Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

 

Likovi i senke

 

Zloduh

 

M. Hadžić

  

   Pucali su mi u leđa, oglasio se bivši predsednik Srbije Boris Tadić, najavljujući svoj spektakularni povratak. On je u svemu bivši. Bivši profesor psihologije, bivši sportista, bivši disident, bivši ministar, bivši predsednik države, bivši diktator.

   Oterali su ga u istoriju oni koji su ga proglašavali za goluba mira, za državnika Evrope.

   Njegov ultimativni odlazak s vlasti, iz politike, pa i života zahtevala je Bela kuća, Brisel, kancelarka Merkel. Dok se besprizorno bogatio, dok je satirao privredu zemlje, njene fondove, banke, kompanije, bio je arogantan, surov, brutalan prema podanicima. Smatrao nas je gmazovima, stokom, zločincima, izvinjavao se u naše ime. Niko u skorijoj istoriji Srbije nije imao osećaj sopstvene vrednosti kao on.

   I bi sudbina. Izmarširali su ga. Izgubio je izbore. Kurobecao se, hteo je da bude premijer. Pa da nastavi da vodi stranku.  Čovek koji na svojim računima u inostranstvu ima najmanje tri milijarde evra, tvrdi da je beskućnik! Da nema stan, da mu stranka plaća zakup ''kuće za stanovanje'' uz kiriju od četiri hiljade evra mesečno, plus plata, troškovi... Odakle Demokratskoj stranci toliki novac? Da li je DS privredno društvo? Boris, Zloduh se ponovo javlja.

   Opet nas kleveta po svetu, cinkari, kao što je to čini svojim drugovima sa Slobodnog univerziteta, kao što je potkazivao svoje učenike, a potom državu, naše general, političare...

   Njegov šef kabineta Miodrag Rakić je ostao u sedlu. Planira da na proleće preuzme stranku, i da nas sa Aleksandrom Vučićem dovede do samog gorkog kraja. Balkanska proročica Kleopatra javila se iz Bjeljine  ''proročkom tvrdnjom'' da je na Borisa bacio čini jedan njegov momka, zbog neuzvraćene ljubavi. Misli na malog Rakića, koji sada seiri, i šefuje na svojim šefom.

   Zloduh se ovih dana i službeno razvodi. Napravio je dete svojoj bivšoj učenici, koja se porodila u Rimu. Vodila je jedno javno preduzeće, koje je olakšala za 50 miliona evra. Zloduh baulja ulicama Beograda. Kao da priziva i naš potpuni kraj.

   Šta će mu tri milijarde evra? On bi taj novac radije bacio u Dunav, nego da ga verati u banke Srbije, da ''investira'', da postane tajkun. Ali, čovek životinjskih strasti, odbačen, usamljen, pri kraju života, ophrvan teškom bolešću poručuje nam da će se vratiti za dve godine i  ''da će nam jebati majku"! Da li će momka ''koji je na njega bacio magiju, zbog neuzvraćene ljubavi'', dozvoliti svojoj večnoj ljubavi da se uspravi? U njihovom svetu to je nemoguće. Ko zajaši, odlazi jedino ako bude skinut.

   Ko je novi Zloduh?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane