Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Alibabina pećina

 

Milovan Brkić

 

 

Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić poslednjih nedelja dolazi na posao u pratnji policije. Jedno vozilo ide ispred onog u kojem je gospodin Tijanić i uz zvuke sirene sklanja "sumnjiva" vozila s maršrute, a drugo vozilo, u kojem su policajaci s automatima, štiti "leđa" vozilu u kojem je pomenuti direktor.

Kada uđe u zgradu TV Bastilje, generalnog direktora do njegovog kabineta prati policijski službenik, koji ostaje ispred vrata dok je gospodin Tijanić na poslu!

Kome se to zamerio direktor Javnog servisa Srbije?

Od kako su u javnost dospeli podaci o njegovim pljačkama u državnoj televiziji, u kojima on, osim za sebe, pare uzima i za marketinške agencije Tadićevih savetnika i stranačkih kolega, a oni posle novac prebacuju na račun stranke i svog predsednika, gospodin Tijanić je čuvan kao da je američki predsednik!

On krade, a građani plaćaju policijske službenike da čuvaju ovog čoveka dugih prstiju, koji je krao u svim režimima, i kao pseto služio svakoj vlasti. Čak je gospodin Tijanić dobio i čoveka koji, osim metka, treba umesto njega da ide i u - zatvor. Sve ugovore sada, umesto Tijanića, potpisuje njegov zemljak sa Kosmeta Vladan Čkrkić!

Ne postoji nijedna zemlja u kojoj toliko državnih službenika, direktora, savetnika ministara i partijskih funkcionera danonoćno čuvaju do zuba naoružani policijski službenici. Da li se ovih dve hiljade ljudi, koliko Tadićevih mafijaša čuva policija, boji zbog svojih lopovluka, otimanja, zbog svojih debelih konta, ili im policijska pratnja dođe kao statusni simbol. Prebrojiš njegovu pratnju i odmah znaš koliko je dotični važan.

Ministri u evropskim državama na posao dolaze autobusom, metroom, biciklom ili, eventualno, svojim vozilom. A ovde i sekretarice pomoćnika ministra, dugonoge kurvice, prati do posla policija.

Zar smo toliko bogata država da hiljade policajaca plaćamo da čuvaju ove skotove?

Od kada je srpski predsednik smrtno oboleo, i kada mu je iz svetskih centara poručeno da mora da ode, da podnese ostavku i odrekne se nasilja, on je postao sve luđi, nervozniji, a ološ oko njega, sve uplašenija.

Prema spisku koji je dostavljen Borisu Tadiću, oko dve hiljade njegovih partijskih sledbenika i članova njegovih koalicionih saveznika, otelo je od međunarodnih kredita, od donacija i pomoći koja je upućena u Srbiju u poslednjih deset godina, više od 35 milijardi evra! Svakom lopovu iz pomenute grupe, identifikovani su računi i na koji način su oteli državne pare.

Obećavajući "partnerima iz Evropske unije" da će njegova vlada odlučno da se uhvati u koštac s korupcijom, oronuli i smrtnom bolešću ophrvan diktator pokušava da se ponovo naruga svojim "partnerima". Ima on za njih rezervne žrtve. Ne može on dozvoliti da bivši ministar Tomica Milosavljević završi u zatvoru. Zašto? Jer i Tomica može da razveže jezik pa da progovori koliko je para namenjenih lečenju bolesnih građana ukrao za tog Borisa Tadića. Koliko miliona evra je prebacio na Tadićev račun i na račun DS-a od donacije Vlade Japana, koliko miliona je drpio za diktatora od međunarodnih kredita za poboljšanja zdravstvenog sistema i nabavku nove opreme.

Milion po milion, i Tadić je, prema izveštaju američke obaveštajne službe, sakupio na svojim računima preko dve milijarde evra!

Zbog te dve milijarde, valjda samo zbog toga i nemirnog sna, umirućeg predsednika čuva i po sto pedeset vojnih specijalaca!

Ali, od smrti i metka ne pomažu ni oklopni automobili ni stotine čuvara. Svaki zločin ima svoj kraj, i očekuje - rešenje.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane