Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Drugi pišu

Drugi pišu

Huligansko i rasističko ponašanje hrvatskih navijača

Bog i Hrvati proterani i iz Austrije

Prema pisanju austrijskih medija, hrvatski huligani "fudbalski navijača", koji su pretukli Srbina Miodraga J. i njegovog maloletnog sina koji žive u Beču, biće strogo kažnjeni, a zatim proterani u Hrvatsku, jer po pisanju ovdašnjih medija i mišljenja građana, oni nisu pravi fudbalski gledaoci i navijači, nego siledžijsko - nacioinalistički i rasistički delikventi kojima nema mesta u neutralnoj i demokrtaskoj Austriji

Živko Begović

Austrijski Kronen cajtung povodom huliganskog ponašanja hrvatskih navijača piše: - Strašna je bila ta noć za oca i sina (9) u centru Beča, jer je dečak "pogrešnu" majicu nosio na sebi, što je bio razlog za napad hrvatskih navijača, pa su ovi huligani oca i sina tukli i gazili nogama na trotoaru. Među više napadača bio je i jedan sin hrvatskog generala, za koga je kasnije intervenisano iz Zagreba. Napadnuti otac i sin su Srbi koji žive u Beču i koji su pošli u svoj stan, pa kada su stigli do ispred hotela De Franse grupa pijanih hrvatskih huligana, verovatno zbog izgubljene utakmice Hrvatske protiv Španije, fizički su ih napali.

Jedan od napadača je vikao pogledajte malog Ciganina misleći na mog devetogodišnjeg sina, izjavio je Miodrag J. u svojoj izjavi i nastavlja: Razlog za brutalan fizički napad na mene i moga sina je bio što je moj sin nosio majicu jednog srpskog fudbalskog kluba. Huligani su počeli da nas tuku, oborili na trotoar i gazili nas nogama, pocepali su majicu koju je nosio moj sin, a zatim su ga popišali.

Miodrag J. je ležao na trotoaru, a desetorica huligana su ga tukli, gazili nogama i šutirali u glavu, dok je bespomoćno slušao kako mu tuku sina.

Na kraju su huligani meni zapretili da će mi kidnapovati i ubiti sina, ako ovaj slučaj prijavim policiji", tvrdi Miodrag u izjavi.

Aleksandar Avramov, šef jedne bezbednosne firme u Beču koji je video ovaj napad na Miodraga J. (koji mu je zemljak) i njegovog sina i pružio im pomoć, pa su se zajedeno dali u poteru za napadačima, nakon čega je došlo do međusobnog obračuna u jednoj drugoj ulici.

Jedan od desetorice napadačkih huligana je sin hrvatskog generala, pa je prema pisanjima srpskih i hrvatskih medija  grupa političara iz Zagreba upotrebila sva moguća sredstva intervenisanja u Beču da ovaj slučaj ne dođe na svetlost dana, nego da ostane u tajnosti.

No, ovo nije jedini primer nasilnog ponašanja za vreme održavanja Evropskog fudbalskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, jer su hrvatski "fudbalski navijači" za vreme utakmice između Italije i Hrvatske pevali rasističke pesme upućene italijanskom fudbalskom reprezentativcu Mariju Baloteli, koji je crnac, a na ispisanim parolama bili su tekstovi Bog i Hrvati, što je ustvari ustaška parola iz Drugog svetskog rata.

Pošto je sve ovo video i čuo i gospodin Mišel Platini, Predsednik organizacionog komiteta Evropskog fudbalskog prvenstva, legenda francuskog i evropskog fudbala, nadležna služba je radi ovih postupaka kaznila Fudbalski savez Hrvatske novčanom kaznom u iznosu od 80.000 evra. Gospodin Platini je izjavio da su hrvatski fudbaleri pružili dobre igre na terenu, ali "navijači" su zloupotrebili takmičenje u nacionalističko - rasističke svrhe, što je nespojivo sa sportom. Pored toga, gospodin Platini je izjavio da je prošle godine prisustvovao jednoj fudbalskoj utakmici u Zagrebu i bio vrlo nezadovoljan onim što se dogodilo, na osnovu čega je zamerio Hrvatskoj.

I na kraju, napomenimo još i to, da će Hrvatska iduće godine postati članica EU, mada ovi primeri pokazuju jednu drugu stranu medalje, nespojivu sa politikom EU, a mnogi građani Austrije u svojim pisanjima na stranicama ovdašnjih medija u rubrikama Čitaoci pišu navode da će prijem Hrvatske u članstvo EU biti sipanje vode u bure bez dna, obzirom na veliku nezaposlenost, slab životni standard i druge slabosti, koje će novčano opteretiti EU.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane