Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od ju~e

Nismo mi od juče

 

Epizoda 101

 

U toku je najgora vrsta kulturnog genocida nad Srbima, „Farma" na RTV Pink i "Veliki Brat" na RTV B92. Pod komandom sa daljinskog upravljača blentave Srbe mame na pomisao da nema života van teve kutije.

Srbi izdašno pomažu svoje samoubistvo dajući novac preko SMS poruka.  Pitam se ko to laže da ti Srbi koji „gladuju" ali hrane svoje ubice, ili Srbi koji prave ovakve emisije i pričaju o njihovoj velikoj gledanosti. Ne lažu ni jedni ni drugi!

Ujedinjeni u besmislu, Srbi lažu svoje pretke, na čije grobove uredno „izlaze" za svake zadušnice i lažu i boga i pretke da se mole. Ne mole se, lažu! A onda se vrate kući i uživaju u „Farmi" i „Velikom bratu".

Pevači narodne muzike i novinari koji o njoj pišu prešli su preko pune linije. Proglasili su Šabana Šaulića kraljem narodne pesme.

Istina je da Šaban ima sjajan raspon glasa, odličnu dikciju, vanrednu ritmičnost, ali tu postoji samo jedno "ali". Niti peva srpske narodne pesme niti je srpski anrod ikada tako pevao. Šabanov vanserijski "vibrato", je svetska vrednost, ali za cigansku muziku. Čak i  pesme koje imaju sve odlike srpske pesme, Šaban peva na ciganski način.  I to je sve bez mudrovanja. Današnji novinari ne razumeju šta ovo pišem. Njihov um je odavno postao opasno mesto za njih. Aleksandar Šantić, zaslužni majstor sporta i doktor nauka dozvolio je sebi "lapsus" zbog koga ga ismeva svaka budala po Srbji. Znam da je Aca pametan dečko, patriota, ali i on je samo "srpski intelektualac", a oni su poznati po tome da kada cipele kupuju više razmišljaju nego kada biraju buduću suprugu., društvo ili političku partiju.

Srbija je najstarija država u Evropi, u državno pravnom smislu delimično, u starosnom potpuno. Prosečna starost je četrdeset dve godine. Godišnje Srpknje podbace dvesta hiljada dece. Srpski rod boluje! Zdrav čovek ima hiljadu planova, a bolestan samo jedan da ozdravi!

Za katolički uskrs papa Franja na trgu Svetog Petra, a preko šezdeset jezika izgovorio je molitvu "Urbi et orbi" (Gradu i svetu!) i rekao "da je mnogo krvi proliveno." Sklon sam da papine tirade numerički prikažem, a to izgleda ovako 666 (zlo) i 666999 (zlo i naopako!)

Pre neko veče gledao sam stari film "Proizvano je V/3", o streljanju đaka u Kragujevcu. Deca i unuci ubica danas nam diriguju po njihovim notama i obećavaju ulazak u EU, ako se odreknemo Kosova i Metohije!

Voleo bih da čujem šta bi streljani đaci danas rekli "o datumu za početak pregovora." Ubeđen sam da i njih moramo pitati, jer je malo živih Srba za takvu odluku. Suviše je istorije po glavi  živih Srba! Potrebno je mrtve zvati u pomoć.

Cele jedne nedelje RTS je u terminu 13:30 h reprizirao TV drame pod nazivom „Vreme zločina" iz pera Siniše Pavića. Navedeni kolega se obilato koristio istorijskim lažima za koje je danas jasno da su istorijski falsifikat. Neki bi rekli „bilo je takvo vreme"!

Ali vreme ne stvar ljude, ljudi stvaraju vreme! Ne znam šta bi o tim dramama rekao kolega Pavić. On sam gromoglasno ćuti. Mene bi da sam pisac istorisjkih romana, bilo sramota da sam na mestu Pavića. Svaka ovca svoje runo nosi! Ovde moram da postavim pitanje, meni neobično simpatičnim sipatizerima komunista: „Kako to da su vaši uzori masovno bacali oružje u aprilskom ratu četrdeset prve? Što se nisu borili protiv fašista? Tri meseca posle okupacije oni su čak pomagali fašitima da unište kraljevinu!" Fašisti i komunisti su zajedno srušli monarjhiju, doks su komunisti posle srušili i Jugoslaviju koju su napravili po svojoj meri.

Na Kosovu ništa novo! Sačuvajmo osmeh. Za glave će mo videti.

 

 

  

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane