Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Odjeci sa beogradskog Hipodroma

 

Drogirani konj i tajkuna vonj

 

Tek sad je vidljivo dokle dosežu tajkunske veze bivšeg Đinđićevog bezbednjaka Janjuševića, u tužilaštvu, pravosuđu, policiji, vojsci, ministarstvima...

...

 

Od 4. avgusta ove godine, od kada je u Tabloidu objavljen članak o Zoranu Janjuševiću i njegovom teroru na prostoru beogradskog Hipodroma, na molbu Skupštini Beograda i gradonačelniku Đilasu da nešto uradi tim povodom, stigao je samo jedan birokratski odgovor: da su "...podneli zahteve da se stvar ispita i kada budu dobili izveštaje - obavestiće...".

Ali, kako kad su te iste službe kojima se Đilas obraća, pre svega Republička građevinska inspekcija, već zvanično zabranile dalju gradnju ovom tajkunu, ali je posle samo nedelju dana preko njegovih advokata doneto "rešenje o sanaciji terena"!

Gospođa Jelena Erceg, republički građevinski inspektor, rekla je doslovno: "Nama je to dovoljno"!

Gradonačelnik Đilas je obilazio gradilišta oko mosta na Adi, bio je i na Hipodromu... Zahtev je već bio dobio. Zbog čega nije došao u taj čuveni "Janjuševićev krug", a trebalo je samo da pređe ulicu i lično bi se uverio šta taj čovek radi i po kom to zakonu naplaćuje 150 evra svakome ko zakorači na sporni teren? Neće biti da Đilas ne zna o čemu se ovde radi!

Zoran Janjušević, bivši BiH policajac, Đinđićev "bezbednjak", debelo je naplatio svoje prvoboračke zasluge! Bez ikakvog zakonskog odobrenja, bez plana, bez projekta, krenuo je da ruši sve što mu se našlo na i oko beogradskog Hipodroma.

Među renomiranim jahačima i trenerima vlada nepodeljeno mišljenje da taj čovek čovek nije normalan, da zaista nešto nije u redu sa njim i da mu nije mesto niti na Hipodromu nitč u konjičkom sportu, koji je, izgleda, odlučio da zajaši. Tokom prvenstva, u jednoj fazi takmičenja, Agencija za doping kontrolu "usudila se" da izvrši doping test jednog Janjušević konja! Ispostavilo se da je to grlo bilo dopingovano (analiza se vrši u Nemačkoj, u Kelnu!).

Janjušević je, prema svedočenju brojnih učesnika, pokušavao na razne načine da zataška stvar pa je molio veterinara Stefana Đokovića (brata Vuka Đokovića, pomoćnika ministra za finansije, prim. aut.) da napiše kako je taj konj navodno lečen sedam dana pre takmičenja!

Zanimljivo je i ponašanje g. Borisa Ivkovića, direktora Hipodroma. Devedesetih smo imali "manekena" i košarkaša za direktora Hipodroma, a sada imamo i - glumca!

Reč je, naime, o čoveku koji "svojata" objekte i hoće da ih "kontroliše", a zapravo je tragikomični trabant kriminalca sa koji m on nije sposoban da izađe na kraj!

Tek sad je vidljivo dokle dosežu Janjuševićeve veze u tužilaštvu, pravosuđu, policiji, vojsci, ministarstvima...

 

   Gordana Sasenović i grupa građana, vlasnika takmičarskih grla

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane