Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Obeleženi

 

Milan Glamočanin

 

Miladin Kovačević iz Kule više nije građanin. Odaziva se po matičnom broju u Okružnom zatvoru u Somboru.

Miladin Kovačević je mlad čovek, bio je sportista, dobar đak, dobar student. Njegov život je postao pakao kada se u SAD potukao sa vršnjakom, poludrogiranim Jevrejinom koji je imao jake veze što su dosezale do državne sekretarke Hilari Klinton.

Američki sud je, zbog moći gospođe Hilari, odredio kauciju za Kovačevića da se brani sa slobode. Neverovatnih 100.000 dolara, dok su ostali učesnici u tuči platili po nekoliko hiljada. Miladinovi roditelji, ugledni lekari iz Kule, pozivaju u pomoć rodbinu, sakupljaju navedeni iznos i šalju Generalnom konzulatu u Njujorku da taj iznos plati za njihovog sina.

Uvidevši da će skončati u zatvoru, Miladin dobija putni list u konzulatu i dolazi u zemlju. Gospođa Hilari, sa pozicije državne sekretarke diže dreku do neba, preti srpskim vlastima i traži Miladinovo izručenje. Srpski predsednik bi i svoga oca izručio Ujka Semu, ali ga u tome sprečava Ustav. Ali, on će za, račun gospođe Hilari, uništiti Miladina. Da bi umirio Klintonovu, Tadić nalaže Vladi Srbiji da njenom rođaku, istučenom Brajanu Stajnhaueru plati ni manje ni više nego 900.000 zalembaća. On je Jevrejin i jedino pare mogu da smire njegovu izabranu dušu...

U Beogradu protiv Kovačevića pokreću krivični postupak, bez obzira na to što sud u Njujorku protiv njega nije povukao poternicu, niti je ustupio spise predmeta srpskom pravosuđu. Kako beogradski sud nema te spise, u saradnji sa Kovačevićevim advokatom Borivojem Borovićem, srpske vlasti prisiljavaju Miladina na nagodbu - da prizna krivicu i ode u zatvor, a onda će ga oni likvidirati, udvarajući se gospođi Hilari.

Umesto da ode u Sremsku Mitrovicu, Miladina šalju u zatvor u Somboru! U pravu tamnicu! Bivši sportista je utamničen bez mogućnosti da vidi bela dana. U međuvremenu, teško je oboleo. Stradala mu je kičma, a Slobodan Homen, izabranik, sekretar u Ministarstvu pravde, želi da Miladin izađe u kovčegu. Ako ga u najkraćem roku ne operišu na VMA, Miladin, u najboljem slučaju, može da preživi, ali kao invalid - u kolicima.

Od pritiska srpskih vlasti, koje su Miladinu i njegovoj porodici pretili kidnapovanjem i izručenjem u SAD, njegov otac Petar ostao je bez oba bubrega, i na dijalizi je.

Ugledna porodica Kovačevića iz Kule - uništena je! A Miladina će, i ako izađe u kolicima, naši kidnapovati, da mu gospođa Hilari opali šamar. Pare je dala svom rođaku, ali ona voli i da muči. Lezbejke su surove kad se svete. Još suroviji su oni koji joj se iz Srbije udvaraju. Ali, i njihova sveća dogoreva.

  

  

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane