Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Rajka i snajka

 

Arpad Nađ

 

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas smenio je prošle godine svoju zamenicu Radmilu Hrustanović. Gospođa Hrustanović je došla sa porodicom iz Sarajeva i odmah se uklopila u novu sredinu. Bila je advokat, poznata je po slučaju kada je falsifikovala potpis Arkanove prve žene i u njeno ime pristala na razvod!

Onda je, kao član Građanskog saveza Srbije, gospođa Hrustanović ušla u politiku. Prvo u SO Zvezdara, u kojoj je pljačkala k’o luda, stanove, poslovni prostor, lokale... Dogurala je i do gradonačelnika

Beograda. Kada se novom gradonačelniku smučio njen i lopovluk njene porodice, potpisao je rešenje o njenoj smeni sa mesta svog zamenika.

Ali, gospođa Radmila je dobila snahu. Anu Urošević! Nisam siguran da li je Ana udata za Radinog sina Murata ili Nikolu, ali jeste njena snaha.

Kada je 2003. godine Boris Tadić izabran za ministra odbrane, Ana Urošević je postala njegov portparol! Sa 24 godine života!

U Ministarstvu odbrane su Ana i Boris često ukrštali rukavice, mlatili se, psovali, gađali... Tadićeva konkubina je tvrd orah, luda k’o i Boris.

Kada je Ana zatrudnela, a Boris ustoličen na mesto predsednika Srbije, on potpisuje ukaz išalje je za diplomatskog službenika u Rim! On se u međuvremnu i propederisao.

Prateći po Rimu Borisa i Anu u slobodnoj šetnji, italijanska služba bezbednosti SICMI često beleži njihove svađe, tuče, nemile scene.

U Rim gospodin Tadić putuje kad mu je volja, nikom ne podnoseći račune. Ustvari, puneći svoje račune po bankama u Rimu, želeći da jednog dana i on postane kao Berluskoni! Opisivači njegovog lika i (ne)dela tvrde da je predsednik ‘’težak’’ dve milijarde. Da nije te proklete bolesti, i kad bi nastavio da vlada, siguran sam da bi brzo sustigao Mubaraka, Ben Alija i druge desperadose.

Ovih dana je predsednik Srbije potpisao ukaze o postavljenju naših ambasadora u Rimu i Bratislavi. Nije teško pogoditi ko će obavljati ove odgovorne dužnosti. Za ambasadora Srbije u Rimu predsednik je imenovao svoju bivšu konkubinu Anu Urošević. U svojoj 32. godini Ana je dogurala do mesta ambasadora! Njene svekrva Radmila Hrustanović upućena je za ambasadora Srbije u Bratislavi.

O, Srbijo majko, plači! Pa Gadafi, Mubarak i Ben Alisu mala deca u odnosu na srpskog predsednika i njegovo nasilje, primitivizam i zloupotrebe.

Da je boljeg zdravlja, da nije ophrvan teškom bolešću, ko zna kakve bi nam sve gadosti priredio Boris Tadić.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane