Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Novi Sad

Novi Sad

Razglednica iz srpske Atine

 

Klinički slučajevi opšte pljačke

 

Nepotizam i korupcija na Medicinskom fakultetu, raspad sistema u Kliničkom centru Vojvodine, nepotizam, pljačka i korupcija u Institutu u Sremskoj Kamenici, pljačkanje i skrnavljenje Nacionalnog parka Fruška Gora... Iza svih kriminalnih radnji uvek stoji i Bojan Pajtić

 

Arpad Nađ

 

Medicinski Fakultet u Novom Sadu sa punim pravom nosi epitet "porodični fakultet", jer na njemu studiraju uglavnom deca univerzitetskih profesora. Ovdašnjoj javnosti nije nepoznato da su godinama, generacijama zapravo, nošeni indeksi "na upisivanje ocena". Činila su to deca već postojećih profesora ovog fakulteta, ali i deca njihovih bližnjih, kao i deca važnih i uticajnih prijatelja.

Među onima koji regularno studiraju, obično kažu da treba biti debilan pa u takvim uslovima ne završiti fakultet i zauzeti mamino ili tatino mesto na katedri.

Na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu danas tu ružnu "tradiciju" uzgaja dekan Nikola Grujić  koga studenti zovu  "Mister  400 evra" ili  "Šipkovani dekan", jer je, prema svedočenju očevidaca, svojevremeno dobio batine  metalnom šipkom od dva Crnogorca  sa DIF-a koji nisu hteli da plate za ispit na kome su jedino  po njihovoj priči  naučili "...kako konj prdi!"

Ne tako davno, dekan Grujić  je imao sličan susret neprijatnog karaktera, ali mu je ovoga puta student doneo i peticiju potpisanu od strane nekoliko kolega i koleginica koji  jednostavno nisu hteli da plate reket za upis sledeće godine studija!

 Dekan je iz besa pozvao svoje prijatelje iz novosadske policije, preciznije iz odeljenja krvnih delikata (poznata "bosanska grupa" u SUP-u  o kojoj je Tabloid već  više puta pisao kao o zaštitnicima kriminalaca i ratnih profitera u Novom Sadu). Oni su ovog hrabrog ali nezaštićenog studenta maltretirali da kaže  brojeve telefona i adrese svojih kolega koji su napisali peticiju protiv dekana Nikole Grujića!

I gle čuda, dekan Grujić neverovatnom brzinom sve studente prebacuje u narednu godinu bez obrazloženja! Da bude jasnije, Grujić  se na raznim skupovima hvali kako će tužiti štampu i tako pribaviti pare za fakultet koji  stoji na klimavim nogama...

Siva eminencija Nikole Grujića je pokrajinski  ministar za nauku i tehnološki razvoj, Pajtićeva desna ruka- profesor dr. Dragoslav Petrović,  koji je zbog slične situacije takođe bio "šipkovan", ali kad je pijan izlazio iz neke rupe na Ribarskom ostrvu.

Ovog gotovo sedamdesetogodišnjaka  je navodno pretukao jedan student kojem je skandalozni Dragoslav seksualno uznemiravao devojku na fakultetu (Petrović je, inače, odavno  poznat po uznemiravanju studenata ženskog pola za razliku od svog štićenika Bojana Pajtića koga interesuje isključivo LGB populacija!).

 

Manjak državi a višak lopovima

 

U Kliničkom centru Vojvodine nastalo je malo zatišje u ljubavnom trouglu  između direktora Dragana Draškovića i Vesne Bolidovske - Pajtić, te njenog formalnog supruga Bojana. Naime, gospođa Bolidovski je ljuta što je morala da sruši i sopstvenu prezentaciju na društvenoj mreži Facebook, zbog jednog egzotičnog prijatelja iz Dominikanske republike. 

Ali, ono što je znatno bitnije, to je cifra od 48 miliona evra manjka u KCV, koji je nastao zbog pronevere u manjku Kliničkog centra Vojvodine.

Dr. Drašković kuka ako je situacija toliko dramatična da će ubuduće raditi isključivo smenski bez plaćenih dežurstava, te da će plate biti srezane za 20-30 osto, i da se osim penicilina nikakvi drugi antibiotici ne smeju davati!

Za smanjenje  plata zaposlenima u Pokrajinskom zdravstvu lobirao je i predsednik  lekarske komore Vojvodine Prof. Branislav Perin koji je poznatiji kao kradljivac nameštaja apoteke u Kamenici zbog čega je bio  saslušan kod istražnog sudije!

Ministar zdravlja Srbije je na svu sreću rekao da od  priče  o smanjenju plata nema ništa , već  treba vratiti ukradeno! A, to će ministar, po svemu sudeći, da radi sa policijom...

U strahu od svega učinjenog  dr Dragan Drašković je platio  i lične telohranitelje koji ga na smenu  čuvaju 24 sata za 5000 hiljada evra, smenjujući se na straži u stražarnici  koju je pored rampe na prilazu  napravio u dvorištu svoje kuće!

Armija  čuvara iz drugih firmi obezbeđenja bdi nad njim dok je na poslu i svi zaposleni znaju da to  košta kao čuvanje narko bosova u Kolumbijskim  kartelima. 

 Telohranitelj dr Dragana Draškovića, direktora Kliničkog centra Vojvodine je izvesni  Meks koji je bio "Legijin čovek" i koga je Draškoviću lično pozajmio  Bojan Pajtić jer je i njega čuvao. Bojanu Pajtić ne zna kako da se oduži  ljubavniku  njegove  žene  a to nije mala šala!

Na Institutima u Sremskoj Kamenici je za dva miliona evra kupljen poslednji CT na institutu za kardiovaskularne bolesti  gde  sve češće nema ni pejsmejkera ni  srčanih zalistaka kao osnove za rad sa teškim životno ugroženim pacijentima a koji su  urgentniji  i mnogo, mnogo manje koštaju od  savremenog CT aparata…

Ali, direktorka Nada Čemerlić - Adžić  izgleda ovaj CT  kao zakasneli miraz donosi suprugu Ottu uz  blagoslov Izvršnog Veća Vojvodine (da i Otto  ima svoju prodaju na Institutu) gde, kako njegove kolege kažu, pravi katastrofalne greške u dijagnostici  jer nije u stanju  niti da otkrije niti da  pravilno opiše nijedno oboljenje!

Ovaj poslednji aparat je plaćen 2.000.000 evra mada je njegova prava tržišna vrednost između  400.000 i 700.000 evra! Kolko su se pojedinci ugradili dovoljno govori novosagrađena  kuća gospodina  Borisa Kopilovića, vredna oko 5.000.000 evra koji je kao bivši  Pajtićev čovek za nabavke u zdravstvu pokrajine  zarađivao oko 35.000 dinara  mesečno!

Nakupovali su se oni tih aparata dovoljno da od Kamenice naprave pravi Černobil jer za novi CT niti zidovi imaju atest za zračenje niti se to radi u posebnom bunkeru i  izvan  radnog vremena kad nema mnogo  zaposlenih kao je to uobičajeno u svetu.

Naučnoistraživački projekti za koje  dr Nadica-Čemerlić Adžić naplaćuje od 45.000-90.000 evra po projektu, nemaju nikakvu validnost i ništavni su (projekte je uzimala po pravu jačega jer apsolutno nema nikakve kvalifikacije da bude glavni istraživač - principal  investigator za šta se pohađa i polaže međunarodni kurs koji  iznosi  13.000 funti sterlinga).

 Za sve ovo jos uvek "nema saznanje" pokrajinski sekretar za zdravstvo  Dr Atila Čengeri  jer iako tečno govori Mađarski  slabo razume Srpski pa kad krene po Vojvodini obavezno je sa prevodiocem.

 

Odlazak Bore konja

 

Odjeknula je i vest o neopozivoj ostavci Borislava Novakovića, zvanog Bora konj, koji je bio direktor Zavoda za izgradnju grada u dva mandata. Od ove ostavke i komentara na Novosadskom radiju 021 da će Borislav Novaković  a i svi direktori  ZIG-a odgovarati uplašio se i Igor Mirović koji je bio saučesnik ovima u prljavom otuđivanju gradskog zemljišta i uništavanju grada koje traje  sa URBIS-om već  dve decenije.

Na autobuskim stanicama je osvanuo plakat - Činovnik u ZIG-u  - Posao iz snova - sve što vam treba je članska karta vladajuće stranke!

Gradskog zemljišta je sve manje a Pajtićev nekad verni  LBGT  prijatelj nije čekao da ZIG dođe na finansijski pa se odlučio na bekstvo, upozorivši  mnoge čelnike u DS-a na nevolje koje dolaze...

Biznis je nekad  preko ZIG-a išao jako dobro i svima je u vladajućoj koaliciji bilo do seksa a najviše Nenadu Čanku koji je alfa i omega građevinske mafije u Novom Sadu i to po sledećoj šemi: prvo se donosi  globalni urbanistički plan na osnovu koga  preduzimači kupuju skupo  placeve na predviđenim lokacijama za ekskluzivniju gradnju. Onda odjednom, na detaljnijem planu se pomera predviđena lokacija i o tome se obaveštava  građevinska mafija -  Dule Dalton, Gajić iz "Aleksandar gradnje", Aca Dijagonala i za ili džabe kupuju lokacije gde će stvarno biti nesto izgrađene...

Naravno Nenad Čanak je kum ove mafije i on  godinama  daje ključ u ruke, pogotovo kad umesto predviđenih pet spratova na zgradi iznikne deset ili dvanaest  za šta je zadužen Jeftić iz URBIS-a da aminuje...

Nekad je Nenadu Čanku i  njegovom kumu, uhapšenom narko bosu Nenadu Opačiću u svemu ovome pomagao stavljajući ljude u gepeke automobila da se provozaju po gradu dok razmisle koliko treba...

 

Buši, buši, dok se ne sruši...

 

Pokrajinska vlast unakazila je i rasturila Nacionalni Park Fruška Gora napravivši kamenolom na Paragovu u potezu Orlove Glave gde je na sastanku Upravnog Odbora Nacionalnog Parka koji je održan 10.10.2011. godine, u prostorijama  Zavoda za zaštitu prirode u Radničkoj ulici gde je pod rukovodstvom Slobodana Puzovića (bivši sekretar za ekologiju) a inače sluga i poslušnik Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića - insistirano da članovi UO Nacionalni Park Fruška Gora donesu skandaloznu odluku o izdvajanju kamenoloma Orlovo Oko iz Nacionalnog parka Fruška Gora te upisivanju u katastarske knjige kao posebnu gruntovnu jedinicu što  ne pamti niko niti u Srbiji niti igde u svetu da se tako nešto desilo ili pravnim aktom dozvolilo.

Bilo kako bilo, Dušan Borovica je dao izjavu da je tu parcelu  kupio za neku ženu iz Rume na licitaciji, kad, gle, u papirima piše da je to baš njegova venčana žena!

 Kamen koji se eksploatiše kosta 200 dinara po toni što je deset puta jeftinije od stvarne cene a Pajtić  je Borovici dozvolio eksploataciju 800.000 tona kamena!

Za deset minuta ''Orlovom glavom '' prođe pet-šest kamiona koji pripadaju firmi Dušana Borovice i voze  na koridor 10 gde kamen sa prevozom  prodaju po ceni koju jedino Pajtić i Borovica znaju. Misleći da  i pored svega  njihovu glavu sakrivenu u pesak niko ne vidi, Pajtić i Dragoslav Petrović donose i odluku da ''Bačka-Put'' ne prodaju korumpiranom Borovici već su sada u poslu sa Miodragom Kostićem, koji je Bojanu Pajtiću jako blizak po seksualnim opredeljenjima.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane