Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 71

RTV  Svetac

 

(Van)bračni  kadija

 

Rajko Roki Dvizac

 

Dobro veče, dragi gledaoci kraj ružičastih ekrana. Dobro veče želim svim članovima Biroa za nezaposlene, a vas je, hvala našoj koalicionoj vladi, sve više i više. Pa pošto nemate ni gde ni šta da radite - naša gledanost je porasla. Dobro veče želim i žilavim penzionerima, koji su uprkos Krkobabićevoj pomoći, uspeli da prežive. Ne, nisam zaboravio ni našu naprednu omladinu o kojoj je tako zdušno brinula drugarica ministarka u ostavci, baš kao i njen Mlađan(i) šef o virtuelnih 1.000 evra. I na kraju, kolektivno dobro veče želim svim noćobdijama koji zbog evropskog rasta cena, od silne sreće ne mogu da spavaju. Tako je, bolje da gledate nas nego gomilu neplaćenih računa. Samo večeras, voditelj ove pedagoško-poučne emisije (Van)bračni kadija sam ja, Rajko Roki Dvizac.

Ako ste se dobro ušuškali u svoje fotelje još iz vremena crvenog bravara, da krenemo sa emisijom. Red je da vam prvo predstavim goste u našem studiju, koji je opremila kompanija Imaš kuću, mazni od države i stan, tebe štiti koalicioni ministar. Ove večeri za kadije su izabrane ličnosti od iskustva u bračnim vratolomijama. Njihova (van)bračna pravednost je do sada hiljadu puta overena u realnom životu. Pre svega tu je neponovljiva Severina, dalmatinska cura fina. Sveža mlada mekog srca, koja uprkos svemu veruje u ljubav i ono što uz ljubav ide. Tu je i večiti mladoženja Mima Karadžić sa neverovatnim talentom da u svakom trenutku preskoči ludi kamen. Ekrem Jevrić je opravdano odsutan (znate ono:Poso kuća, poso kuća, poso kuća... ne stiže čovek na televiziju), ali je zato tu majstor nad majstorima za bračne zavrzlame, neponovljivi, uvek snalažljivi brakolomac... vrhovni kadija... Mile Kitić!!!!! Molim publiku za gromoglasni aplauz za naše večerašnje kadije (čuje se pljeskanje dlanova, a režija pojačava ton i dodaje aplauze i skandiranje sa mitinga naših političkih stranaka, onih većih, a ne onih čije kompletno članstvo staje u kombi a ipak je u Vladi). Bravo, bravo, evo tapšem i ja (valjda će mi moj drug Željko dati veći honorar kad vidi koliko se trudim?). Pre nego što vam predstavim večerašnje tužibabe, evo malo i reklamica naših voljenih sponzora.

Reklame... reklame... reklame... (10 do 15 minuta).

Evo nas. Zahvaljujući trudu naše voljene, nikad prežaljene koalicione vlade, opet smo u studiju. I najzad da predstavim večerašnje tužibabe: to je penzionerski bračni par Boris i Vukosava Jovanović sa Dorćola (po scenariju opet sledi aplauz od tri minuta). Dobro veče i dobro nam došli, Jovanovići. Zašto se vi pod stare dane tužakate?

- Smeta mi što je moj muž počeo da se farba. Dok je samo farbao brkove, to sam i razumela, ali sada je počeo da farba kosu, pa čak i obrve - siktala je baba Vukosava.

- Ti se farbaš 30 godina, a ja sam počeo prošle godine i odmah mi zvocaš - inatio se deda.

- Prvo, to ne priliči tvojim godinama, a drugo, ako se već farbaš, kupi sebi farbu a ne da kradeš moju mahagonicrvenu. Izgledaš ko Boki 13, bože me sačuvaj - krstila se Vukosava.

- A ti da ne briješ brkove mojim žiletom, bila bi ko Haris Džinović - pravdao se deda.

-  Dobro de, smirite se. Ubedili ste me da imate problem koji samo televizija može da reši. Da čujemo šta kažu naše kadije. Reč ima cura fina - Severina.

- As ti gospe, ja ne volim brkate žene. Draži su mi muški, bili farbani ili ne. Borise, glasan za te, jer si muški, a brkate žene treba razvaliti po njušci - otpevala je Seve.

- A ne, ja sam stručnjak za lepši pol - usprotivio se Mima. - Svoj glas dajem gospa Vukosavi. Šta to, moliću lepo, fali brčićima? Oni su tako seksi, prirodno iritirajući, tako golicljivi, tako...

- Dobro, dobro, razumeli smo šta je glumac hteo da kaže. Rezultat je 1:1. Dakle, presudiće glas folk kazanove Mileta Kitića. Izjasni se, care.

- Poznato je u ovom regionu a i dijaspori da ja volim žene, a bogme vole i one mene. Valjda zbog mog prezimena. Vukosava, dajem ti svoj glas i moje prezime pride - namigivao je car Kitić.

U TV studiju je usledio opšti aplauz oduševljenja. Čak ga je i Saša Popović odmah pozvao kod sebe u emisiju da ga o "prezimenu" Narod pita. Nema labavo na Pinku. Kadije su presudile da je brkata baba-Vukosava pobedila. Ružičasta pravda je zadovoljena. Mima i Kitić su grlili baba-Vuku, češkali je po brčićima. Deda Boris je sakrio glavu u Severinino krilo da mu gledaoci ne vide suze. Ovakav izliv emocija kod prostog i gladnog naroda može da izazove samo emisija (Van)bračni kadija. Hvala Pinku što ovako nešto postoji. Ako već Snežana Malović ne rešava probleme naroda, tu je TV Pink. Blago nama, ružičastim Srbima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane