Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Transparentno

Transparentno

 

Kako odoleti iskušenjima Centrale: noæne orgije, vesela ljubav u troje, momci koji ne vole devojke...

 

Pozadinci Vuèiæeve politike

 

Aleksandar Vuèiæ na sva znaèajna mesta dovodi one od kojih ima finansijske ili seksualne koristi. Aleksandru Vulinu je izmislio stranku i finansirao njegov lagodni život, a na kraju mu je poklonio funkciju kojom ovaj godišnje kontroliše izmeðu 40 i 400 miliona evra. Kao protivuslugu Vulin mu je dao svog zamenika Predraga Vuletiæa, glavnog kupler-majstora. Svom pomoæniku u seksualnim ispadima, Nebojši Stefanoviæu Vuèiæ je preoteo deèka, Aleksandra Jovièiæa, ali su svi i dalje u ljubavi iz uzajamne koristi.

 

Igor Milanoviæ

 


kliknite na sliku da biste je uveæali

 

Kada je Srpska napredna stranka posle izbora preuzela vlast na republièkom nivou, ali i u mnogim gradovima i opštinama, pred njene èelnike se postavilo pitanje kako kadrovski popuniti sva mesta koja su ovoj stranci pripala. Aleksandar Vuèiæ, novi neprikosnoveni lider SNS-a, odmah je imao spremno rešenje: funkcije æe dobijati oni koji plate ili parama ili u naturi. Pitanje neèije struène kvalifikacije za neko mesto uopšte se nije ni postavljalo.

   Gradonaèelnik Novog Sada je advokat Miloš Vuèeviæ, sin Zorana Vuèeviæa koji  je bio predsednik gradske skupštine u vreme kada je gradonaèelnik bila Maja Gojkoviæ.

Iza uspona mlaðeg Vuèeviæa, meðutim, stoji njegov kolega Vladimir Galiæ, nekadašnji direktor novosadskog ogranka Agencije za privatizaciju. Njih dvojica su pred stranaèke izbore plaæali po 20 evra svakome ko je bio spreman da podrži Vuèeviæevu kandidaturu za predsednika Gradskog odbora SNS-a u Novom Sadu. Ubrzo im se investicija isplatila...

 

Vuèiæ se krije od poverilaca

 

   Pošto je stao na èelo novosadskih naprednjaka Vuèeviæ je poèeo da reketira lokalne biznismene. Tabloidov izvor iz vrha novosadskog SNS-a tvrdi kako je lièno prisustvovao kada su donatori na ruke Vuèeviæu, bez priznanice, davali od 100 evra pa sve do 30.000 evra. Petar Matijeviæ, vlasnik porodiène trovaènice pod firmom Fabrika mesa Matijeviæ, hvali se po Novom Sadu kako je Vuèeviæu platio 200.000 evra, ali naš izvor tvrdi da je u stvari dao samo 5.000 evra!

   Deo para je Vuèeviæ ostavljao za sebe, a deo je davao stranaèkoj centrali, odnosno Vuèiæu. Najveæu "donaciju" je gradonaèelnik Novog Sada dobio od svojih koalicionih partnera iz Romske demokratske stranke na èijem je èelu Bela Kurina.

U ovoj stranci, osim pomenutog Kurine, nema ni jednog jedinog Roma, ali ima, i to u izobilju, èlanova novosadske graðevinske mafije. Iz tog razloga je RDS izašao iz koalicije sa Demokratama i tako izazvao pad prethodne gradske vlasti, i prikljuèio se SNS-u koji je ovoj stranci, izmeðu ostalih, dodelio i Zavod za izgradnju grada. Tako danas u Novom Sadu koza èuva kupus, odnosno graðevinska mafija je odgovorna za izgradnju grada. Kao protivuslugu Kurina Vuèeviæu meseèno isplaæuje milione dinara kao zahvalnost što je njegovoj stranci omoguæio da postane klub monopolista kada je u pitanju graðevinski sektor u Novom Sadu.

   Za Vuèeviæa svi govore kako je lažov i to bez premca! Èim je preuzeo novosadski SNS on je osnovao dvadesetak saveta, u okviru svakog od njih po nekoliko odbora i na funkcije predsedavajuæeg postavljao one koji su mu to plaæali. Svima je obeæao da æe dobiti i odgovarajuæe funkcije èim SNS preuzme vlast u gradu. Pošto nema toliko funkcija koliko ima kandidata kojima je Vuèeviæ veæ uzeo pare, novi gradonaèelnik Novog Sada se sada krije od svojih sugraðana, poverilaca.

   Isto sakrivanje, ali na drugi naèin, preduzeo je i sam Aleksandar Vuèiæ, koji je u predizbornoj kampanji od naivnih uzimao šta je stigao - od novca pa sve do najperverznijih seksualnih usluga. Da bi opravdao promenu broja mobilnog telefona, uèinjenu kako ga gnevni poverioci ne bi više uznemiravali, Vuèiæ je do neverovatnih razmera naduvao aferu prisluškivanja u kojoj je, po sopstvenom Vuèiæevom priznanju, policija samo tražila listinge poziva. Iz tih dokumenata, meðutim, ne mogu da se vide i sadržaji razgovora, no to je Vuèiæu bilo nebitno, važno mu je samo da se sakrije od poverilaca...

 

 

Ne brini, èuvaæu ti leða!

 

 

   Da je Vuèiæ od ranije bio svestan moguænosti da ga prisluškuju, ali da mu to nije smetalo, proizilazi jasno iz njegove  SMS komunikacije sa jednim od momaka za zadovoljstvo, koja je dospela do naše redakcije. Pošto je pomenutom momku uputio niz lascivnih poruka jasnog sadržaja, ovaj ga je zamolio da ne bude toliko direktan, jer ima oseæaj da ga prisluškuju (pošto je u isto vreme bio i ljubavnik jednog visokog funkcionera DS-a) i da ne bi voleo da se proèuje kako je gej. Na to mu je Vuèiæ poslao sledeæu poruku: "Ne brini, ne dam ti ja da se razoèaraš. Nièeg se ne boj kada si sa mnom, ne može ti niko ništa. Kakav crni DB? Nije DB što je nekad bio."

   Veoma je zanimljiv i više nego prijateljski odnos Vuèiæa, koga njegovi deèaci od milja zovu Alek, sa jednim od koalicionih partnera, Aleksandrom Vulinom predsednikom i treæinom èlanstva Pokreta socijalista, nekadašnjim miljenikom Mire Markoviæ i funkcionerom JUL-a. Alek je Vulinu dao sve što je ovaj poželeo, èak mu je slao i èlanove SNS-a da se uèlane u njegov PS u mestima gde ovaj nije imao ni jednog jedinog svog èlana, ali je zato po koalicionom sporazumu imao pravo na odbornièka mesta u lokalnoj skupštini.

   Vulin živi na visokoj nozi. Svakodnevno pliva u bazenu beogradskog luksuznog hotela Hajat, gde najèešæe i ruèava i koristi tamošnju teretanu, a sve to mu je finansirao Aleksandar Vuèiæ koji mu je poklonio i automobil marke Škoda. Ovo finansiranje više nije neophodno, jer je Vulin na upravljanje dobio Kancelariju za Kosovo i Metohiju koja ima budžet od 40 miliona evra i moguænost pristupa državnim fondovima u ukupnoj vrednosti od gotovo 400 miliona evra. Kada bi bar deo tih para zaista i otišao nesreænom srpskom narodu u južnoj pokrajini!

 

 

Za ljubav je potrebno troje

 

 

   Glavnu trojku za organizovanje orgija sa mladim momcima èine Alek, Vulin i njegov zamenik i kupler-majstor Predrag Peða Vuletiæ. Posao Vuletiæa se svodi na to da nalazi podatne deèake za bahanalije koje se redovno organizuju. Jedna od orgija je bila nedavno u blizini beogradskog trga Slavija, u kuæi kod raskrsnice ulica Kralja Milutina i Birèaninove.

   Na tim druženjima se obilno konzumiraju kokain i alkohol, a gosti nisu samo èlanovi SNS-a, veæ i oni iz DS-a i LDP-a. U Vojvodini se ponekad pridruže i èlanovi LSV-a Nenada Èanka. Orgijanje ne poznaje nikakve stranaèke granice. Usput se uèesnici, onako opušteno, preko kondoma i golih guza dogovaraju o važnim državnim poslovima i formiranja novih koalicija.

   Vuletiæ je veæ izvesno vreme u vanbraènoj zajednici sa jednim od èlanova muzièkog trija Tribal bend, mada zli jezici tvrde da je veæ isprobao svu trojicu mladiæa iz tog benda. Ova muzièka grupa skromnih moguænosti, sa pesmama koje malo ko i da je zapazio, redovni je gost na televiziji Pink, buduæi da je njen vlasnik Željko Mitroviæ kum Aleksandra Vulina.

   U Baèkoj Palanci Vuletiæ ima diskoteku koja radi samo kada mu treba da impresionira nekog koga bi odvukao u krevet. Jednom prilikom je Vuletiæ trebao da odnese kaparu za nastup jednog od najpoznatijih srpskih densera (puno ime i prezime poznati redakciji). Èim je ušao u stan pomenutog momka u Slovaèkoj ulici u Novom Sadu Vuletiæ je na sto bacio pare, zatim otkopèao šlic i stripera pozvao da se "posluži".

   Za Vuletiæa takoðe svi govore da je neverovatno veliki lažov, a isto to o njemu misli i njegov sveštenik iz Baèke Palanke. Da bi nabavio dovoljno svežih momaka za sebe i svoje mentore, Vuèiæa i Vulina, Vuletiæ je postavio oglas na najveæem evropskom gej sajtu - gayromeo. Onome ko mu se obrati on obeæava brda i doline, ali i njih i svoja obeæanja zaboravlja posle prvog orgijanja. Iskorišæeni momci za svoj angažman dobijaju jedino obeæanja, hepatitis, a ponekad i Sidu.

   Stalni i najbolji kupler- majstor sa neiscrpnim izvorom novih momaka je predsednik omladine SNS-a, Aleksandar Jovièiæ. Njemu je Alek nedavno uputio sledeæu poruku preko mobilnog telefona: "Od danas si pod mojom zaštitom. Biæeš direktno vezan za mene, naravno ako ti se ta direktna vezanost dopada." Do tada je Jovièiæ bio poslušnik predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanoviæa, zvanog Neša Slina.

   U okviru SNS-a postoji takozvani kreativni tim, što je samo šifrovano ime za obièni kupleraj u kome se ne zna ko koga zaskaèe. Èlan tog tima, koji redovno dopunjuje Jovièiæ novim "mladim nadama", jeste i vremešni Ivan Bander, nekadašnji šef kabineta Nebojše Èoviæa. Jednom svom ljubimcu je Bander poslao sledeæu SMS poruku: "Izuzetno mi je drago što ste se vi mladi dobro proveli i što ste prièali i mislili o meni. Neka se i vi mladi provodite bez nas matoraca, tako se oseæate mnogo slobodnije."

   Alekova šifra za muški seks glasi "idemo na belo vino". Zbog toga ne treba da èudi što njegovi "mladi talenti", na èelu sa Jovièiæem, sve više konzumiraju ovo piæe imitirajuæi svog šefa kako u tome, tako isto i nošenjem identiènog modela naoèara.

 

 

A 1.

 

Poruka ljubavnicima: buduænost je pred nama!

 

   Neke od poruka koje je Aleksandar Alek Vuèiæ slao svojim ljubavnicima:

   "Dogovoriæemo se oko svega kada doðeš kod mene. Neæu dozvoliti da oskudevaš, nema razloga da se grèiš tu u Novom Sadu."

   "Ti si moj favorit, to je tako pa je tako. Buduænost je tek pred nama. Divan si."

   "Siguran sam da æemo jako blisko i dugo saraðivati. Što se tièe finansijskih problema, to æemo lako rešiti."

   Èim je èuo da je Vuèiæ izgustirao jednog svog deèka, Aleksandar Jovièiæ mu 18. oktobra šalje SMS: "Ti znaš da si meni jako simpatièan. Javi se kada budeš dolazio u centralu."

   Kada se dovoljno ušmrkaju kokaina, a to je svakodnevno, Vulin i Vuletiæ zovu telefonom mladiæe iz SNS-a koji im se sviðaju i obeæavaju im da æe im dati neku od funkcija koje pripadaju PS-u, a koje ovaj zbog nedostatka èlanova ne može da popuni. Zauzvrat njih dvojica od pomenutih traže seksualne usluge. Vuèiæu ovo vrbovanje èlanova njegove stranke ne smeta, a pobunio se jedino kada su pokušali da obrlate njegovog trenutnog ljubavnika, onoga kome je posvetio gornju poruku sa "divan si" na kraju.

  

A 2.

 

Tajna Vuèeviæevog kabineta

 

   Informator Tabloida iz vrha SNS-a skrenuo nam je pažnju na jedan detalj: "U broju 271 objavili ste fotografiju Maria Maletiæa, koga ste greškom postavili u Predsedništvo republike. Uistinu Maletiæ radi u Ministarstvu pravde kod Nikole Selakoviæa. Objavljena fotografija je nastala u kabinetu Miloša Vuèeviæa, sada gradonaèelnika Novog Sada. U istoj toj fotelji se fotografisao i Ðorðe Višekruna. Iako to nije teško da se zakljuèi, ipak ne znam kakva je to tajna veza izmeðu pomenute trojice: Maletiæa, Vuèeviæa i Višekrune."

   Osim ove tajne veze, postoji još jedna. Aleksandar Vulin je iz Baèa, njegov zamenik Predrag Vuletiæ je iz Baèke Palanke, odakle je i Višekruna. Sva trojica su izuzetno bliska sa Aleksandrom Vuèiæem.

   Još od Mihalja Kertesa, nekadašnjeg direktora Uprave republièke carine, Baèka Palanka nije imala èoveka toliko bliskog vlastima u Beogradu. Na pitanje novinara Tabloida da li bi mogao da prokomentariše meteorski uspon svog sugraðanina Vuletiæa, Višekruna je samo odgovorio "Nemam komentar."

 

A 3.

 

Prodajem svoj glas, ali nemam kome...

 

   Nikada još u svojoj istoriji Novi Sad nije imao ovako lošu gradsku vlast. Miloš Vuèeviæ, gradonaèelnik, nema nikakav autoritet u beogradskoj centrali SNS-a gde ponekad satima mora da èeka da ga na zakazani razgovor primi Aleksandar Vuèiæ. Pravi gazda u novosadskom SNS-u je Igor Miroviæ, predsednik te stranke na nivou pokrajine.

   Vuèeviæev zamenik je predsednik Gradskog odbora SPS-a Siniša Seviæ, koga Predrag Vuletiæ iz PS-a napada kako glumi dupli moral: sa jedne strane je porodièni èovek, a sa druge gej. Seviæev zamenik u SPS-u je Ðorðe Petroviæ koji ima kupljenu diplomu.

   Èlan novosadskog veæa zadužen za socijalnu i deèiju zaštitu, Bela Kurina, nema ni toliko. Od sveg obrazovanja on ima samo osam razreda škole. Pre izbora, upitan kako to da u njegovoj Romskoj demokratskoj stranci nema Roma, osim njega samog, Kurina je odgovorio kako nema poverenja u njih, jer su podmitljivi. "I ja bih svoj glas prodao onome ko mi ponudi dovoljno para", priznao je tada Kurina.

 

A 4:

 

Transparentno!

 

   Sve informacije iznete zainteresovani mogu da provere direktno od pojedinih aktera, èlanova Glavnog odbora SNS-a, od kojih su neki pomogli da ovaj èlanak nastane. Vuèiæeva sekretarica i narodni poslanik Irena Vujoviæ koristi brojeve telefona: 0653013301 i 0668111408. Mario Maletiæ, odbornik Skupštine Beograda je na broju 064 9028098, Slaviša Miæanoviæ Miæan, Vuèiæev internet cenzor, ima broj 0643908666, a predsednik omladine SNS-a Aleksandar Jovièiæ 0642923546.

 

GLOSA

 

 "Ti znaš da si meni jako simpatièan. Javi se kada budeš dolazio u centralu."

 

 

 

 

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane