Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Oni više ne postoje

 

Milovan Brkić

 

Na dan kada je novoizabrani predsednik Tomislav Nikoli položio zakletvu pred poslanicima Narodne skupštine Srbije, iz zgrade Starog dvora, na Andrićevom vencu, iselila se svita bivš eg predsednika Borisa Tadića. Besni što odlaze u istoriju, i što se većina od njih završiti u zatvoru, izneli su iz zgrade Starog dvora sav nameštaj, uključujući i telefonske aparate! Novom predsedniku ostavili su prazne kabinete! Bukvalno prazne.

Kloneći se daljih podela i zaoštravanja, predsednik Nikolić nije pozvao policiju da kradljivce privede zakonu. Nije o tome obavestio ni javnost. Nameštaj je kupljen budžetskim parama, i nije u vlasništvu Borisa Tadića i njegovih skotova.

Ipak, u narednim danima srpski predsednik suočavaće se sa šokantnim saznanjima, koja ne sme da prećutkuje. Nema na to pravo, i oni koji su ga izabrali nisu ga ovlastili da pravi takve kompromise.

Budžetska inspekcija treba pod hitno da nam saopšti koliko je novca potrošeno za mandata Borisa Tadića, koliko je spiskano na njegova i putovanja njegovih saradnika, koliko su plaćena njihova lečenja, lobističke grupe da ih parama srpskih obveznika promovišu po belom svetu i centrima moći.

Osiona banda Borisa Tadića činila je Srbiji najveće gadosti. U izveštaju Ministarstva pravde SAD-a, koji objavljujemo u ovom broju, navodi se da su Boris Tadić i njegov dečak Vuk Jeremić od lobističkih agencija tražili da u slučaju njihovog gubitka vlasti, NATO alijansa

bombarduje Srbiju! Spisak računa bivšeg predsednika i diktatora nastavićemo da objavljujemo i u narednim brojevima.

Šta je sve diktator obećavao državnicima sveta, tek će se obelodaniti, a novom predsedniku će se, u razgovorima u Briselu, Berlinu, Parizu i Vašingtonu, kada mu budu ispostavljani računi zaostali iza Tadića, zastajati dah. Obezvlašćena banda Borisa Tadića, izolavana

je, u to nema sumnje, svuda u svetu, ali će sa ogromnim parama, kojima raspolaže, pokušati da rovari unutar Srbije.

Svi znamo kojom količinom novca se kupuje podrška narkomana Čedomira Jovanovića, čije su ruke, takođe, krvave do lakata, koliko

košta Slavica Đukić, a koliko Palma... U Srbiji nema više nezavisnih institucija. Sve ih je razorila dikatura bivšeg predsednika. Tražeći unutrašnje saveznike, Tadićeva banda počinje da shvata da im je i u Srbiji „isetakao rok trajanja“.

Jedino je legitimna i legalna funkcija predsednika Srbije, koju će, očekujemo, Tomislav Nikolić, izlažući se i samoponiženju, vršiti u korist građana i naše budućnosti, pokazujući međunarodnoj zajednici

da Srbija ima snage i samopoštovanja da se suoči sa svojom prošlošću, ali i sa budućnošću, ne podastirući se pred onima koji su, osim Tadićeve bande, i nas otpisali.

Na srpskom predsedniku Tomislavu Nikolići leži velika odgovornost, da u predstojećim danima ponudi ruku saradnje i Moskvi, Briselu, Berlinu i Vašingtonu, stavljajući do znanja koje su granice njegovih ovlašćenja u tim pregovorima, ali da su svi koji žele da sarađuju i trguju sa Srbijom, dobrodošli gosti.

U nedostatku kredibilne vlade i uz tužnu činjenicu da je srpska politička i kuturna elita podanička i antisrpski nastrojena, od našeg predsednika su i očekivanja još veća. On će, odmerenim rečima ponuditi starim prijateljima da nam budu dugoročni saveznici, pod čijom zaštitom

bi razorena, teritorijalno razbijena, opljačkana i u stanovništvu desetkovana zemlja, lakše stala na noge.

Oni koji više ne postoje kurobecaće se još neko vreme, a onda ih, jednom munjevitom akcijom, treba privesti zakonu i povratiti opljačakne milijarde u bužet.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane