Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Rek'o Boris

Milovan Brkić

Ne kradite! Šef države Boris Tadić ne trpi konkurenciju.

Predsednik i njegova kamarila zauzeli su državni aparat preko podmićivanja i korupcije. Od špekulacije i javne pljačke su napravili nauku. Nabili su dugove i narodu, i državi, i gradovima...

Novac i korupcija vladaju zemljom. Pokvareni političari izdali su radnog čoveka, stavljajući profit u svoj džep, tretirajući nas kao da smo ovce. Umorili smo se slušajući njihova obećanja za koja znamo da ih neće ispuniti.

Korupcija je gora od prostitucije. Prostitucija dovodi u opasnost moral pojedinca, a korupcija moral cele zemlje. Korupcija je kao grudva snega, čim počne da se kotrlja, počne i naglo da se uvećava.

Kada bi se običan čovek ponašao kao Boris Tadić, neko bi odmah zvao policiju da ga uhapsi i privede kod lekara ili istražnog sudije.

Srbijom, od kada je Boris Tadić inaugurisan za njenog predsednika, vlada se dekretima, uredbama. Rek'o Boris, i tako mora biti. Kakav ustav Srbije, kakvi zakoni! Zakoni se donose da se prikažu misijama Evropske unije. Onda te zakone osporavaju sa svih strana, a često i sudije Ustavnog suda Srbije.

Srpski predsednik nema nikakva ustavna ovlašćenja da odlučuje u ime Republike Srbije. Ali, on šparta belim svetom, potpisuje, obećava, pregovara, dogovara... Barem tako njegova propaganda mašinerija predstavlja njegova putešestvija podanicima.

Ovog bolesnog skota, koga većina britanskih listova opisuje kao retardiranog srpskog predsednika, francuski predsednik Nikola Sarkozi primio je na ulazu Jelisejske palate, preuzeo dokumenta o podzemnim tunelima i skladištima u Libiji, koja su gradila srpska preduzeća, i prstom mu pokazao da može da ode. Nije čak ni saslušao njegovu molbu da se zaštite njegove pare koje ima na računima italijanskih banaka. Rukovanje sa Sarkozijem Tadićeva kamarila prikazala je kao istorijsku posetu srpskog predsednika Francuskoj!

Državna kancelarka Angela Merkel donela je, prilikom posete Beogradu, spisak zahteva srpskoj vladi, kao preduslov za bolju saradnju sa ovom zemljom. Na tom spisku je kao prioritetno pitanje hapšenje Tadićevih bandita koji su visokom korupcijom opelješili Srbiju za oko 35 milijardi evra.

          Iako je nemački Bundestag jednoglasno, na predlog kancelarke Merkel, odlučio da Srbija ne ispunjava uslove za kandidaturu i ulazak u EU, sidom zaražen srpski predsednik, kao šef svoje stranke pozvan je kao gost na kongres opozicione partije SDP u Belinu. Ovo kurtoazno prisustvo Tadićeva mračna propaganda predstavila je kao veliki uspeh - on je, tvrde, nagovorio lidere SDP-a da nateraju Merkelovu da promeni stav po pitanju Srbije!

Samo bolesni umovi mogu tako bestijalno da prenose laži Tadićevog kabineta. Oni misle da je sasvim dovoljno da saopšte laž podanicima i da oni u nju poveruju. Rek'o Boris, i tako je. A Borisu je duša u nosu, samo što ne padne. Živi je leš, kome se broje dani.

Državni aparat, koji samo štiti lični interes diktatora i njegove bande, nije ništa drugo nego leš - koji kasnije biva oboren svojim sopstvenim truležom i sopstvenom korupcijom.

Sve što kaže, srpski predsednik - slaže. Dvorska klika oko njega, koja je svesna njegove prolaznosti i brzog odlaska, sprema se za bekstvo. Jedina briga Tadićevih bandita je gde da uteknu, kako da obezbede kontinuitet svog lagodnog života. Srpska omladina mora da se spremi da ih pronađe u belom svetu i kazni za surovi zločin - pljačkanje države kojim su oduzeli budućnost mnogim generacijama, a Srbiju doveli do raspada.

                                                     www.milovanbrkic.com

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane