijednog osuđenog Srbina neće pomilovati!

Koje je države Boris Tadić predsednik?

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane