Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

 

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Alah u Srbiji

 

Milovan Brkić

 

Podanički duh iz serije Sulejman Veličanstveni prikazan nam je ovih dana prilikom posete prestolonaslednog princa Ujedinjenih arapskih emirata, šeika Muhameda bin Zajeda Beogradu.

Zajedova poseta, da mi oprostite na izrazu, predstavlja maestralni Zajeb srpske političke elite.

Poseta je protekla u servilnom odnosu domaćina prema gostu koji nam je obećavao kule i gradove. A njemu su domaćini obećali da će prodati najkvalitetniju vojvođansku zemlju, na kojoj će šeik gajiti genetski modifikovanu hranu i stoku, a sve prema šerijatski običajima, da će nam zauvek zaraziti zemlju, da će mu Vučić, pomognut Dinkićem, prodati JAT, a verovatno i aerodrom, na koji će desetine hiljada muslimana-fundamentalista legalno sletati u Srbiju, da rade na poljima koja će šeik kupiti za šaku, verovatno lažnih dolara. Na našim , u budućnosti šeikovim poljima, za male pare, radiće radnici iz Pakistana, Avganistan, Nepala, Indonezije, Bangladeša. Njihove molitve odjekivaće više puta dnevno poljima i selima Vojvodine. Promeniće se i nazivi varoši i sela.

A da bi militantni sledbenici Muhameda proroka mogli da mirno ulaze i okupiraju Evropu, Aleksandar Vučić prodaće šeiku Zajebu i Luku Novi Sad! Umesto mirnog mora, najgori i najopasniji i krvoločniji Alahovi sledbenici imaće miran Dunav, i najsavremenijim brodovima ploviće međunarodnom rekom, ulazeći u meki trbuh Evrope!

Još uvek živi građani Srbije i Vojvodine nemo će posmatrati kako se u centrima njihovih sela šibaju i kamenuju grešnici koji su došli da rade na šeikovim posedima. I vojnu industriji Aleksandar Vučić namerava da podredi interesima šeika Zajeba. Ujedinjeni arapski emirati su islamska monarhija, sa šerijatskim zakonima, a vojno noružanje dobiju u zamenu za naftu od NATO alijanse. Srbija će, dakle, svu namensku industriju morati, za šaku dolara, prilagoditi NATO standardima.

I dok teže javno da uđu u Evropsku uniju, Aleksandar Vučić nam kao strateškog saveznika dovodi šeika Zajeba, koji je zatražio, kao uslov da bi odrešio kesu, da Srbija podigne 500 džamija! Ej, 500 džamija! Tako će Srbija, bez zrna baruta, postati Islamska republika. Da li će nas Evropa, potom, hermetički izolovati? A takvi planovi se intenzivno prave.

Bolesni potpredsednik srpske vlade sprovodi planove Miodraga Rakića, bivšeg šefa kabineta bivšeg Borisa Tadića, koji je želeo da podiđe interesima doskorašnje državne sekretarke SAD-a Hilari Klinton, koja je bila bolesno opsednuta  saradnjom s islamskim državama u kojima je  na snazi šerijatski zakon. Tako je i nastradala, u tajnoj poseti Iranu i zloglasnom predsedniku Ahamadinedžadu.

Gospođa Hilari je Božjom, a više voljom obaveštajne zajednice SAD-a uklonjena sa političke scene, a uskoro će otići i iz života, i novi državni sekretar će,  sasvim značajno, izmeniti njenu suludu spoljnu politiku, što se tiče zaljubljenosti u islamske fundamentaliste. Ta će politika ubrzo stići i do Srbije, samo to Rakić i njegov dečko Vučić ne razumeju.

Srpska pravoslavna crkva i njene vladike-biznismeni nisu se oglasile ni ovog puta. Njihova slepa odanost svakoj srpskoj vlasti je za žaljenje. Sve dok SPC ne pozove Papu da poseti Srbiju,  naša država i narod ostaće izolovan, i  na meti islamista. Poučan je primer Luke Notarosa, prefekta Carigrada, koji je izjavio da mu je draže da vidi turski turban, nego Papin skiptar. Kada je Mehmed Drugi ušao u Carigrad, poželeo je da siluje sina nesrećnog Luke, a onda je to i učinio, prethodno nabivši Luku na kolac, da gleda kako mu Mehmed uživa sa mlađanim sinom.

Da li išta učimo iz istorije? Izgleda - NIŠTA. Zato je Alahov duh danas nad Srbijom.

 

 

 

  

 

 

 

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane