Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac

 

RTV Svetac

 

Piše: Rajko Roki Dvizac

 

Kontejner 2012

 

 

Počelo je odbrojavanje poslednjih dana ove godine. Svode se računi,bilansi uspeha  i promašaja,pobeda i poraza.Na sve strane postavljeni su Kontejneri 2012. Biraju se oni podobni koji će dobiti zaslužene nagrade za svoja (ne)dela i tako kao laureati dospeti u Kontejnere 2012. Proglašavaju se ličnosti godine, sportisti, glumci, pevači, biznismeni, lopovi godine, prevaranti, foliranti…

Pri odabiru nisu ukusi različiti, već merila vrednosti. A ona su odavno izopačena. Ono što je nekada bilo ružno, sada se smatra lepim. Ono što je bilo sramotno, postalo je vrlina. Televizijski ekrani su prepuni hvalospeva o onima koji su zaslužili da se nađu u Kontejneru 2012.

 Jeste da smo u ovoj godini dobili novog predsednika, premijera i novu vladu ali siromaštvo je ostalo isto. Dobili smo i srpskog Eliota Vučića Nesa koji svaki dan preko televizije najavljuje nove afere, milionske pljačke i pretnje hapšenjima. A kad izađete na ulicu - vidite realnost. Lopovi se i dalje vozikaju u svojim skupim automobilima, klanovi vladaju, narod gladuje. U svakom gradu, u svakoj varošici i vrapci na grani znaju tačno,poimence ko su lopovi i šta treba sa njima uraditi i njihovom imovinom.

Jedino sprski Eliot Vučić Nes nema pojma. On „istražuje" i redovno se pojavljuje u medijima da bi pretio danas jednom,sutra drugom. Od njegovih pretnji narod se ne može nahraniti ni zaposliti. Gospodine Eliote, što ne odete bar jednom u godini dana u bilo koji grad, varoš ili varošicu i pročešljate od opština do Javnih preduzeća i vidite ko se zaposlio po partijskoj liniji a ko je zaposlio svoje žene, sestre, dalje i bliže rođake i istog momenta  podelite im otkaze?!

Ali o ovome mnogo preciznije i opširnije znaju moje kolege Milovan Brkić, Nikola Vlahović i drugi, koji su, gle čuda, više u toku od samog srpskog Eliota Nesa!

Ali da se ja vratim onome u čemu sam stručan - televiziji...

Vidim i znam ono što drugi niti vide, niti znaju. Zašto? Zato što jedino slušam vapaj naroda. U Srbiji ima mnogo novina i mnogo onih koji pišu o televiziji...

 Postoje četiri grupe : 1) službenici - to su oni koji rade isključivo po nalogu urednika i ne zamaraju mozak, 2) promoteri - za sitne pare reklamiraju  i hvale sve tv budalaštine i gadosti,3) zajebanti - oni koji se zezaju na račun televizije ali bez ikakvog efekta jer im cilj nije da ukažu na greh i promašaj nekih emisija,već samo da bi oni ispali duhoviti i 4) pravi tv kritičari  - oštrog pera kritikuju sve što ne valja, bez namere da nekog vređaju (osim nečije sujete), već da ukažu na kvarnu robu od koje oboljeva svaki normalan tv gledalac.

Takvih nas u Srbiji ima svega troje-četvoro. Njih poštujem i sa uvažavanjem čitam.

Ostale, zbog „zasluga" bacam pravo u Kontejner. Zlobnici će reći da mi je zato lako da već godinama budem broj 1 rtv kritičar u Srbiji. Nije baš tako. Ovo troje preostalih zaista vrede.Svaka im čast na slobodnom umu i hrabrosti da pišu istinu i samo istinu. Ne, niko od nas troje-četvoro neće dobiti nikakvu nagradu. Dobiće ih neko iz Kontejnera. Ako.Takva su pravila još od doba Miloševića. "Pravila,pravila da bi nas ućutkala i udavila „ - što reče Bora Đorđević.

Ko se sve našao u Kontejneru 2012? Uključite televizor,nije bitno koji program i videćete ih.Oni su u svim emisijama.u svim plakarima, frižiderima, trendovima...

Uvek sve znaju,za sve se oni pitaju. Jedino što su im odgovori redovito bezlični, reprizni, lažljivi, mucavi i za zdrav razum kvarljivi. Da bi svoj nizak (izmišljeni) rejting podigli, obavezno bezobrazno i bezobzirno u Kontejnere na prevaru uguraju i poneku pravu, vrednu i zasluženu ličnost.Tako se kite tuđim perjem. Ali to njima ne smeta ni malo. Ma ko šiša tamo neku Desanku Maksimović, Ivu Andrića, Jovana Dučića...kada je tu "nova spisateljica" Suzana Mančić!!! Ona je u trendu,ona je in i zato na svakoj televiziji prema njoj budi ponizan i fin...

 U Kontejner 2012 . stavio bih i sve moje lažne prijatelje. Neću da ovde pišem o svojoj porodičnoj tragediji (ipak je to lična stvar a ja nisam „junak" žute štampe i žute televizije) ali, nekad se znao red. Kada vas zadesi tragedija, vi se po naredbi srca i savesti prvo obratite prijateljima za pomoć...To je normalno kod ljudi sa moralom,čašću i obrazom.A oni,sada tek vidim da su kandidati za razne Kontejnere, neće ni da vam odgovore. Mrzi ih čak  i da vas „džentlmenski slažu". A kamoli da vam priteknu u pomoć!

Na muci se poznaju junaci (prijatelji) ali i izdajnici i obični foliranti. Mnogi moji lažni prijatelji su dobrovoljno ušli radije u Kontejnere 2012.  nego što su mi pritekli u pomoć.Treba ih razumeti. Duša im je prazna, srce od kamena, puno pakosti, sebičnosti i oholosti. A najluđe u svemu ovome je što oni uživaju u Kontejneru 2012. Neka im je Bog u pomoći…

I na kraju - po običaju, evo bez dlake na jeziku a po zasluzi top-liste TV Barometra 2012!

 

 

Top 5 - Best                                                                                       Top 5 - Škart

 

1  -„ Radna akcija (Prva TV )                                                  1.-„Luda kuća" (Happy)

2.-„Žikina šarenica" (RTS)                                                        2.-  „Veče sa Ivanom Ivanovićem"(Prva TV)

3.-„5kazanje „(RTV)                                                                    3.- „Trenutak istine" (TV Pink)

4.-„Državni posao" (RTV)                                                          4.-„Porodične tajne (Prva TV)                                     

5.-„Kvadratura kruga"(RTS)                                                       5. - „Kursadžije" (TV Pink)

 

                                     Top 5 - TV Zvezde

 

1.                   -Tanja Peternek (RTS))

2.        - Žika Nikolić (RTS)

3.        - Ognjen Amidžić (TV Pink)

4.        -  Aleksandar Filipović (RTV)

5.        - Olja Bećković (B 92)

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane