Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Direktno

Direktno

Epizoda 72

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Led nam je prvo ledio kosti, a sada preti poplavama. Ali, agregatno stanje vodevrsto ili tečno) nije jedina srpska muka. Nas zakiva ono što nas ne pokriva! Kriptotitoisti, priučeni nacionalisti, liberalni evropejci, jalovi intelektualci, gradski seljaci, raznobojni sindikalisti! Čitava galerija likova, kojima je devizni račun draži od sopstvene krštenice, sprema se za izbore. A Srbi se redovno klade na pogrešnog konja. Na startu su i rage i ždrepci! Neutrenirani kratkoprugaši će nas nagraditi zlom koje će se za nas kačiti kao čičak za čakšire.

Dugo već prozivam jalove srpske intelektualce da mi pokažu samo jedan istorijski ili državnopravni dokaz da 13. maja 1941, kada je đeneral Mihailović stigao na Ravnu goru i odmah stupio u borbu protiv Nemaca, nije dan početka antifašističke borbe u Srbiji. Oni nisu i neće doživeti da Sava i Dunav teku crveni od njihovih partijskih knjižica, ali će doživeti da Sava i dunav teku crveni od stida sa lica njihovih unuka. Tog dana ću progutati svoj osmeh u znak žalosti za zaleđenim srpskim osmesima.

Čovek iz popularne stranke pita mog kuma Živu na čijoj sam listi za izbore. Kum odgovara: "On je na listi DB - odavno. Za odstrel! To mu je nasledstvo od oca, tzv. očevine!"

Ovih dana je hit-pesma Zek, zek koju pevaju Gagi bend i Džej. Oni koji su dozvolili emitovanje ove "pesme" su izvršioci zločina nad mentalnim zdravljem srpske mladosti. Oni su veće srboubice od Hitlera, Pavelića i Tita. Ovaj trojac je ubijao u nekom vremenskom intervalu, a promoteri "pesme" Zek, zek pucaju u još nerođene sinove ieri koje će izroditi mladost što u divljem transu igra uz Zek, zek. Bojim se da sud vremena ne zakasni i da kazna izgubi smisao!

Posle trista šezdeset pet dana i noći direktnog TV prenosa njene trudnoće, Severina rodila dečaka. Drakče bakalin širi ruke.

"Prebrinuli smo i tu brigu, ali džaba i brinusmo jer je to unutrašnja stvar Hrvatske."

"A da je dečakov otac Srbin?", začikava ga.

"Bilo bi isto! Mali bi imao i osobnu i ličnu kartu, i putovnicu i pasoš, i domovinu i otadžbinu! Samo...

ta 'samo'?"

"Samo bi imao problema u sporazumevanju sa ocem, jer mu je maternji jezik - hrvatski!"

A na Svetski dan maternjeg jezika, mlada pametnica RTS-a objašnjava, raskalašno premeštajući koleno sa kolena.

"Meni su baš fensi onlajn emisije, jer su... ono... lajf prezents... mislim... meni su ful!"

Sluša je Tića kafedžija, psuje joj sve "do miša u duvaru", a onda odmahuje rukom.

"Stoka seljačka, nafrakala usne, lice joj se smeđgalo od pudera, čelo joj zgužvano kao jučerašnje novine, a govori srpski kao da joj je majka sa Kembridža, a ne sa Golije! Majke joj ga isponatitkam!"

Gde ima dima, ima i vatre, a dim se širi na sve strane u odnosima novinarskih udruženja, tzv. UNS-a i NUNS-a. A suština je da su njihovi najviđeniji članovi komunistički đaci koji ne mogu da se otrgnu od učenja i navika svojih učitelja. Sad su toliko posvađani da jedni o drugima kažu: "Ja ću kako ja oću, a oni neka vide kako će!" A ni jedni ni drugi ne znaju kako će, jer i novi gospodari traže od njih ono što ih učitelji nisu naučili.

Na Kosovu ništa novo! Mi Srbi sa severa Kosova nismo po volji ni svojoj ni tuđim vladama, jer smo im svojim referendumom rekli i šta hoćemo i šta nećemo. I stalno nam je u pameti ono što je Nikola Pašić rekao narodu u Prizrenu, pred povlačenje preko Albanije: "Narode, ne boj se, dobro biti neće!"

Sačuvajte osmeh na licu, on je podstrek vencima slave i vencima mučeništva!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane