Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

 

Otvoreno pismo potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću

 

Presaberi se prijatelju

 

Milovan Brkić

 

 

Poštovani prijatelju, nije lako biti prijatelj sa ljudima koji uđu u politiku, namerni da dođu na značajne državne funkcije. Sećam se toga, kao da je juče bilo, kada sam izašao iz zatvora u vreme zloglasne Sablje, bio si jedini koji mi se javio, da mi u svoje ime, u ime porodice i stranke, zahvališ što sam pre odlaska u zatvora, a potom i nakon puštanja, u podgoričkom dnevnom listu Dan pisao o zlu koje je zadesilo Srbiju, o 13 hiljada ljudi koji su stavljeni u zatvor, u najcrnju vrstu izolacije, i uz teror koji se ne pamti ni u vreme Staljinovih čistki. Odrobijao sam 11 dana, a Vlada Srbije je saopštila da sam vodio medijsku kampanju protiv streljanog premijera Zorana Đinđića, kao član zemunskog klana, i da sam pokrao pare Nezavisnog sindikata policije. Mnogi su znali da je to čista glupost, da sam bio u ratu sa tim klanom, pa i kada sam priveden istražnom sudiji uz optužbu da sam oklevetao jednog ministra u tadašnjoj Vladi Srbije, nijedan medij, osim TV B 92, nije smeo objavio vest da sam pušten iz pritvora.

U takvim okolnostima, podrška prijatelja mnogo znači. I ovom prilikom ti zahvaljujem na svemu što si učinio za mene.

Kada si odlučio, a potom i izabran za prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra odbrane, prigrabivši i neustavni položaj koordinatora svih službi bezbednosti u Srbiji, odmah sam shvatio da je đavo odneo šalu, i da će Srbija nastaviti da tone. Odmah si počeo da pretiš da ćeš se obračunati sa korupcijom i organizovanim kriminalom, da ćeš biti nemilosrdan i da nikom nećeš oprostiti. Sve su to reči koje su godile i mojim ušima, ali sam ja znao da je to varka, čista obmana već ojađenih građana u Srbiji.

Nema sumnje da je prethodna vlast oborena na izborima zbog korupcije, koja nije zabeležan u dugoj istoriji Srbije. Predstavnici gornje strukture vladajuće Demokratske stranke, prema saznanjima službi u Evropskoj uniji koje se korupcijom bave, procenjuju da je Srbija, od dolaska DOS-a na vlast, opelješena za preko 70 milijardi evra, a da je za svog mandata, svita oko Borisa Tadića pokrala Srbiju za više od 50 milijardi!

Ti si, poštovani prijatelju, bio prijatelj sa glavnim organizatorima pljačke. Miodrag Rakić, koji je svakodnevno zvao direktore banaka, bolnica, velikih  javnih preduzeća i privatnih kompanija, zahtevao da se na račune njegovog šefa, partije i njima bliskih ljudi, isplaćuju desetine miliona evra.

Tebi je bilo poznato da je pljačkanje Srbije podignuto na nivo naučnoistraživačkog projekta. Osnivani su Fondovi za kapitalne investicije Vojvodine, Fondovi za razvoj Vojvodine, a potom i Fond za razvoj Srbije, dobijali su novac iz budžeta, koji su potom, prebacivali na račune Miodraga Kostića i tajkuna koji su te pare, bez namere vraćanja, koristili za lično bogaćenje.

Bio si, i ostao, prijatelj sa Brankom Radujkom, koji je za četiri i po godine, dok je bio na čelu kompanije Telekom-Srbija, preko milijardu evra prosledio na račune privatnih firmi Dragana Đilasa, Nebojše Krstića, njihovih povezanih firmi i na račune Demokratske stranke i njenih odbora, i na ime sponzorstva, putovanja i stipendija ljudima okupljenih oko Borisa Tadića. Plaćao je milione evra, finansirajući režimske medije.

Obećao si hapšenja. Zapretio si praznom puškom. Hteo si u obračun uz pomoć onih koji su sa pozicija direktora policije, načelnika kriminalističkih službi, tužilaca za organizovani kriminal, istražnih i specijalnih sudija, svo vreme nemo posmatrali pljačkanje Srbije, dobijajući i sami sve počasti, privilegije i novac!

Svu energiju, Ti si, poštovani prijatelju, usmerio na zaštitu onih koji su Srbiju opljačkali. Branko Radujko je sam otišao. Još si ostavio Milana Obradovića, jednog od organizatora zloglasne Sablje i saradnika zemunskog klana na mestu direktora Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Javno si podržao Dragana Đilasa, kome si, u izbornoj kampanji, izbrojao količinu opljačkanog novca. Neka ga, neka pljačka.

Iako si dobio dokumenta da je Razvojna banka Vojvodine u dve tranše dala DS-u, bez ikakvih garancija, dva kredita od preko 6,2 miliona evra, sugerisao si ''svim službama bezbednosti'' čiji si koordinator, da se pljačka budžeta Vojvodine, preko Razvojne banke Vojvodine, teška nekoliko stotina miliona evra, zaboravi! Bolje reći, tužilac za organizovani kriminal, Miljko Radisavljević, odbio je da izda nalog policiji za podnošenje krivične prijave. Srpska banka, Privredna banka, Komercijalna banka... Davale su i šakom i kapom kredite donatorima Demokratske strane i Borisa Tadića.  Ti se, iz petnih žila trudiš da to sve zataškaš.

I kada su Brisel, Berlin i Moskva bili puni očekivanja da se u budžet Srbije povrati makar deo opljačkanih para, Ti si, poštovani prijatelju,  otvoreno stao uz prethodnu vlast, koja je i Tebe lepo sponzorisala.

Zadao si Srbiji smrtni udarac. Zaustavio si investicije, ponovo nas udaljio od Moskve, Berlina (u kome si primljen kao poglavica nekog crnačkog plemena), Brisela...

Tebi je, a to je skoro svim građanima, pa i članovima Tvoje partije jasno, Tvoj prioritet da ''očistiš DS" i da sa njima uđeš u večnu koaliciju. Ali, prijatelju, doprineo si  svojom ogoljenom prevarom da Srbija danas umire. Srbija je bankrotirala, čeka nas gladna zima, bez grejanja, gasa, električne energije, bez lekova...A, možda, i bez penzija i socijalnih pomoći. Srbija je pala u dužničko ropstvo, a Tebi je do obračuna sa Ivicom Dačićem i SPS-om.

Šta se to, prijatelju, desilo  s Tobom?

Mnogi su bili šokirani, a i Ti, kada sam otvorio stranice Tabloida za žestok napada na Tvoju politiku i ponašanje. Nije to bila odluka koja me je ispunjavala. Smatrao sam, ipak, da je interes građana Srbije da znaju na koji način ih varaš, i vodiš u smrt, pretežniji od zaštite tvoje ličnosti i našeg prijateljstva.

Hoću da verujem da ćeš ustati, da ćeš se presabrati. Ušao si u otvorenu borbu protiv gladnih sunarodnika. Ako tako nastaviš, provešćeš se kao Boris Tadić, Miodrag Rakić i njihova družina. Milion građana Srbije nema šansu da sa ovom besparicom u bankrotiranoj državi preživi zimu. A onda ni Ti nemaš čemu da se nadaš...

 Oslobodi se potrebe da postaneš novi firer. Znaš da neću imati izbora. Biću Ti za vratom. Svako veče po tri sata preslušavaš diskete koje ti dostavlja direktor BIA, na kojima su razgovori onih koje smatraš neprijateljima, među kojima sam i ja. Presaberi se prijatelju.

U nadi da ćeš shvatiti da svet ne funkcioniše na način na koji Ti želiš da vladaš Srbijom, prijateljski te pozdravljam, i ostajem s poštovanjem.

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane