Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Širom

Širom

Skeptička jama

 

Retorika bez erotike

 

Olga Stojanović

 

Ta magistra, ta stilista izvan stila, ta učiteljica života, ta provajderka elektronske filosofije, ta preljubazna erotičarka u prezentaciji haotičarke dnevne politike, ta crnka u crvenim žaketima kad je neophodno, ta elokventna sagovornica kad je ekvivalentna, ta stroga profesorica kad je njena retorika jača od prirođene joj erotike i obrnuto, ta Nataša Odalović, koja Hoće da zna - zapravo ne zna ništa osim onoga što kao zna, ali na to ne obraća pažnju jer saobraća na veoma pristrasan način, koji bi bio za dlaku njene crne kose bolji da je strastan!

Nataša se toliko unosi u razgovor da taj unos samo doprinosi iznosu njene emisije, u evrima ili u kunama. Nataša, sofisticirana filosofkinja srednje dobi, pokušava da kroji kapu javnog mnjenja, ali koliko god Hoće da zna, ne zna da kapa može da bude i kačket, koji poseduje otklon i od nje same i od političke zbilje koju  kreira u svojoj medijskoj radnji, naslovljenoj "Tri u jedan"!

Odalovićka si utvara da je odalamovićka, a ona je u stvari samo odličan đak koji pita susedno odeljenje  posle malog odmora: "Jel' pita petice?", zato što stremi ka šestici iz filosofije. Nataša vodi emisiju "Hoću da znam" ka istoimenoj "Hoću da imam". A hoće i dignitet. A postiže nigditet!

Uz sve poštovanje prema izvesnoj savršenoj pravnici gospođi Vodinelić i uz dužno (ne)poštovanje prema analitičaru Vukadinoviću, posle Strasne nedelje ne mogu da shvatim pristrasnost NN lica, u daljem tekstu Odalović prema Vodinelićki, i animozitet spram N.S.P.M. (zli jezici kažu: nek se nosi u p.m.), Vukadinoviću. Imam utisak nedelje da je emisija gospođe Nataše jedno najobičnije presvlačenje sa operskim razdeljkom među dvema dojkama, u zavisnosti od majice, a da se taj razdeljak sopranom pomenute diže do visokog C koji ništa ne kazuje, osim što se prezentuje kao plakat nazoviinteligencije.

Ta Nataša, kolumnistkinja Danasa, nekadašnja autorka emisije na Slobodnoj Evropi, neverovatnim medijskim obrtom autorka nečega što hoće da zna, mogla bi u terapiji, pa i u teretani - da sazna da ne zna.

Ali, Nataša Odalović ne zna da ne zna, ona to samo hoće! Te se pitam zašto me maltretira od pola deset radnim danima, i koja je od nas dve sadista a koja mazohista? Uprkos timu medijskih stilista, u pitanju je retorika bez erotike.

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane