Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Političari  ponovo pljuju pod prozor naše redakcije

 

Nedelja lova na Tabloid

 

Milica Grabež

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i koordinator za rad svih službi bezbednosti u Srbiji (auh, al su nam Službe), iznenada se oglasio na RTS-u. Lepo je prikazano kako ga je na tako važno oglašavanje dočekao lično doživotni direktor ove javne kuće Aleksandar Tijanić, u civilnom odelu.

Bio je utorak, 22. januar, ove godine, a gospodin Vučić je gostovao  u emisiji  "Upitnik", voditeljke Olivere Jovićević, na prvog programu TV Bastilje. Pokazujući primerak magazina Tabloid-Lista protiv mafije, izgovorio je tvrdnje zbog kojih je glavni urednik bio prinuđen da od odgovornog urednika Informativnog programa RTS-a zatraži objavljivanje odgovora.

 A o kojim tvrdnjama je reč, videće iz pisma koje objavljujemo. Navodimo da se tekst, koji pominje gospodin Vučić, može pročitati na našem sajtu www.magazin-tabloid.com, ako se uđe u arhivu i pročita tekst iz broja 275, pod naslovom "Ženska momčad Aleka Vučića".

Sutradan se preko iste javne kuće oglasio i Dragan Đilas, kradonačelnik Beograda, braneći u emisiji Svedok, koju vodi odgovorni urednik Nenad Šlj. Stefanović, potpredsednikaVučića od naših nepostojećih napada, a usput, istom terminologijom, odbijajući i naše kritike na njegov račun. On, doduše, nije pominjao da nas neko plaća. Da li da tužimo pomenutu gospodu. Njihovim sudovima?

Sezona lova na Tabloid je otvorena. Plašimo se da se lovci međusobno ne poubijaju, zbog loše koordinacije. Evo i teksta koji je poslat u TV Bastilju, ako naš odgovor. Prosudite sami zašto nije objavljen.

 

Odgovornom uredniku Informativnog programa RTS-a,

gospodinu Nenadu Lj. Stefanoviću

 

Poštovani Gospodine Stefanoviću,

 

U emisiji RTS-a, na Prvom programu, u emisiji Upitnik, autora Olivere Jovićević, u emisiji od utorka 22. januara 2013 godine, učesnik u emisiji gospodin Aleksandar Vučić izjavio je:

„Doneo sam nešto da pokažem građanima Srbije, što je muka za moju porodicu.

 Mislim da je dobro i za Srbiju, a tiče se onih koji su ovo platili, ne onih koji su ovo objavili, (uzima novine), pre samo deset dana u ovoj zemlji u kojoj sam ja diktator, (pokazuje Tabloid), vidite ovo je moj sin ovde, 15 godina ima, maloletno dete, piše slučaj obljubljenog vođe, reč je o meni, ženska momčad Aleka Vučica, ovo je moj sin sa svojim drugovima, unutra je na dve strane tekst o tome kako ja seksualno opštim sa svojim 15 godišnjim sinom, izvolite novine, pa pročitajte, kako opštim sa svojim 15 godišnjim sinom, na to nisu znali da reaguju, za to nije bila potrebna ni tužba ni bilo šta, to je neko platio, takvi tekstovi, takve bljuvotine ne izlaze dok to neko ne plati, ja ovo nisam ni video dok mi to moj sin nije pokazao, jer su mu drugovi to pokazali, sad vas pitam gde je vaša pravda, gde je poštenje u srpskim medijima...''.

Prinuđen sam da se pozovem na član 47. Zakona o javnom informisanju i zamolim Vas da objavite ispravku navoda gospodina Vučića.

Odgovorno tvrdimo, a što se vidi i iz teksta objavljenog u broju 275 magazina Tabloid-List protiv mafije, da nismo insinuirali da  gospodin Vučić polno opšti  sa svojim sinom. Tačno je da smo objavili fotografije na kojima je i maloletni Vučićev sin, čiji identitet smo zaštitili na fotografiji, gde se on slikao u  kabinetu predsednika Srbije sa mladim Vučićevim saradnicima, i na ulasku u kabinet u zgradu Vlade Srbije, a da se na fotografiji vide pripadnici gardijske jedinice koji obezbeđuju ulaz.

Čašću tvrdim da niko nije platio za ovaj i druge tekstove u kojima smo kritikovali, argumentovano, rad potpredsednika Vlade Srbije gospodina Vučića.

Primorani smo da tužimo gospodina Vučića sudu da dokaže ko su njegovi koalicioni partneri koji, navodno, plaćaju našoj redakciji da kritikujemo njegov rad. Pozivamo direktora BIA i ovlašćujemo ga, da, ako raspolaže takvim informacijama, da ih saopšti javnosti, i pismeno potvrđujem da ćemo to primiti s Božjim mirom.

Zahvaljujem što ćete ovu ispravku objaviti u prvoj emisiji Upitnik autora Olivere Jovićević.

 

P: S dostavljam Vam primerak magazina Tabloid-List protiv mafije broj 275 od 3. januara 2013. godine

 

S poštovanjem

Milovan Brkić,

 glavni i odgovorni urednik magazina Tabloid-Lista protiv mafije

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane