Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Kula

 

Kula

 

Opština postoji, ali inspekcije ne rade

 

(Povodom samovolje opštinskih inspekcija u Kuli)

 

Obraćam vam se u ime građana Kule i stanara zgrade u ulici Trg oslobođenja br. 2 (strogi centar Kule ) u kojoj živim takođe i ja. Svi mi živimo u nekim nadama i zamišljamo da će biti bolje, svi mi čuvamo i gajimo svoja osećanja kako svoju porodicu tako i svoj  dom, ali kada vam neko u svojoj zemlji oduzme parče te zemlje i još ako je to parče na kojem često gazite i na kojem ste gledali svoju decu kako odrastaju i kako se igraju, i upravo bas to parče tla koje je u sklopu našeg doma, bespravno i na veoma bezobrazan način preuzima market "Roda" u svoje svrhe obavljanja poslova u smislu korišćenja dvorišta u magacinske potrebe odlaganjem raznog otpada (biljnog i životinjskog porekla) u kontejnere javnog komunalnog...Preduzeća, koji se koriste i za građaane tj. fizička lica i koji nisu za potrebe pravnih lica kao što je market Roda, prvo  bi trebao da navedem da isti objekat nema i nije mogao dobiti dozvolu za rad kako i građevinske dozvole za izgradnju takvog jednog objekta u srcu Kule.

 Već šest godina vodimo rasprave sa poslovođama marketa, dve godine sa inspektoratom opštine Kula, komunalne, građevinske i zaštite zivotne sredine,  i naravno, (ne)pravdi  nema kraja, posle pisane peticije koju sam lično ja pisao i koju su potpisali svi stanari zgrade u ulici Trg oslobođenja br. 2 , dobili smo odgovore tj. rešenje koje bi i detetu bilo smešno, i to rešenje od Sektora za zaštitu zivotne sredine koji nalazu da se izmeri buka u dvorištu i koji su doneli rešenje da isti moraju da koriste viljuškare na elek. pogon a pre toga je bio dizel motor (viljuškar) koji je stvarao neverovatne zvukove i zagađenja, i od komunalne inspekcije smo dobili rešenje da moraju da imaju svoje kontejnere za odlaganje robe i otpada, naravno na ta rešenja smo čekali šest meseci a na primenu čekamo i dalje...

Obraćanjali smo se i saobraćajnoj  i građevinskoj inspekciji ali od njih nismo dobili odgovore. Želimo da skrenemo pažnju na to da godišnje se piše preko pedeset prijava za nepropisno parkirana vozila, izbacivanjem robe iz vozila takođe se sprečava prolaz pešaka, amfort kroz kojeg se prolazi kako bi došli do ulaza u nasu zgradu je često blokiran dostavnim vozilima i kamionima, naravno isti je i ostećen od strane navedenih!

Bespravno i bez dozvole građevinske inspekcije podignuti su objekti u našem dvorištu gde se automatski i smanjio parkić u kojem je nekada bilo prostora za igranje dece. Nema više dečijeg osmeha, već učestalog lupanja paletama, turiranje vozila, lom gajbi i flaša, okupljanje narkomana, skitnica koji konstantno rovare po kontejnerima koje drže u dvorištu. 

Ništa nismo mogli preduzeti jer su gospoda iz opstine Kula iz bivse vlasti gd. bukvica  stajali iza marketa roda u izgovoru da je to u interesu grajdana koji rade u istom marketu(a radnici nezadovljni poslovanjem i poštovanjem zakona o platama, smenama, prekovremenim satima, uslovima i sl.), kako pozovemo kojeg inspektora svaki se vadi na drugoga i da pravdu zatražimo na sudu, svi bacaju kosku na građevinsku u smislu ko im je dozvolio da grade od tog treba i početi, ali kada se ode kod tog gospodina Pikule isti se izjasni da je predat zahtev za legalizaciju i da se čeka odluka, no uredu ali ko je dozvolio taj dalji tok radova, osoba koja je sklapala ugovaranje marketa s opštinom je gdj. Slavka Radović, a njen suprug je radnik opštine Kula!

Mi stanari nismo upoznati niti smo videli da postoji  ikakav papir da ga je neko potpisao od strane nas za odobrenje korišćenja dvorišta u magacinske svrhe? Kao prvo, dozvola za izgradnju ovakvog objekta u strogom centru kule ne može biti dozvoljena iz više razloga objekat je sačinjen od 1.500 kilometara kvadratnih i nalazi se ispod naših stanova.

 

(Ime i adresa autora poznati redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane